icon

Baby ring na kúpanie detičiek

eva1122
8. jún 2014

Baby poznáte Baby ring na kúpanie detičiek? Má s tým niekto skúsenosti? Ako sa to detičkám páči? Ďakujem

sisa077
9. jún 2014

Ahoj, my to používame od 5 mesiaca a malému sa tam veľmi páči, vôbec sa nebál. Len ako kope nožičkami, je plná kúpeľna vody 🙂 Teši sa tam 🙂

bianca
9. jún 2014

@eva1122 vyzera to hrozne.Nastastie nemusime mat vsetko co je na trhu.Sak to musi byt neprijemne ze az

veverica
1. aug 2014

je to suepr ja som to malej kupila nahodne v jednej super predajni s hrackami v Rusovciach a velmi sa jej v tom paci 🙂 🙂 🙂

netreba sa toho bat, deti si rychlo zvyknu, pozrite si video: http://kidmania.eu/sk/potreby-pre-najmensich/11...

petkaa28
1. aug 2014

@eva1122
@bianca
Na pohlad to sice nevyzera moc pohodlne, ale staci v tom dat dieta do vody a uvidite tu radost.. Nasa mala vo vanicke takmer vzdy plakala a led ju supneme do vane s baby ringom, tak same usmevy hadze... Netreba mat predsudky a bat sa! Odporucam 🙂

bianca
1. aug 2014

@petkaa28 neviem kde som pisala nieco o strachu.To ze mam zdravy rozum este neznamena ze mam predsudky.Niesom firma ktora sa snazi zasa matkam natrepat jeden priserny,predrazeny,ohavny u urcite,zbytocny paksamet tak neviem preco by som mala chvalit

petkaa28
1. aug 2014

@bianca jeeemine, klud.... Netreba sa hned chytat slovicok ;) tiez mi to prislo divne a nepohodlne, ale podstatne je, ze mojej malej sa v tom paci....a zdravy rozum mi hovori, ze ak je dieta spokojne, tak netreba nic riesit ;)))
A btw - tiez nie som firma... Som obycajna mamicka na materskej dovolenke, so zdravym rozumom a bez potreby vyryvat a sfucat sa :P

veroni111
18. mar 2015

baby ,nemate niektora na predaj,alebo neviete kde to maju v normalnej cene?? dakujem 🙂