Aký máte režim s dieťaťom? Ako všetko stíhate?!
Ahojte. Citim sa ako uplne neschopna a je mi z toho poslednu dobu uzko, preto by som sa s vami chcela poradit. Mala uz cez den nespi, ide nonstop od 7:00-20:00, neposedi 10 minut. Jedno ulozim, druhe vybera, stale vsetko rozbija, vytahuje, zhadzuje, zosypava, vsade musi byt, pod chvilou si ide umyt ruky, vsade je voda a mydlo.
A tak sa pytam - obmedzujete deti tak, aby "nerobili bordel"? Alebo ako to vlastne zvladate cez den? Ja som doteraz fungovala v noci, ale momentalne uz doslova padam na hubu. Minule som jednu izbu upratovala dookola 3 hodiny. Jedno odlozila, ona druhe vybrala...vysvetlovanie nepomaha vobec. Ako to riesite, ked ma prist navsteva? Kedy varite? Napiste mi prosim vsetko ja si sama neviem rady. A ziadne poznamky prosim, asi som ozaj neschopa, ze to tu neviem udrzat (a to nespominam, ze chce byt stale vonku....cize neviem ci mam mat ruky aj dnu, aj von, napr ak treba varit, umyvat riad atd...). Som s nou cely den sama. Dakujem

My este deti nemame. Ale z mojej strany, ked chodime na navstevy k znamym co maju deti, vzdy je neporiadok a nikdy sa nad tym nepozastavujeme. Ked na navstevu pridu kamosi s dietatom, vzdy tiez nasleduje upratovanie po nich, darmo su rodicia u nas nanho prisni. Kym su deti energicke, zvedave a vesele, je to vzdy len dobre, myslim, ze kazdy normalny clovek to musi chapat. Moja babka aj neznasa, ked je niekde prilis poriadok, vravi, ze to vyzera, akoby tam nikto nezil, ako v nemocnici a citi sa tam velmi zle. Kde ziju deti, tam je vzdy isty neporiadok, minimalne rozhazane hracky.