Biely šum počas spánku
Caute, chcela by som s aopytat, mozno to bude hlupost, ale chcem sa opytat, doked ymozem pouzivat pocas spanku u dietata biely sum????? Na nete som citala ze dlhodobe pouzivanie poskodzuje mozog.... Co ma vystrasilo.
Neviete o nom nieco?
Dakujem
nesposobuje to poskodenie mozgu. mozes to normalne pouzivat kym vam to pomaha a vyhovuje
Ved ale za biely sum sa povazuje aj zvuk dazda, tecucej vody, fen, vysavac atd.. a tieto zvuky pocuvame denne a snad teda nikto z nas z toho nema poskodeny mozog 😀
kazdy monotonny zvuk, ktory "prehlusi" ine zvuky je povazovany za biely sum. ja trebars denne vysavam, denne hodiny pocuvam zvuk tecucej vody pri umyvani riadov, ci vlastnej sprche a sprchovani deti a teda mozog poskodeny nemam. predpokladam, ze ty biely sum nepustat dietatku nonstop 24/7, ale len ked sa snazi zaspat.
Nie nie, ja mam ny mysli normalne s appky, ako keby sla telka. Sumi. A davala som pocas celeho denneho spanku na najhlas ejsie, lebo iba tak mi zaspal.
to je vlastne toto
Moj najstarsi ma 3 a pol a maju v noci stale pustene tichsie sumko... ale uz nehaky ten sum listov vo vetre. xS

Treba voliť zlatú strednú cestu