Časté nočné budenie skoro 9 mesačného bábätka
Prosím o radu. Náš Timinko spával úplne ukážkovo, budil sa na papanie 2 -3 krát v noci... a už viac ako tri týždne nespí vôbec... budí sa aj po 15tich minutách, celý sa krútí, keď ho zoberiem na ruky úplne sa spiera a pretáča. Cez deň mu nič nieje a je všetko ok. Tak som si myslela že je možno viac hladný... začala som dávať kašu večer, nepomohlo... tak som si zas myslela že ho bolí bruško... tak mu dávam naposledy jesť o 17:30 a spať ide po 19tej... O tej 19tej mu dám iba moje mliečko, nepomohlo... Vždy keď sa takto zobudí dám mu mliečko/vodu, trochu sa napije a hneď zaspí... ale o 15-30 min je zasa hore... Už som z toho hrozne unavená :( Takisto aj dnes, išiel spať pred pol 20 a o 20:00 bol zasa hore... dala som mu trošku vody, cucol si, dudlík, otočil sa a spí dalej... no viem... že o chvílu sa znovu zobudí.
Poteší každá rada. ďakujem
ale este mi prosim povedzte ako to vydrzi. v tabukach citam ze maju spat 12 hodin denne, le my sa dostaneme max na 9 ale nie v kuse... ci ju to nevycerpava..
@kvikina087 ahoj tak to bola separacna uzkost. Zacala som si ju brat do postele k sebe a zlepsilo sa to. Budi sa 3-4 krat, co je super oproti tomu hororu, co bol predtym. A prosim ta, dost vela spava teraz aj cez den, dokedy potrebuju cez den dva spanky? Dakujem! ❤, ako sa mate vy? 🙂
@profo u nas nepomohlo ani to ked bol so mnou v posteli .... a potomto preslo same od seba. Tak teraz sa v noci zobudi tak 2krat, cucne si a spi. No tiez zacal dost spavat aj cez den a tiez zaciname mat dva spanky dost.... no jeden by bol asi este malo.... asi musis vidiet podla dietata.... ci by vydrzalo o jednom spanku.
Ahojte, vidím, že téma je síce už skôr, ale chcem sa opýtať, ako riešite, keď spinkajú detičky s vami? Nespadnú v noci z postele, keď sa prebudia a vydajú na expedíciu?

@kvikina087 na tie podnety som uz tiez myslela, napr ked sme isli v trolejbuse nepacili sa jej taki skaredi chlapi.. 🙂 aj som ju otocila, ale furt tam otacala hlavicku..
Kedze nechce papat ani prikrmy, priklanam sa k zubkom, ako pise aj delmondo, ma to cele navrete