Čakám tretie dieťa
Hladám mamičky, ktoré majú tri detičky, alebo ešte len čakajú tretie dietatko.. 🙂 🙂 Ja som sa pred mesiacom dozvedela túto radostnú novinu. Zo začiatku nas to prekvapilo,ale pomaličky sa pripravujem na to že pribudne do rodiny ešte jeden člen 🙂
Ahojte aj ja mam 3 chlapcov doma najstarsi bude mat 6 stredny tento mesiac 4 a najmladsi v auguste 2.vsetky deticky planovane a na prvy sup ako sa hovori.len 4 babatko ako si sa nedari v januari sme prisli o dvojicky.jedno tam nebolo uz vobec druhemu prestalo byt srdiecko.tak tento mesiac cakam či ms zas nepride na 11 den meskania a pozitivnych testoch.je to pre mna najdlhsi mesiac zatial meska od soboty.my sme chceli hned od zaciatku 4 deti sme obaja zo 4 deti.
@emilia25 napodobne. my mame troch chalanov, 4,6 a takmer 8 a ja chcem este copanu 😀 Len zial sa nejak nedari ☹ Dokonca by som aj dvojicky brala alebo este aj piate. Staviame dom, miesta bude neurekom a ani ostatne nam nechyba, nie je problem dat vsetkym okrem lasky a casu aj to materialne 🙂
aj my mame 3 deticky a nemenila by som...je to super 🙂
@yanni presne ako u nas.ja sa uz len modlim aby ms uz nedosla nechcem uz ist na dalsie cistenie.aj my sme si konecne splnili sen uz byvame konecne dva mesiace v dome.deti stale vonku je to lepsie ako v panelaku a uz som mala aj pocit ze je to pre nas male aj ked je to 3 byt prerobeny na 4.ale tu v dome mame uz pripravene dve detske a neskor ked budu pupertaci kazdy bude mat svoju detsku a my si zoberieme hostovsku.juj drzim palceky az sa zadari čo najrychlejsie.
@voskovka jasne od marca dnes to je presne dva mesiace.teraz mi deti konecne spia.inac cely den na dvore a nacapeny na brane a kazdeho kto ide okolo zdravia.je to sto a jedno.sice este vela prace kolo domu hlavne zateplenie tento rok ale vnutro mame hotové.ty sa pochval ako malinka princeznicka v brusku.
@emilia25 poviem ti ze to chcem mat uz za sebou.... mam skrateny krcok,otvarame sa,problemy s lonovou kostou no citim jak lazar.... mrtvolne.... a teraz zacinaju tepla este vydrzat 8tyzdnov do sekcie a nech uz sa mala narodi. aj ked lekarka stale ze pojde skor ako mam termin sekcie... uvidime.
no a ako sa blizi porod sa bojim ako zvladnem starsieho od septembra do skoly,druhy sice do predskolky,no a mala tak bude asi az moc veselo.... ale hadam si vlasy skubat nebudem 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte aj ja mam 3 detičky...dvoch dospelákov 24a 20 ročných synov a malého poškrabka Zuzanku ta ma v nedelu 2,5 roka...nemenila by som a je užastné mať 3 detičky aj ked 2 generačné 😀 😀 😀
@emilia25 aj ja vam drzim palceky. Dom je fakt fajn. My byvame v takom ze dom v dome. Nie je to panelak ale viac domov a kazdy ma vlastny vchod, nieco ako radova vystavba ale nie uplne doslova. Tiez 4izbovy, 100m2 ale je to male. Najstarsi chodi do prvej, stredny pojde na jesen, kazdy potrebuje vlastne sukromie. Dom sme si navrhovali sami, kazdy vlastnu izbu, aj s dalsim dietatom sa pocitalo 😉 200m2 obytnej plochy, k tomu este ca. 100m2 pivnica, z ktorej cast bude obyvatelne, takm planujeme sportovu miestnost a este jednu, kde sa mozu roztahovat s hrackami ako sa im zachce 😉 A zahrada je na nezaplatenie.
Zial to babo nechce nejak prist. Vsetko Ok, muz troska "pokryvkava" ale nie je to az take strasne. A tiez ma strasi aj vek, bojim sa, ze to uz nestihnem, ze mi uteka vlak. tuzba je velka a ked vidim krpcov pokope, tak este väcsia. Ono sa to neda, nemyslit, uvolnit sa. Ja som tiez teraz duvala, ze uz to je, dokonca som vsadila vsetky karty na moju nebohu milovanu babku, ze mi posle z nebicka januarciatko. to by bolo take krasne, kedze aj ona aj ja sme januarove a dokonca v rovnaky den. No ale z januarciatka poslo. ☹
@voskovka to zvladnes neboj ved ste na to dvaja aj muzik bude pekne pomahat hlavne aby ste boli zdravucke obe to je najdolezitejsie a aby v brusku vydrzala čo najdlhsie a ty vela oddychuj aj ked pri detoch to nejde veru.ja mam velku vyhodu ze je s nami aj svokra ktora nam velmi pomaha takze ja som cisto len s detmi.my od marca zas snazilkujeme minuly mesiac to zas nevyslo na 11 deň meskania zas dosla a to natesena sa uz objednala na potvrdenie a zas nic tak som si tento mesiac povedala ze az po mesiaci meskania pojdem na potvrdenie.zatial meska od soboty tak dufam ze to uz tento krat vijde
@evelina86 ahoj, ja mam dvoch chlapcov 9 a 12 strasne som chcela este dievcatko, no a teraz cakam dvojky baby. Buduci utorok idem uz do porodnice 🙂
@yanni juj to ma mrzi viem presne ja som tak minuly mesiac uz si robila radost aj s malinkym oblečenim čo som kupila a v tu noc sa mi snivalo ze som krvacala a 11 na obed som uz aj naozaj krvacala.my sme doň sice nestavali ale kupili dvojgeneracny ale prerobili sme Ho na jeden generacny aj ked byva s nami svokra.dole mame kuchynu s obyvackou spojenu zachod kupelku a hostovsku a hore 4 izby teda dve spalne a dve detske a tiež zachod a kupelku.a neboj babatko isto pride.
Ahojte.tiez mame 3 deticky-3 baby 😀 nemenila by som za nic....sem tam blazinec ale kde nieje.... a popravde v kutiku duse tusim po chlapcekovi...tak snad o takych 5-7 rokov by sme sa mozno este do jedneho mimi pustili 🙂 len nejak mam panicky strach z porodu tak mam mierny blok
Z nášho oznámenia o narodení 3. dieťaťa 🙂 : „Nemôže byť tretia svetová. Práve sa mi narodilo dieťa. Tretie. Svetové!” Daniel Hevier
ahoj, aj ja mam 3 deticky, 2 baby a neplanovany syncek 🙂) , ale lubim ich vsetkych rovnako 🙂
@emilia25 no ved to, mesiac co mesiac cakat a len cakat. A ja uz cakam rok a nist ☹ A mne sa tiez v poslednej dobe casto vselico sniva. Uz asi cvokatiem 😕 😠 Som uz aj muzovi naordinaovala vitaminy. Teraz je v Saudskej Arabii, tak som mu nakazala, nech ide za Jirim, to je jeho kamos, je lekar Cech, super chlapik, stara skola, ma uz cez 60, ze nech mu trosku vojacikov nejak vylepsi 😀 😀 😀 😀
Uff tak to tiez mate riadne velku budu. Bude co upratovat 😀 Ja som povedala muzovi, ze mi zaobstara upratovacku. alebo aspon nejaku pani zehlicku, co pozehli jeho kosele. 😀
@kondelka tak ja sa k tebe pridam.ja som strasne chcela tretie dieta a ked som konecne otehotnela bola som strasne stastna az kym som sa nevdozvedela ze to budu dvojky.bola som z toho uplne hotova.vobec som sa zrazu netesila.tiez som mala vselijake myslienky co som to za matku ked sa ani netesim.ale neboj ten prvotny sok prejde a potom sa budes len tesit na to male nevinne stvorenie
Uz sa neviem dockat ked sa budu obidve naraz na niecom rehotat.to musi byt nieco uzasne.😀
@kikushka2386 my to mame opacne. troch chalanov a priala by som ci copanu. A tiez mam blok, ale tu v DE nie je problem cisarak na poziadanie, tak to uz mam vydiskutovane s mojim gyncarom, ten aj operuje, tak nie je problem 😉

@evelina86 aj my cakame tretie babenko a sme neskutocni stastni -vytuzene dievcatko