Chceme tretie dieťa
Ahojte kočky. Máme doma dve detičky dvoch chlapcov (3r. A 2 mesačný). S manželom by sme chceli ešte tretie dieťatko..ale keď niekomu povieme že by sme chceli ešte dalsie dieťa každý si pomaly ťuká na čelo a všetci zhrozený že koľko detí chceme. Ako keby to bolo niečo zlé. Možno keby máme dievča tak na ďalšie by sme sa už nedali... ale aj keby to bol treti chlapec bola by som šťastná...
Len ma zaráža reakcia ostatných.
Takže mamičky ktoré máte 3deti išli by ste do tohk ešte raz alebo by ste zostali len pri dvoch 🙂
Ja teraz čakám štvrté a chceme mať aj piate. Môj manžel je tiež z piatich detí a švagriná má 7 deti a túži po 8. Ja vôbec neriešim čo kto hovorí. Moji rodičia to vôbec nechápu. Už pri treťom mi hovorili, že to je veľa. V mojom okolí je veľa rodín, kde majú viac detí. Moja dcérka chodí do triedy zo spolužiakom, ktorý je z 8 detí. Druhý spolužiak je zo 6 detí a ďalšia spolužiačka z 5 detí. Nie sú to žiadny rómovia. 🙂
My mame aj chlapceka aj dievcatko a tiez citim, ze nam este niekto chyba. Ked to niekomu poviem, tiez si tuka na celo. ☹
Nečítala som všetky komentáre ale my máme doma 4 a 2 ročných chlapcov a teraz čakáme tretie...chceli sme vždy 3 detičky...čo mňa ale viac hnevá nie sú ani tak poznámky že načo tretie odpoviem že my ich budeme život a starať sa nie oni...ale vadí mi že každý mi praje aby sme mali dievča...a keď poviem ze nám je jedno tak kyslý výraz v tvári...z toho všetkého som niekedy taká znechutená...úplne mi to kazí to prekvapenie keď sa dozvieme pohlavie 😥
My mame tri a chceme styri deticky, zial stvrte sa nedarilo dlho, a ked sa podarilo, v 13tt MA a tak uvidime , ak nebude vlastne, rozhodli sme sa, dat krajsi zivot.dietatku z DD. Vzdy som chcela velku rodinu a na nazore druhych nam ani trosku nezalezi. Snad nam stvrte dietatko bude dopriate, ci uz vlastne alebo osvojene🤗😍
@michaella94 presne toto ťaží aj mňa. Často sa stretávam s poznámkami typu "ešte to dievčatko," pritom ja by som kľudne aj tretieho chlapčeka. To je úplne jedno. Keď vidím aki sú chalani vydareni... Proste okolie túži po tom našom dievčati viac ako my. Príde mi to divne.
@ewell13 ahojky ako ste dopadli s tretím? My čakáme tretieho chalana 🙂