Akú elektrickú odsávačku vybrať?
Ahojte dievčatá, akurát si vyberám elektrickú odsávačku a teda je to záhul, na trhu je milión druhov. Nechcem sa rozhodovať len podľa ceny, na mall.sk nie sú moc recenzie a inak si každá líška svoj ohon chváli, takže neviem rozlíšiť nejaké podstatné rozdiely v tých odsavackach. Obľúbená je Aventka, aj tu na MK, to viem. Ale mimo Avent, skúste mi dať nejaké tipy. Tie, čo nemáte Avent, akú máte? Podľa čoho ste sa pre ňu rozhodli, aké vidíte jej hlavné pre a proti?
Možno je to blbosť, ale chcem kvalitnú, nie takú, čo ju "všetky kamošky majú" (Avent), ale aj nejaký reálny dôvod, prečo je ktorá značka dobrá. Odsavat budem každý deň z pracovných dôvodov. Ďakujem za všetky normálne komenty 🙂
@elementissa mam obe aj mqnualnu aj eletricku, s manualnou ma to viac bolelo ako pri eletrickej, ja som odsavala prikojeni teda len s 1 prsa 🙂

Mala som pri prvom dieťati medelu, predala som ju. Pri druhom avent, avent neporovnateľne lepšia, prsia ma neboleli, tak ako pri medele. Medela bola strašne hlučná. Určite spomedzi tých 2 výrobcov u mňa vyhral avent