icon

Bábätko si búcha hlavu v postieľke

janie7
9. dec 2025

Ahojte mamičky, chcela by som sa spýtať či by ste vedeli poradiť čo by pomohlo aby si dcérka pri vstávaní na nôžky v postieľke nebúchala hlavu. Neplače pri tom, nebúcha sa keď sa hnevá, len si ju občas buchne keď chce vstať alebo nechtiac, keď sa teší, že ma vidí. Ďakujem.

minesasubu
9. dec 2025

a čo tak mantinel ?

anonym_b1d1df
9. dec 2025

Sama sa nauci, ked casom a vekom potrenuje ovladanie svojho tela. Je to uplne prirodzene. Este sa velakrat vselikde buchne, potkne, padne. Nauci sa byt opatrnejsia. Ved nejak sa to to dieta naucit musi.

janie7
autor
9. dec 2025
@minesasubu

a čo tak mantinel ?

@minesasubu Mantinel má, len on je nižšie, keďže sme už museli znižovať rošt aby nevypadla z postieľky, ona je veľmi aktívna a o všetko sa zaujíma. No a buchne sa vždy tak v strede postieľky kde už ten mantinel nie je.

janie7
autor
9. dec 2025
@anonym_b1d1df

Sama sa nauci, ked casom a vekom potrenuje ovladanie svojho tela. Je to uplne prirodzene. Este sa velakrat vselikde buchne, potkne, padne. Nauci sa byt opatrnejsia. Ved nejak sa to to dieta naucit musi.

@anonym_b1d1df Zrejme budeš mať pravdu, bude to chcieť len čas, len keď počujem buchot v postieľke hneď skočím na rovné nohy🙈

anonym_0f020b
9. dec 2025

A to pockaj, az zacne behat

tinka3435
9. dec 2025

Buď mantinely alebo ak máš drevenú postieľku vymeniť ju za cestovnú tá je z látky.Ja som kvôli tomu drevenú použila možno pár krát

maryetta
9. dec 2025

Asi prvykrat mam nutkanie napisat-aj my sme tak vyrastli. A to ani mantinel nebol. Ak prehod deku alebo nieco 😉 nebude to si esteticke ale ucel to splni.

evkamotka
9. dec 2025

Daj usit vysoky mantinel