Ako zvládnuť záchvat hnevu u dieťaťa?
Milé mamičky. Ako riešite záchvaty hnevu vašich detí. Dcéra má 4 roky. Dnes to bolo peklo ktoré trvalo hodinu a pol. Jedla pribinacik s plastovou lyžičkou, do ktorej keď kusla sa jej z nej odlomilo tak som jej ju zobrala. Začala doslova ricat. Naschvál. Pekne som jej vysvetľovala že už s ňou nemôže jesť . Ona ricala stále viac a viac. Objala som ju pekne jej hovorila nič nepomáhalo. Navrieskala mi aj do ucha ucho má ešte stále bolí. Išla som od nej preč ona všade za mnou chodila ricala v kuse nie a nie prestať. Robila to doslova naschval. Nezvládla som to už psychicky, dostala na zadok. Stále ricala. Zavrela som sa pred ňou do izby ona bola kopala na dvere ricala stále. Ju som zavrela do izby nech sa ukľudní nepomohlo nič. Až kým muž konečne neprišiel z roboty a neprerušil to. Ale bolo to peklo. Snažila som sa nevytocit ale to sa nedalo. Normálne som zničená z toho. Pekné slovo neplatí, krik neplatí, po zadku neplatí proste ako zvládate takéto vypäté situácie čo robíte? Ja som normálne hotová z toho ja som mala sto chutí sa zobrať a odísť preč niekde od nej.

@domak2 🙂 akože s nim je stále narocne vyjsť, v kuse sa snaží vykšeftiť pre seba nejakú výhodu, dlhšie pozerať telku, dat si niečo pred obedom.. ale už zvládne prijať nie bez hystérie alebo ako to nazvať. Len si poplace, keď je to horsie (stale je to mozno 2xtyzdenne) ale potom sa aj sam upokojí.