Aký krém používate pri prebaľovaní novorodenca?
Sudocrem
Mam aj sudokrem. Aj imazol. Aj bepnthen. Striedam.
Sudocrem sme mali
Weledu
Infadolan
Bepanthen
Používam len ak je problém, preventívne určite nie. Mame bepanthen a ak je veľmi zle tak imazol pastu. Preventívne pri každom prebaľovani nedávam, načo.
Weledu.ak sa napr.pri hnackach zo zubov vyskytne zaparenina,tak imazol
HiPP Babysanft ošetrujúci krém proti zapareninám sensitiv
Rybacia masť z lekárne
Sudokrem by som na dieťa nikdy nedala a ani väčšinu krémov z lekárne... Používala som krém na zapareniny z kvitok.sk, prip. Weledu. Proste niečo prírodné nie chemický kokteil. A len ak bolo začervenanie, preventívne nie
Rybilka
Mne sa najviac osvedčila Bioderma ABC Derm, veľmi rýchlo pomáha na začervenanie , pri ostatných som nejak účinok nevidela
Ak mas apku kde si vies pozriet zlozenie zhodnotene podla skodlivosti tak zistis, ze sudocrem obsahuje dve zlozky na ktorych sa nevedeli zhodnut ako velmi su skodlive az karcinogenne, bepanthen to iste, aj sebamed cele zle
Skus weledu a pod
Sudocrem sa nemá používať pravidelne kvôli nejakej zložke. Nám výborne fungoval Bepanthen
Zatial sme nemuseli ziadny, nepouzivame vlhcene obrusky z obchodu lebo malu strasne vysusovali, po kakani ked sa da ju idem umyt do umyvadla vodou, na utieranie pouzivam perlan namoceny vo vode s kvapkou detskeho oleja. Ritulku ma ukazkovu, bez problemov
weledu , odporučam aplikaciu inci beauty pozrieš si ktore produkty su fajn na zloženie pre dieťa ale aj dospelych
Vacsinou ziaden, na noc ked ma dlhsie jednu plienku weledu nechtikovu alebo fialovu. Ja nerozumiem tej super popularite sudokremu, ved to je zlozenim uplny sajrajt a ledva ide umyt zo zadku, bez mydla asi vobec 🙈
Sudocrem
Rybaciu mast, u vsetkych 3. Raz som sa dala zblbnut na sudokravinu, lutujem doteraz tych par euro. To urcite nekupuj
Bepanthen a bebelo dr max.
Keby bolo treba tak mam aj silnejsi hustejsi pudrovy penaten.

Bepanthen