Chcem tretie dieťa a manžel nie. Ako ho presvedčiť?
Veľmi som začala túžiť po trťom bábätku,no manžel skoro skolabooval keď som mu to nadhodila. Máme dve dcérky. Staršia má 7 rokov a mladšia bude mať čoskoro 5r. Sú strašne aktívne, nemôžem povedať,že hyperaktívne,ale je ich všade plno no vcelku sú poslušné. Proste také malé ,,bosorky,,.Finančne sme na tom fajn,manželovi vyhovuje,že sú babule už väčšie a konečne môžeme podnikať rôzne výlety. Strašia nám dala ako bábo strašne zabrať,do roka apol spávala po pol hodinách vodne i v noci,no horor. Keď to bolo lepšie pritrfila sa Katuška. Ale zvládli sme to. A nejaký čas som o bábetku ani ja nehccela ani počuť. No ako baby rastú tým viac po ňom túžim. No manžel má asi stále v pamäti ten kolotoč keď boli obe malé a asi má s toho strach. Ako ho presvedčiť,že by sme to v pohode zvládli,o tom som presvedčená. No zrejme on nie. Poraďte ako na neho.
@petra735 Ok, v pohode, len dúfam, že bude u väčšiny prevažovať zdravý rozum a úsudok.
@zuzanockamt v to dúfam aj ja, madam Einsteinová

@zuzanockamt áno vidím, píšem len ako radu ostatným ženám ktoré sem prišli hľadať pomoc 😉