icon

BABE šampón na mliečnu chrastu

marion09
27. júl 2018

...ake mate s nim skusenosti?

Strana
z2
salvia247
27. júl 2018

dobre, treba pred kupanim trochu napeniť na hlavičku, nechat tak 5 minut pôsobiť a potom opláchnuť. Chrasticky nezmiznu hned treba ho pravidelne pouzivat mozno aj tyzden, dva.

marion09
autor
27. júl 2018

@salvia247 dakujeeem

attenna
27. júl 2018

ja mozem iba odporucit, trapili sme sa so seboreou dlho, olivovy olej nezaberal, s tymto samponom sme sa toho zbavili, ale treba pouzivat dlhodobo...a tento sampon dlho vydrzi

marion09
autor
27. júl 2018

@attenna ja tiez som skusala davat krem,masticku od dr. i olej a mala pri vycesavani len rycala....tento sampon je drahsi ale aspon bezbolestny

ma12345
27. júl 2018

Je pravda, ze to chce trpezlivost, ale dlhodobe pouzivanie prinasa dobre vysledky ;)

diuska86
27. júl 2018

My sme boli u koznej, taka mlada sikovna lekarka a ona povedala ze alo prve odporúča kupit v lekarni olivový olej pre deti, potriet a nechat posobit aj celu noc. Malemu da to krásne upravuje. Ten samoon je fajn, mame ho ale zbytocna chemia

marion09
autor
27. júl 2018

@diuska86 u miminka mozno staci ten olej ale moja ma skoro 2r a doteraz sme sa toho nezbavili☹

diuska86
27. júl 2018

@marion09 jaaaj, nevsimla som si. U starsie nam v lekarni namiešali na predpis salycilovu masticku, stála 50 centov a do tyzdna to mal fuc

marion09
autor
27. júl 2018

@diuska86 tu sme mali a mala z nej mala az bordovu pokozku

deniska14
27. júl 2018

Nam pomohol....3x sme ho pouzili a zmizla.....je 200ml a pouzila som ho v maju...posuniem dalej za 4e....kupila som za 9,80....napiste spravu ak by mal niekto zaujem

diuska86
27. júl 2018

@marion09 fuha, je to vraj 'sajrajt' ale my sme z toho nemali nic. No tak to potom ten sampon🙂 len je to beh na dljsie trate

mata44
27. júl 2018

ja som tiez dala iba olej a po dvoch hodinkach som jej vycesala a po parkrat uz to bolo lepsie. Mne kozna povedala, ze to zmizne aj same. A raz za cas som je to jemne vycesala ked to bolo suche. Mala trosku cervenu kozu, ale neprotestovala a vtedy sme sa toho najviac zbavili. Vecer som dala ten olej a po hodinke okupala a bolo lepsie. Potom som sa na to vykaslala a zmizlo to uplne.

danik1505
27. júl 2018

@marion09 my sme pouzivali salicilovu mast z lekarne, po tyzdni to zmizlo a uz sa to nastastie nevratilo

29simona29
27. júl 2018

@marion09 ja veľmi dobre,malému dosť pomohol tie chrastičky mu zmizli do cca tyzdna a viac sa neobjavili

minticka
27. júl 2018

Ahoj,nám ho odporučila doktorka ešte len sa jej to robilo na hlavičke..využili sme fľašku a prešli sme na iný..mliečna chrasta sa stratila😉

senta_sofia
27. júl 2018

@marion09 Babe nepomahal, naolejovat, nechat chvilku zmaknut a vycesat funguje na 100%

terezka1947
28. júl 2018

@marion09 tie najlepsie

bubblegum7
30. júl 2018

My sme len s detskym olejom namastili a vycesali s hrebienkom a zmizlo po 2 cesaniach

bubu62
1. aug 2018

@marion09 konecne som nasla nieco co pomoze,napiste mi poslem vam.

saskenix
1. aug 2018

@marion09
nam ten sampon zabral perfektne, uz po jednom umyti isli synovi takmer vsetky chrasticky dole a to ich mal naozaj dost, pät minut sa mi zda vela, ja som mu to nechavala tak dve minutky, natieranie olejcekom a nasledne vycesavanie prilis nepomohlo, ani ked sme to robili kazdy den. Nikdy sa chrasticka neodlupla uplne, navyse mi liezlo na nervy, ze clovek musi davat pozor, aby vsetko naokolo nezamastil ☹ Z casu na cas sa mu sice vracali skoro do styroch rokov, ale ten sampon vzdy pomohol. Drzim palce, aby ste chrasticiek zbavili!

dominika7990
1. aug 2018

Za nás tiež super ten šampón. 🙂 cca Týždeň trvalo kým zmizlo. Každý deň som jej s tým umývala ale oveľa lepšie ako vycesavanie. Potom som jej raz týždenne preventívne ešte mesiac umývala s tým a už sa nevrátilo 🙂

mircalla
1. aug 2018

Ahojte, kde ho kupit? Ja som mala taky krem z Biodermy ale nepomohol uplne. Dakujem

dominika7990
1. aug 2018

@mircalla ak myslíš ten šampón babe tak ja som kupovala vždy v lekárni 🙂

mircalla
1. aug 2018

@dominika7990 dakujem, ano myslela som sampon

marion09
autor
2. aug 2018

@bubu62 dakujem ale ja som uz objednala z netu☹ ,ak mi zvysi aspon polovica rada posuniem niekomu kto bude potrebovat😉ozvite sa

marion09
autor
2. aug 2018

@saskenix dakujem

bubu62
2. aug 2018

@marion09 chcela som poslat tekute mydlo z eurony.

marion09
autor
2. aug 2018

@bubu62 jaaaj,som vas nepochopila😀 vyskusam ten sampon a uvidim.

saxana000
2. aug 2018

U nas sam o sebe nepomohol nic nemizlo.. Smrad neskutocny. pouzivali sme ho ale dalej plus raz za tyzden som jej hlavicku zliala detskym olejom a postupne vycesavala.. po cca 4 vycesavaniach boli vsetky chrasty dolu. 🙂

gabika0108
30. aug 2018

@deniska14 mala by som zaujem

Strana
z2