icon

Balenie bábätka naširoko

athena27
15. dec 2022

Ahojte, sú tu také mamičky, ktorým ortopéd odporučil aby bábätko balili naširoko? pomohlo to? ďakujem

Strana
z2
athena27
autor
16. dec 2022

@domiklik určite nosič a šatka pomohli tam má tiež dieťatko naširoko nožičky

kiki234
16. dec 2022

@athena27 neviem co su postolky ani co su t-tomi. V lekarni sme kupili ortopedicke nohavicky a bolo.

angi07
16. dec 2022

@athena27 t-tomi a zo zaciatku som esre davala pod to 1 latkovu plienku

paciko9
17. dec 2022

@athena27 my sme mali obe varianty ale odporucam T-tomi kupit o cislo vacsie, lebo su drahe, zvykny sa zrazit.

lilly30
18. dec 2022

@athena27 my sme balili 8 týždňov malá to mala stále 24 hodín a krásne sa jej to upravilo a ani v nosiči som ju nenosila...len čisto balila na široko

bayuska
18. dec 2022

Baby a ako to je na zaciatku. Kym dostaneme odporucanie na (ne)balenie, tak babo preventivne balig ci nie? Teda v porodnici/z porodnice mam mat nachystane aj tieto veci alebo az ked nam to odporucia? Pocula som, ze uz sa preventivne nebali, len ak je problem ale samozrejme svokra spustila monolog, tak som ostala zarazena…

beata_k
18. dec 2022

@bayuska Preventivne sa uz nebali na siroko. Do porodnice ti kvoli tomu nic netreba. Jednorazova plienka je uplne postacujuca.

lenkakravcova
18. dec 2022

@athena27
Ak dieťa dávaš do periny, tak treba baliť naširoko (ma totiž perinou stlačené nohy k sebe).
Ak dieťa spi prikryté paplonikom alebo navoľno v zavinovačke (nestlacene!), tak sa baliť na široko nemusí.
Čo sa týka nosiča, áno ten je vhodný určite - ergonomický nosič kde sú nožičky do široka. Nie klokanka.

Strana
z2