icon

Chodili ste počas šestonedelia na pár hodín od dieťaťa?

9. mar 2022

Skor to bude otazka na tie, ktore nekojili, ale mam ist kadernicke a mam vycitky svedomia. Maly ma 3 tyzdne a uz som od neho 2x bola prec (na nakup a vyvetranie, zatial co manzel strazil) a teraz som sa objednala kadernicke a vobec neviem, ci mam ist. Lebo vsak pocas sestonedelia mame byt stale s babatkom a pod. Sa mi to zda skoro, ze uz sa potrebujem vyvetrat a na chvilku vypadnut :/
Ja sa citim ale fit, maly je uplne kludnucky, manzel pracuje z domu. Ake ste to mali vy cez sestonedelie?

petamich
9. mar 2022

a to kto povedal, ze pocas sestonedelia mas byt stale s babatkom? a po sestonedeli uz akoze netreba (ked uz to pritiahnem za vlasy) 🙂 ja som aj kojila a stale kojim a aj tak som bola pocas sestonedelia u kadernicky, na kozmetike, na firemnom posedeni, v nemocnici na necakanu kontrolu (stehy sa mi rozpadli), pokial to zvlada manzel a dieta a ty a vsetci ste spokojni 🤷‍♀️

moja svokra mi dala dobru radu po porode - ako si to nastavis tak mas a moj manzel je s malym od zaciatku, vie sa o neho plne postarat, teraz mu uz aj najest da, ked je na prikrmoch ale teda ja som ten typ, ze svoje dieta neskutocne lubim, matersku si velmi uzivam ale to neznamena, ze JA uz neexistujem - takze chodim aktualne s kamoskou na kavu, do posilky...lebo aj ja mam narok na cas pre seba a psychohygienu a nemusim potom na MK vyplakavat, ze muz sa nestara a som na dieta sama

autor
9. mar 2022

@petamich super, to som rada☺️☺️ Tak ja uz mam vycitky, ze sa nepodarilo kojit a este aj od neho odchadzam..tak sa citim tak blbo😔

diamond007
9. mar 2022

Ja som šla kadernícke s malou ale pretože bola kojena,

luccija
9. mar 2022

Tak načo si sa objednala, keď máš teraz výčitky?neviem dievčatá...ale teraz, keď Ti tu ostatné napíšu, že nie tak to zrušis?
Ja som bola na masáži a kadernícky, ale nie po 3 t asi po 6.Masaz prerevala pritom, keď som odchádzala z domu spala nakojena.

euka210
9. mar 2022

To co za hlupost ze musis byt s dietatom. Ja som dojcila, tak to bolo tazsie od neho odist, ale pri tretom som bezne robila rozvoz starsich do skolky a s malym bola babka...a poobede to iste, ci nakup...

kacena4
9. mar 2022

sak aj otec je plnohodnotny rodic, nechaos zbytočne

fleur1111
9. mar 2022

Tiez som bola u kadernicky asi tri tyzdne po porode, chodin normalne do mesta, ked potrebujem nieco vybavit. S muzom sa vzdy dohodneme a absolutne nemam ziadne vycitky. On je tiez rodic, maly nech si zvyka aj na neho.

ibrunova
9. mar 2022

Žiadne výčitky, nech si aj otec zvyká, že je otec, lebo niektorí to nezistili ani po troch rokoch, ako aj tu niekedy čítam. Pokiaľ je možnosť, určite si odbehni aj bez dieťaťa, aj tebe to semtam dobre padne.

mimi3008
9. mar 2022

Ja som sice bola u kadernicky, az ked mal 4 meziace maly, ale je plne kojeny, tak som si to dohodlana cas, ked spi v kociari, svokrovci zatial kocikovali...

mia_von_prag
9. mar 2022

Otec je tiež plnohodnotný rodič, nie len nosič výplaty. Navyse dieťa v fomro období väčšinu dna spí.

Ak ti kaderníčka masáž pomôžu v psychickej pohode a odreagovaniu, kludne choď. Manžel môže byt zatiaľ vonku s kocikom tu hodinu, dieťa bude len Spat.

Ano,ja som mala po porode zdravotné problémy. Počas sestonedelia som bola asi 4 x u zubára, vzdy asi na 2 hodiny. Raz som bola na 2 hodiny v obchode dokúpiť väčšie bodycka. A 3 dni v nemocnici, čo som dostala žlčníkovy záchvat. Obcas som odbehla na mini nakup kym spal.
Manžel sa postaral,nakrmil,pomojkal.

autor
9. mar 2022

Dakujem zienky☺️
Ano, manzel sa plnohodnotne stara (az na noc, to ho chcem nechat vyspat, kedze musi pracovat). je uzasny, sam ma posielal vyvetrat sa.

tosomja
9. mar 2022

Taka nezmyselna obava nechat dieta s otcom...ved to nie je cudzi clovek.

autor
9. mar 2022

@tosomja kde som pisala, ze sa ho bojim nechat s otcom?

snehulak77
9. mar 2022

Autorka, žiadne výčitky!!! Ani že nekojis, ani že chceš ísť ku kaderníčke. Hovorí niekto, kto mal výčitky zo všetkého a je to hlúposť 🙈
Užívaj si život, materskú. Všetko krásne prajem 😉

autor
9. mar 2022

@snehulak77 dakujem❤️

amelie2017
9. mar 2022

Ja som bola so starsou dcerou pol dna v aquaparku, ked mal maly mesiac 🙈 zatial bol s papim (samozrejme som sa nekupala). Ale mlieko som odsavat musela. A raz tyzdenne som chodila s dcerou von len ja a ona, aby tak tazko neniesla zmenu.

kiki68
9. mar 2022

Chodila som ihned po porode cely tyzden a pol na par hodin, odsala mlieko a musela do nemocnice na terapiu. Dieta bolo s muzom doma. Nemam skrz to vycitky.

kiki68
9. mar 2022

A kadernika som riesila tiez, mne sa po tehu zmenili vlasy na objemne a suche droty, jak hriva od leva. Musela som s tym cosi robit, kedze som to pocas lockdown patlala sama doma a uz sa na to neslo pozerat.