icon

Chodák pre 8 mesačné dieťa

damiana1992
8. jún 2021

Ahojte zháňam chodak pre 8m dieťa, mame jeden ale ten už nemá vyššiu úroveň a syn keď v tom je tak už krčí kolená, no je vôbec taky chodak? Pre vyššie deti? 😀😀😀

Strana
z2
janina112
8. jún 2021

@damiana1992 pre maminku je na mieste sa zamysliet preco neplazi a nestvornozkuje.. Keby chodak nepoznal tak by tieto dolezite milniky nepreskocil.. Je to skoda, hlavne preto ze ostatne mamicky sa snazia autorke temy otvorit oci a maminka by aspon jedno oko pre dobro svojho syna mohla pootvoriť.. Toto sa odrazi ako minimalne nespravne drzanie tela (podporuju sa nespravne svalove skupiny), v horsich pripadoch ako skolioza.. Odporucam kontaktovat fyzioterapeuta, ak uz teraz nie je neskoro

conquestor
8. jún 2021

mam dve deti...8,5-3r obe presli na pavukoch kilometre,su tu,krasne zdrave a velmi mudre...nenosia ani barefoot a vojtovku sme necvicili,su zdatne tanecnicky,sportovo zalozene,maju rovnu chrbticu,nemaju ploche nohy....hmmm?ako to...ale sice starsia ma 2 kazy na mlicnych zuboch to bude tym pavukom .... chore toto... uz som pocula ze nasi rodicia maju problemy s klbami a chrbticou kvoli pavukom...nie ze otrocia 45rokov v zavodoch a doma ale kvoli pavukom😂

janina112
8. jún 2021

@conquestor nechcem Vas nechcem strasit ale neda mi nereagovat.. skolioza sa prejavi najcastejsie v obdobi puberty, nateraz moze byt fyzikalny nalez zdanlivo v norme

luxus10
8. jún 2021

@beronsche ano decko nalepene cely den v satke na mame....hotova parada, trepete z cesty, zdravy rozum nikde....ako vietor zafuka, idete za nim, bez zdraveho rozumu....

jaroe
8. jún 2021

@damiana1992 ....syn je v chodaku rád. Veď ho tam nebolo treba dávať. A nevedel by, o čo prichádza😁Možno aj môjmu by sa tam páčilo, ale dôležité bolo podporiť plazenie, lozenie.

andreatytler
9. jún 2021

@damiana1992 Nechapem... v jednej vete napises ze syn neobsedi a hned za tym ze sa plazi len velmi slabo. Tak ako je to?
Toto je vymyslena tema na rozduchanie vasnivej debaty o skodlivosti pavuka.
Ak nie, dufam ze na teba niekto zavola socialku.

leamax
10. jún 2021

@damiana1992 prosim ta,pre jeho dobro-nedavaj ho tam🙏fakt veris,ze mu to v niecom pomoze?jasne,ze sa ani neplazi,ved naco,ked ho rodicia supnu do pavuka a ma odtial super vyhlad.preco radsej nepouzijes ohradku?ovela viac by ti pomohla ako ten hlupy pavuk.
Ja mam dvojicky,do ich 3r.manzel chodil do prace na cely tyzden,bola som na nich cele dni sama.nikdy som ziadny chodak nepouzila,ani som to doma nechcela.ked som si potrebovala nieco urobit,boli v ohradke.stvornozkovali 9! mesiacov.a vzdy som stihla porobit vsetko,co bolo treba.tak mi nevrav,ze pri jednom dietati sa to bez pavuka neda (zvlast,ked sa ani poriadne neplazi)

evaachesa
10. jún 2021

@damiana1992 čo znamená že ti neobsedí? Keď sa nevie plaziť ani štvornožkovať, tak načo ho dávaš do chodaka? Kam by ti tak mohol ujsť či niečo vyparatiť? Treba v byte/dome pripraviť vhodné podmienky na to aby sa dieťa mohlo voľne pohybovať a nehrozilo mu žiadne nebezpečenstvo....čo budeš robiť keď začne chodiť? Len tak mimochodom, v chodaku mu skôr hrozí že sa poraní, niečo na seba stiahne, zhodí...
https://najmama.aktuality.sk/clanok/250706/zaka...

Strana
z2