icon

Čas s 10-mesačným bábätkom

anonymnamamina
21. apr 2020

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, mám 10 mesačnú dcérku, v noci spinká od 21-8 alebo 9 rána a cez deň dvakrát po hodinke a pol. To je aktuálna situácia, mám pocit že jej idú zúbky, pretože malinká je veľký spachtoško a zvykne nám spinkať dvakrát za deň ale aj 2 a pol hodinky. Chcem sa ale opýtať ako trávite čas s dieťatkom a ako dlho, samozrejme, prebaľovanie, kŕmenie, kúpanie tam zapadá, ale také hranie sa spolu, napríklad nám trvá maximálne pol hodinku a už ju to doslova nebaví, akonáhle pustím hudbu, nedajbože televízor, už si ma absolútne nevšíma, teda nieže by si ma nejako extra všímala aj bez toho. Ona je taký samotárik, ona sa vyhrá aj 2 hodiny sama, ale ja mám taký zvláštny pocit, že sa jej nevenujem dostatočne, mám upratané, navarené, opraté, vyžehlené, no tak si k nej aspoň sadnem ale ako som písala má ma celkom na háku hh. Plus sa chcem opýtať, či je normálne, že je malá aj tak trochu televízny maniak, hlavne teda jedine v časoch keď idú zúbky a nechce spinkať. Nemá záujem o hranie, papanie, dokonca ani nosiť na rukách sa veľmi nechce max 10 minút, akonáhle sa pustí TV, aj keď ho nepozerá ale proste ide, vydržíme aj 5 hodín bez mrnčania hore. Je to v poriadku, či moje výčitky sú trošku na mieste, ale ja sa preto pýtam ako tráviť čas s dieťaťom hlavne keď je aj zlé počasie, tak doma.... ja si to nejako neviem predstaviť mojej sa neustále venovať 5 hodín, po hodine z nej už cítim, že chce byť kus aj sama, doslova nás s priateľom nechce ani vidieť :D hlavne ten televízor, či je v poriadku počas zúbkov, či to veľmi škodí?

Strana
z2
buducamama
23. apr 2020

@deedol takto si to predstavujem u nas aj ja. U brata stale ide telka, stale mobil a youtube, co si maly prepina sam videa. Takym malym detom to nic dobre neprinesie.

Strana
z2