BABE šampón na mliečnu chrastu
...ake mate s nim skusenosti?
ja mozem iba odporucit, trapili sme sa so seboreou dlho, olivovy olej nezaberal, s tymto samponom sme sa toho zbavili, ale treba pouzivat dlhodobo...a tento sampon dlho vydrzi
Je pravda, ze to chce trpezlivost, ale dlhodobe pouzivanie prinasa dobre vysledky ;)
My sme boli u koznej, taka mlada sikovna lekarka a ona povedala ze alo prve odporúča kupit v lekarni olivový olej pre deti, potriet a nechat posobit aj celu noc. Malemu da to krásne upravuje. Ten samoon je fajn, mame ho ale zbytocna chemia
Nam pomohol....3x sme ho pouzili a zmizla.....je 200ml a pouzila som ho v maju...posuniem dalej za 4e....kupila som za 9,80....napiste spravu ak by mal niekto zaujem
ja som tiez dala iba olej a po dvoch hodinkach som jej vycesala a po parkrat uz to bolo lepsie. Mne kozna povedala, ze to zmizne aj same. A raz za cas som je to jemne vycesala ked to bolo suche. Mala trosku cervenu kozu, ale neprotestovala a vtedy sme sa toho najviac zbavili. Vecer som dala ten olej a po hodinke okupala a bolo lepsie. Potom som sa na to vykaslala a zmizlo to uplne.
@marion09 ja veľmi dobre,malému dosť pomohol tie chrastičky mu zmizli do cca tyzdna a viac sa neobjavili
Ahoj,nám ho odporučila doktorka ešte len sa jej to robilo na hlavičke..využili sme fľašku a prešli sme na iný..mliečna chrasta sa stratila😉
@marion09 Babe nepomahal, naolejovat, nechat chvilku zmaknut a vycesat funguje na 100%
@marion09 tie najlepsie
My sme len s detskym olejom namastili a vycesali s hrebienkom a zmizlo po 2 cesaniach
@marion09
nam ten sampon zabral perfektne, uz po jednom umyti isli synovi takmer vsetky chrasticky dole a to ich mal naozaj dost, pät minut sa mi zda vela, ja som mu to nechavala tak dve minutky, natieranie olejcekom a nasledne vycesavanie prilis nepomohlo, ani ked sme to robili kazdy den. Nikdy sa chrasticka neodlupla uplne, navyse mi liezlo na nervy, ze clovek musi davat pozor, aby vsetko naokolo nezamastil ☹ Z casu na cas sa mu sice vracali skoro do styroch rokov, ale ten sampon vzdy pomohol. Drzim palce, aby ste chrasticiek zbavili!
Za nás tiež super ten šampón. 🙂 cca Týždeň trvalo kým zmizlo. Každý deň som jej s tým umývala ale oveľa lepšie ako vycesavanie. Potom som jej raz týždenne preventívne ešte mesiac umývala s tým a už sa nevrátilo 🙂
Ahojte, kde ho kupit? Ja som mala taky krem z Biodermy ale nepomohol uplne. Dakujem
@mircalla ak myslíš ten šampón babe tak ja som kupovala vždy v lekárni 🙂
@dominika7990 dakujem, ano myslela som sampon
U nas sam o sebe nepomohol nic nemizlo.. Smrad neskutocny. pouzivali sme ho ale dalej plus raz za tyzden som jej hlavicku zliala detskym olejom a postupne vycesavala.. po cca 4 vycesavaniach boli vsetky chrasty dolu. 🙂
@deniska14 mala by som zaujem

dobre, treba pred kupanim trochu napeniť na hlavičku, nechat tak 5 minut pôsobiť a potom opláchnuť. Chrasticky nezmiznu hned treba ho pravidelne pouzivat mozno aj tyzden, dva.