Tretie bábo

kvietok227
15. mar 2016

Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂

monicm
15. mar 2016

@kvietok227 My máme tri a je to veľa. Veľa starostí ale aj radostí. Veľa sĺz, ale aj úsmevu. Veľa strachu ale nekonečne veľa lásky. Ak to tak cítite obaja, nemáte čo riešiť. Kľudne majte aj 10 detí, ak si myslíte, že to zvládnete, ma to prostriedky a miesto (teraz nehovorím o mieste v srdiečku, tam ho je vždy dosť). Len sa príliš neupínajte na chlapca, môže sa stať, že to bude opäť dievča a čo potom?????

janinah
15. mar 2016

tu sa fakt človek zabaví 😀 a ked to nebude chlapec,tak budete reklamovať? 😀

siska53
15. mar 2016

@kvietok227 pre niekoho su aj dve vela. 🙂
Podla mna to nie je vela,ak to financne a zdravotne zvladate,preco nie. Ja by som.tretie prijala,ale uz nebude - drahy sa boji financii,ja zas skor zdravotneho hladiska.
Ak sa na to citite vy a citite to tak obaja,tak sa na to dajte. Ale na vypocet pohlavia by som sa nespoliehala. Mne by bolo jedno,co to je.

spuntikmathiasko
15. mar 2016

Preco? Ak sa na to citite a chcete to obaja, ste financne zabezpeceny a dokazete im dat vsetko co budu potrebovat po financnej stranke, dostatocne velke byvanie, ja nevidim dovod nemat. Deti su super. A ked obaja chcete, fakt nevidim dovod preco nie.

nela6
15. mar 2016

@kvietok227 take pocitanie je podla mne len strielanie...ale tri deti musi byt super mat 🙂

macik166
15. mar 2016

@kvietok227 aj ja chcem, aby mi vypočítala pohlavie...mám dvoch chalanov a chcem dievča

kvietok227
autor
15. mar 2016

@monicm no vestila aj nam ked som bola tehotna a mala pravdu milion ludi k nej chodi a vzdy vedela presne . Neupinam sa na chlapca len by ma potesilo . Mantel mi naznacuje stale ze chce babo . Len som neni plne rozhodnuta zvazujem pro a proti

zuzik16
15. mar 2016

@kvietok227 su ludia čo je pre nich aj jedno vela....podla toho sa neriad....ak to citite tak ze chcete tretie-mozno chlapceka - tak chodte do toho. ak vam to financie dovolia tak prečo nie?🙂

maminkajanka84
15. mar 2016

My mame tri deti a je to super, tri je tak akurat, aj ked by som este jedno brala.Urcite:o))
Ale nemas sa coho bát ked chcete obaja ,nic lepsie nemôze byt. s tym vypoctom by som to tak nebrala,ale ak tomu veris, tak ok.Potom napis ci to vyslo.xi a aj ked ma malinka len rok, je to vpohode, my mame rozdiel medzi druhou a tretou dcerou iba 17 mesiacov, co nebolo planovane, ale je to super:o)Chod do toho!!!:o))a prveho mame chlapca,moju Lásku vysnivanu, :o)

anjelicek26
15. mar 2016

@kvietok227 napisala som dlhy prispevok a zasa zmazala. Nikto v tvojcich topankach chodit nebude. Maj babatko, ked sa na to citis pripravena. Ale rok(!!) po sebe je brutal ono z jedneho na dve OK, ale z dve na tri je pre mna velmi velky krok, hlavne aj kvoli tomu, ze ma clovek doma minimalne jedneho skolkara, ktoreho treba vozit, vyzdvihovat, pripadne uz aj na kruzok vodit a s dvoma mikro detmi fakt radost, hlavne potme, v zime, rozumieme sa... mne velmi pomaha manzel, ale aj tak je to zaberak. Ono sa to "samo" neurobi a to dalsie dieta sa urcite len tak "nevezie". Kazdemu sa treba venovat, aj cas a aj praca pribudne. Ale pribudne aj laska. A na vypocty sa teda urcite nespoliehaj.

sardinka335
15. mar 2016

@kvietok227 no...ak ma muz pracu a nezijete z ruky do huby tak je to uplne v pohode. Nemám pocit ze by som mala nejako vela starosti - deti mam aj väčšie 9,7 a tie uz si robia väčšinu veci sami - ulohy, tam neriešim nejake krmenie, obliekanie....takze za mne je to pohoda lebo ked su starší v škole tak si porobim, som s malou 8 mes. a potom v pohode poobede so staršími.
Ale ak by som mala 1 ročne dieta tak do toho nejdem ...to ti poviem na rovinu, prve dve som mala tak, ze syn mal 2 roky a dcera sa narodila a bol to záhul...to teraz je to klideček pijánko, ked su deti staršie a čo to samostatnejšie. Ale tak ty musiš vedieť na čo sa citiš lebo najväčšia zataz bude na tebe, či mas moznost nejakej pomoci, kolko zvladaš a tak...často neni problém mat to dieta ale cele to ukočírovať tak, aby to všetko fungovalo a zo ženy nebola troska.

kvietok227
autor
15. mar 2016

@spuntikmathiasko mame dost penazi a domcek mame novu novostavbu domu. Len sa bojim ci nebudem mat rizikove tehotenstvo lebo obidve v 35 tyzdni hospitalizovana s predcasny porod mi hrozil .

monicm
15. mar 2016

@kvietok227 Ja nehovorím, že nemôže mať pravdu, či nejaké schopnosti, vďaka ktorým to vie určiť. Len aby neplatilo to známe" "Aj majster tesár sa utne" , či "Všetko je raz prvý raz". A pre a proti? Tie idú vekom, zdravím a podobne. Úprimne, toto si nenaplánuješ ani náhodou. To, čo je teraz pre môže byť neskôr proti (napr. lepšie sa zahrajú). Tu treba ísť len po citoch a možnostiach. Nie som si istá, či tu sa dá robiť nejaká "tabuľka" pre a proti. Ale samozrejme, toto je len na tebe, ak ti to pomôže v rozhodovaní, tak hor sa do toho.

kvietok227
autor
15. mar 2016

@janinah nie jasne ze nie ale 100% uspesnost u nej

kvietok227
autor
15. mar 2016

@zuzik16 muz by aj chcel aj ja som tak ze by som chcela len este plne rozhodnuta niesom . Preto pisem sem aby som sa rozhodla .

janinah
15. mar 2016

@kvietok227 hej? ty všetky jej klientky poznáš a tú 100% úspešnosť ti potvrdili?

maminkajanka84
15. mar 2016

@anjelicek26 Wau ty si maminka na plny uväzok,pozeram ,ze mas 4 deticky, to je krasne, ano je pravda, ze mamina musi byt na plny uvazok,ale fandim tebe ,aj kvietok 227,lebo maminky na plny uvazok, su sikovne a stihaju vacsinou viac ako maminky s jednym babom:o))nikoho neodcudzujem:o))
Vzdy treba vela vela trpezlivosti a vela vela lasky a potom ide vsetko samo, samozrejme prvorade je zdravie :o))

fuska
15. mar 2016

@kvietok227 Prosim si kontakt. 🙂 Do IP. Vdaka.

anjelicek26
15. mar 2016

@maminkajanka84 treba pomenej spavat, ale ano stiha sa vsetko 😵 Hlavne starsi su samostatne jednotky, pomozu, pohraju sa s mladsimi, fakt skor pomoc ako nejaka praca... len to chce vacsie rozostupy vekom medzi detmi... potom ide vsetko. Tieto dva roky co maju najmladsi mi prijde paradne malo 😀 Mame rozdiely 4-3-2 roky a rok uz skusat teda nejdem 😀

kvietok227
autor
15. mar 2016

@maminkajanka84 verim jej aj muz , mame go odskusane . Ved rozmyslam ci este pockat ale skusit to . Musi byt doma radosti len sa bojim ako by to zvladli baby lebo kazda ma svoju izbicku a tretie by malo kde . Mame velky dom len kazdy svoju izbu . Vacsiu obavu mam stoho ze keby sme mali dalsie dieta ci by zo neboli dvojicky lebo mame vysoky predpoklad na ne od muzovej strany same dvojicky aj od nas dvojicky tak bojim sa aby neboli pozom styri . Muz si robi stoho srandu

anjelicek26
15. mar 2016

@kvietok227 s rizikovym tehu posledne razy a moznostou na dvojicky by som aspon tri roky pockala medzi detmi...ved vypoctom jej zasa raz urcite vyjde ten vas chlapcek... aj ked je to dost blud no, ale kazdy veri niecomu inemu. Nam napriklad sedi 4x cinska tabulka 😀 😀

kvietok227
autor
15. mar 2016

@anjelicek26 fuu dost na teba to klobuk dole umenie styhat . Viem o com hovoris mam doma rozdiel len rok medzi mojimi 2 , 1 preto rozmyslam a rozhodujem sa . Baby su samostatne len maju obdobie bitiek medzi sebou ako zvladam vsetko venovat, upratat, navarit, hrat sa snimi . Preto sa pytam na nazor na tretie dieta . A to vsetky chceli ???

maminkajanka84
15. mar 2016

@kvietok227 my byvame v dome ale mame len jedno podlazie a baby maju spolu izbicku a syn ma svoju izbicku,je to fajn.a ja mam dve sestry byvali sme v byte a mali sme spolu jednu izbu,a sme doteraz velmi sudrzne. No a dvojicky, to moze byt zaujimave, ked chcete ,vsetko sa to da zvladnut, moc ti drzim palce ,myslim ,ze tuzba matky po dietati, je velmi velmi silna:o))

kvietok227
autor
15. mar 2016

@janinah ano s manzelovej rodiny vela s jeho strany davalo pocitat a iny znami . Ved to vec nazoru.

kvietok227
autor
15. mar 2016

@fuska vypytam ti od nej

kvietok227
autor
15. mar 2016

@monicm dakujem za nazor , viem ze moze sa stat tak bude baba heh . Ale pomaha mi sa rozhodnut ci ist do toho alebo nie

ernuska296
15. mar 2016

@kvietok227 poprosim si aj ja kontakt do ip vdaka

kvietok227
autor
15. mar 2016

@maminkajanka84 je silna tuzba len rozmyslanie ako co spravit a tak rozhodovat sa len ist na nakup s troma detmi nechcem vyt ako romka nejaka aby ludia na mna pozerali

tani03
15. mar 2016

@kvietok227 ahoj aj ja by som chcela vypocitat, co na to potrbuje kamoska alebo posli na nu nejaky kontakt aj IP

kvietok227
autor
15. mar 2016

@anjelicek26 no kazdemu nieco ved rozmyslam lebo len ten to rok by mohol mat svojho chlapca potom zase dlho nie tak rozmyslam stale mam pocit ze chcem