icon

Akú obuv do vody pre bábätko, ktoré sotva začalo chodiť?

27. júl 2023

Ahojte, ideme na dovolenku a zhanam pre dcerku nieco vhodne do piesku a do vody, idealne asi sandalky aby sa dal stade piesok lahko vyplachnut a nazut naspat. Odporucite nieco vhodne ? Kupila som dnes z decathlonu take slapky so snurkou ale uplne nakrivo v tom chodi, noha jej beha kade tade, takze treba asi nieco fixnejsie...dakujem

amonet
27. júl 2023

slipstop alebo aquadilky z beponu

autor
27. júl 2023

@amonet tie slipstop su take cele....take prave nechcem kvoli tomu ze sa bude piesok do toho naberat a budem to musiet vkuse vyzuvat , cistit, a nazuvat...ci nie ?

autor
27. júl 2023

a co tak pozeram nemaju ani velkosti pod 24...

amonet
27. júl 2023

su to v podstate ponozky z plavkoviny rychlo schnu a lepsia volba ako sandalky. btw take veci su v sezone vacsinou vypredane🤷‍♀️ potom su super igor sandalky

euka210
27. júl 2023

Obycajne sandalky napr.z Deichmanu. A ked je piesok, tak ideal naboso dieta nech chodi.

nikiki29
27. júl 2023

Do Slipstop zoadny piesok nenapadá. Používam ich pri synovi každé leto. Piesok cez ne nepáli.

autor
27. júl 2023

@nikiki29 vdaka za info, tak asi skusim tie.

autor
27. júl 2023

@euka210 tak len horuci piesok tiez neni nic moc asi na detske nohy, ak jej to nebude vadit necham ju asi aj naboso....len zas vo vode clovek nikdy nevie na co stupi...

autor
27. júl 2023

@nikiki29
@amonet nazuvaju sa lahko na dieta ktore nevydrzi sekundu sediet ?

amonet
27. júl 2023

jasnee a zachvilu zvladne aj sam

nikiki29
28. júl 2023

Ja si myslím, že veľmi ľahko… gumička je priliehavá na nohu, ale dosť pružná.

ninah1486
17. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

na detskaobuv.sk maju krasnu plazovu obuv, ja som nasim pred dovolenkou kupovala odtial