Môj syn je radšej s otcom ako so mnou (1,5r.)

pereczova
4. júl 2018

Mate este doma niekto synčeka ktory je velmi ockov zadoček.Ked tam neni tato tak aj mama je dobra.Ale akonáhle dojde tatko tak sa pyta len knemu v jednom kuse.Malý má 1 a pôl.Niekedy sa citim bezmocná ze je radsej so svojim otcom ako somnou.A rozmyslam ze co robim zle.

pininka
4. júl 2018

@pereczova vobec nic nerobis zle, tymto si prejde vacsina deti. U nas je to nasa princezna, ktora zo dna na den od mojej prisvky presla na tatikovu. A este viac chce svokra, ked je na blizku, toho doslova zboznuje.

ressankajanka
4. júl 2018

@pereczova Kamoškin synček je taký, dokáže povedať len "tata" a keď nie to, tak "dede" (dedo), "mama" nevie povedať dodnes a to bude mať v septembri 2 roky. Napriek tomu mamu ľúbi, visí na nej, ale všíma si mužské vzory.

petrofka
4. júl 2018

Aj moj je na ocinka zatazeny 3r.

nikaella
4. júl 2018

Moja ma 5 a je tatova 😅 ano ma aj zablesky mama ale pomenej. Kedysi chcela byt len s babinou, oboch nas odmietala 😅
Ono sa to meni. Nic nerobis zle 😉

sissy27
4. júl 2018

@pereczova úplne normálne. S tebou je celý deň, tato je vzácnejší. A teda je to jeho otec, rovnaký rodič ako ty, snáď len nechceš žiarliť na vzťah otca a syna?

tatianaba
4. júl 2018

Ja mam 34 a vzdy pre mna bol otec nieco ine ako mama a tak to aj ostalo. 🙂

saslavka73
4. júl 2018

@pereczova Bože buď rada, aspoň keď je doma muž máš pokoj. Ako nechápem tento problém. Využi to vo svoj prospech, koľké mamy sa nemôžu ani pohnúť od decka.

ovrl
4. júl 2018

u nas je presne toto iste... syn ma 9,5m, ked som s nim ja musim ho stale steklit, nadhadzovat a robit mu opicky aby sa na mna usmial; a potom dojde manzel, staci ze sa len ukaze a maly je hned vysmiaty od ucha k uchu. a vsetci mi vravia to iste, ze on povazuje mamu za samozrejmost a ocka za nieco vzacnejsie, zabavnejsie, ze s tym nic nenarobim, ale mna to stve... netvrdim ze chcem aby bol na mne stale ako privesok, ale aspon keby nam prejavoval naklonnost rovnako 😞 tak snad to casom prejde, verim tomu.

majal
4. júl 2018

Bud rada, ze má malý taký pekný vztah s ockom, hadam nezriarlis na muza, ved ten malý má rad aj teba, len mozno ocko je zabavnejsí 🙂

siska53
4. júl 2018

@pereczova nic. To deti robia. Aj ja som.tak robila..ked dosiel tato,uz som.chcela len jeho.. ono to.prejde.

montemotherone
4. júl 2018

@pereczova veď buď rada. Hádam nebudeš žiarliť. Mysli na šťastie svojho syna. Príde čas, keď zase bude vnímať viac teba. V predškolskom veku si zase deti všímajú viac rodiča opačného pohlavia (chcú si ho vziať za ženu, za muža...🙂 A vtedy bude dôležité, aký vzťah si vytvoríte vy dvaja. To bude totiž jeho predstava o žene. Takú si potom podvedome bude hľadať 😉 (a naopak, u chlapcov a matiek to platí rovnako)

maruski99
4. júl 2018

a prečo si to dávaš hneď za vinu?..malé deti majú predsa obdobia, kedy sa skôr ťahajú za otcom a zase obdobie, kedy je stredobodom len matka..nič si z toho nerob, je to úplne normálne..

lolita555
6. júl 2018

Ahoj vobec sa netrap poviem ti ze ja som od narodenia maleho tpela s tym.u nas zas babka,ked bola babka nikoho nechcel ani mna ani tatika.potom prislo obdobie ze tatina vobec nechcel a teraz sa to zmenilo a je tatinkov.takze ked sme spolu je ok velmi sa lubime,hrame akonahle pride babka tatino neexistujem.ale on uz mi povie ze ma lubi a vecer len so mnou spat chce tak uz to neprezivam tak.ale trapilo ma to velmi.