Bábätko má náklonnosť k otcovi
Ahoj baby.mam doma 4mesicniho milacka.Staram se o neho 24/7.prijde tatka a usmev je na tvari.haze sebou radosti.nahlas se usmiva ale ja se musim fest snazit at neco na tvari vykouzlim.citim se nemozne a ptam se sebe co delam zle ze babetko ma naklonost k otci :(????
Diky za rady
R.
@zuzik307 neboj pride cas a zbada tata a bude placuuu, ze kde je mamaaa... Budete spolu v skusobnej kabinke, na zachode, v kupelni... Este ti to pojde na nervy .
No je mi to velmi lito,ze na me hazi kamenne tvare a tatko jen prijde a je hlasity smich ach jo
@bekrys nieee... Neziarli na tatina... Je to velmi dolexite ver mi... On si nema kefy inokedy s drobcom vytvarat vztah... Moj muz vzdy hovoril, ze ten smiech je to preco rano odide do prace a to, preco sa poobede vrati... Ver mi... Pride cas ked s tatom beostane ani nanosekundu a ty budes 1000000000 krat denne pocut 'mamiiii' maminka kdevje maminka??? Neboj vsetko je ok
@bekrys ale klud. ja som sa mohla snazit kolko som chcela a prvy usmev aj tak nase dieta venovalo otcovi. tiez som mala pocit, ze ma slak trafi. on cele dni v praci, doma len skoro rano a neskoro v noci, ja s drobcom cele dni, ale prvy usmev patril jemu.
stvalo ma to peknych iba par minut.
ibaze po case to bolo presne ako ti hovoria. dieta na mne nalepene, nemohla som sa nikam pohnut, aby sa ma nedrzalo, len mama, mama. a to mame dodnes.
doslova u nas: mama, kde mam toto? mama, kde mam tamto? mama, pod mi pomoct s úlohou. mama, mozem ist von? mama, mama, mama. a u otca iba: tato, kde je mama?
nemam vlastne sukromie, pred detmi musim skoro az utekat a zasivat sa ako pubertak pred rodicmi, ked chce mat klud. lezu mi do kupelne, na zachod, k telke, do postele, hadaju sa, kto bude u mna spat. ledva vezmem knihu, uz sa chcu o niecom rozpravat. ledva si sadnem k telke, uz sa chcu ist hrat.
takze sa neboj. budu dni, ked si povies, ze by to dieta mohlo predsa len viac visiet na tatkovi a skoda, ze mu ta naklonnost nevydrzala. 🙂
a na to, ako ta trapilo, ze sa usmieva iba na neho a teba nie - pri tej spomienke sa len pousmejes, lebo ledva tu myslienku dokoncis, uz budes pocut: mama, na ruky. 🙂
a dopraj tatkovi to privilégium, este mu ho aj pekne zdorazni. nech sa utuzuje jeho cit k potomkovi (a rovnako k tebe, ked uvidi, ako mu to doprajes a tesis sa s nim z toho). tym sa utuzuje aj cela rodina.
a potom nebude toho, co by tato pre svojho potomka neurobil, ked mu povies, ze to dieta potrebuje.
si zena, bud diplomaticka. 😉
@moonlight1210 krasne a vystizne 👏👏👏👏👏👏👐👐
Moja mala ma vyse rok a pol a dodnes nepovie mama za to uz ked vidi len fotku muza hned krici tata a chce fotku po bozkat.a prve slovo bolo tata u chalanov zas mama.nic na tom neni.
Dekuji baby za pozdvizeni.to jsem potrebovala slyset.moc diky 🙂

@bekrys a co je na tom zle? uplne normalna reakcia, teba vidi cely den, tatinko je vzacnejsi 😉 pockaj par mesiacov na separacnu uzkost, maly sa od teba ani nepohne🙂