icon

Balenie na široko

tessa2299
12. máj 2023

Ahojte. Viete mi poradit?
Odporucili mi v nemocnici balit na siroko a zabudla som sa opytat, ci sa ma takto balit aj na noc a ci ta plienka ma ist na oblecenie alebo pod oblecenie, cize na obycajnu plienku? 🙂

gabka123123
12. máj 2023

Chudák bábo sa úplne zapari. Kúp si pul noHAVICKY obyčajnu stvorcovu plienku zbal na novosklad a mas

katulienocka999
12. máj 2023

@tessa2299 ja som balila aj na noc,kedy ako..zas neboli v tom deti celý deň 🙂 a na plienku pod saty. Kúpila som v lekárni postolky kde som dala ešte látkovú plienku skrz na výšku a tak zabalila..balila som iba do prvej kontroly u ortopeda 🙂

marianarem
12. máj 2023

@tessa2299 My sme to davali pod oblecenie. Najprv Pampersku, na to poskladanu latkovu a na to este postolky, aby to drzali.

martinka13
12. máj 2023

Poštolky pod oblečenie na plienku. Aj na noc.

brezza
12. máj 2023

@tessa2299 to este niekde odporucaju preventivne balit na siroko? Ved to sa uz nerobi. Ked bude mat mesiac pojdes s babom k ortopedovi a ked to bude nutne budes balit na siroko. Ja som balila druheho, bolo to treba. A kupila som si taku akoby plienku. Dava sa to na oblecenie a musel v tom aj spavat. Chudak akurat boli 40tky kedze bolo leto.
https://www.mall.sk/nohavicky-cez-plienky/t-tom...

vkatush
12. máj 2023

@brezza aj my sme balili na široko a mali sme t-tomky. Najlepšie ❤️❤️ babka s prababkou najprv pozerali, že wtf, však obyčajnou látkovou plienkou, no nakoniec si aj oni pochvaľovali tieto.

brezza
12. máj 2023

@vkatush presne. Toto som mala hned a nie viazat nejake postolky. Hlavne ked treba aj v noci niekedy prebalovat.

riamia91
13. máj 2023

@brezza mojim dcerkam robili utz klbikov uz v porodnici, nastastie to bolo ok u oboch aj potom na kontrole. Takze to nemusi byt preventivne, ale teda jasne preventivne by som nebalila ani ja.

tessa2299
autor
13. máj 2023

Baby, nam sa dcera narodila predcasne v 34tt, domov sme sli v 36tt. Tak mam v prepustacej sprave, ze balenie na siroko do prvej kontroly u ortopeda.

zuzap33
13. máj 2023

@tessa2299 moj mladsi bol tiez 34. Na pampersku som dala bavlnenu plienku na obdlznik poskladanu a este postolky zaviazane

luxus10
13. máj 2023

@tessa2299 radsej bal na siroko, nez ma byt drobec neskor v popruhoch..

ja som namiesto latk. plienky davala taku vlozku-vyzerala sko siroka piskota, co nam davali pre novorodenca v porodnici, obkreslila som si to, a doma vystrihla z podobneho materialu...