icon

Biely šum počas spánku

16. máj 2022

Caute, chcela by som s aopytat, mozno to bude hlupost, ale chcem sa opytat, doked ymozem pouzivat pocas spanku u dietata biely sum????? Na nete som citala ze dlhodobe pouzivanie poskodzuje mozog.... Co ma vystrasilo.

Neviete o nom nieco?

Dakujem

diamond007
16. máj 2022

Treba voliť zlatú strednú cestu

amelia89
16. máj 2022

nesposobuje to poskodenie mozgu. mozes to normalne pouzivat kym vam to pomaha a vyhovuje

pukina
16. máj 2022

Ved ale za biely sum sa povazuje aj zvuk dazda, tecucej vody, fen, vysavac atd.. a tieto zvuky pocuvame denne a snad teda nikto z nas z toho nema poskodeny mozog 😀

matkahelka
16. máj 2022

kazdy monotonny zvuk, ktory "prehlusi" ine zvuky je povazovany za biely sum. ja trebars denne vysavam, denne hodiny pocuvam zvuk tecucej vody pri umyvani riadov, ci vlastnej sprche a sprchovani deti a teda mozog poskodeny nemam. predpokladam, ze ty biely sum nepustat dietatku nonstop 24/7, ale len ked sa snazi zaspat.

autor
16. máj 2022

Nie nie, ja mam ny mysli normalne s appky, ako keby sla telka. Sumi. A davala som pocas celeho denneho spanku na najhlas ejsie, lebo iba tak mi zaspal.

autor
16. máj 2022
ivangeline
16. máj 2022

Moj najstarsi ma 3 a pol a maju v noci stale pustene tichsie sumko... ale uz nehaky ten sum listov vo vetre. xS