Akú obuv do vody pre bábätko, ktoré sotva začalo chodiť?
Ahojte, ideme na dovolenku a zhanam pre dcerku nieco vhodne do piesku a do vody, idealne asi sandalky aby sa dal stade piesok lahko vyplachnut a nazut naspat. Odporucite nieco vhodne ? Kupila som dnes z decathlonu take slapky so snurkou ale uplne nakrivo v tom chodi, noha jej beha kade tade, takze treba asi nieco fixnejsie...dakujem
@amonet tie slipstop su take cele....take prave nechcem kvoli tomu ze sa bude piesok do toho naberat a budem to musiet vkuse vyzuvat , cistit, a nazuvat...ci nie ?
a co tak pozeram nemaju ani velkosti pod 24...
su to v podstate ponozky z plavkoviny rychlo schnu a lepsia volba ako sandalky. btw take veci su v sezone vacsinou vypredane🤷♀️ potom su super igor sandalky
Obycajne sandalky napr.z Deichmanu. A ked je piesok, tak ideal naboso dieta nech chodi.
Do Slipstop zoadny piesok nenapadá. Používam ich pri synovi každé leto. Piesok cez ne nepáli.
@nikiki29 vdaka za info, tak asi skusim tie.
@euka210 tak len horuci piesok tiez neni nic moc asi na detske nohy, ak jej to nebude vadit necham ju asi aj naboso....len zas vo vode clovek nikdy nevie na co stupi...
jasnee a zachvilu zvladne aj sam
Ja si myslím, že veľmi ľahko… gumička je priliehavá na nohu, ale dosť pružná.
na detskaobuv.sk maju krasnu plazovu obuv, ja som nasim pred dovolenkou kupovala odtial

slipstop alebo aquadilky z beponu