icon

Chlapec (2roky 8mesiacov) prestal piť akúkoľvek vodu

nanajanka2311
9. jún 2019

Mamičky, poraďte mi už som zúfalá, moje dieťa po odložení fľašky s cumľom sa zaťalo a prestalo piť vodu. Mile iba mlieko s pohárika. Je uz vonku veľmi teplo a mlieko sa uz von brať nedá. Fľašku naspäť už nechce, zo ziadbej cucakovej fľašky a s pohára sa nenapije vody, uz som zúfalá. Trvá to už skoro 4mesiace. Nie mi niekto poradiť? Ďakujem

Strana
z3
nanajanka2311
autor
12. jún 2019

@slavka173 presne toto omielam dookola asi dva mesiace každý deň aj sto krát. Viem že on rozumie ale stále sa rozplace a ukazuje na poharik kde ma mlieko

nanajanka2311
autor
13. jún 2019

@marlenka222 ja mu mlieko tiež chcem nechať, len ho musím nejak dostať k tej vode aby pil. Je riadne tvrdohlavý,😞
Mne vodu uz nechce ani s cumlovej fľašky.😢

slavka173
13. jún 2019

@nanajanka2311 musis pritvrdiť. Deti okolo troch rokov maju prvu pubertu a skúšajú, co im rodicia dovolia. Ja som si s mojim synom tiez užila.

nanajanka2311
autor
14. jún 2019

@slavka173 takže mám mu nasilu dávať vodu a zobrať mlieko alebo ako. Vsimla som si zee keď prísnejšie idem na neho tak skôr posluchne.

slavka173
14. jún 2019

@nanajanka2311 😊 Jasne, ze prisnejsie, dieta potrebuje hranice a tie mu vymedzis Ty. Rano a vecer mu daj mlieko a cez den iny napoj. Nesmies ustupit za ziadnu cenu.

Strana
z3