Chodíte s deťmi v daždi von?
Chodite s deťmi von v daždi? Myslím staršie, 18m+, ktoré už neobsedia v kočíku. Ak hej, aké aktivity v daždi s nimi robíte?
Ano, za kazdeho pocasia chodime von, vzdy aspon na hodinku. A maju dovolene kaluze a hranie s vodou, polievanie, vzdy sa tesia
Aj my chodime, aj dnes sme boli. Maly ma 2r3m, rad ide do kaluzi, pozera ako tecie voda z odkvapov, capuje si ju do nejakej nadobky, potom polieva rastliny. Sledujeme, ako tecie voda po chodnikoch a kam ide, cize skoncime vzdy pri nejakom kanale. Boli sme parkrat aj na ihrisku, po mokrej smykacke sa dobre smyka 🙂 Ale vacsinou nestretneme ziadne dalsie dieta, aj ked to z tejto diskusie vyzera inac, povedala by som, ze vacsina deti v dazdi von nechodi.
@marianarem suhlasim inak. Nikdy vonku nikoho nestretneme a dokonca sa starsi ludia pohorsuju, ked ich necham skakat v blate alebo kaluzi 😂😂
My chodíme ale dnes som zažila mamičku z dieťaťom že neskáč toľko budeš špinavý 🤮 mal gumáky aj veci do dažďa,, naša už aj do mláky padla a mala len tenisky a legíny no to som sa napočúvala 😪😪
Anoo
Stačí mi cesta zo škôlky ..keď nemusím do dažďa nejdem v lete behá po dvore keď prší bez problémov dcérka...ale v takomto daždi akoje dnes a k tomu chladno ak nemusíme nejdem nikam
ano v uk sa ani inak neda😅😉
V daždi nie po daždi áno aby mohol chodiť po mlakach. Ale keď prší mne sa vonku nechce keď nemusim nejdem nikde.
@zuzulka558 na ihrisku to isté, nechoď do piesku, nesadaj na zem, nechytaj do ruky, budeš špinavá. Tá nech idú na balkón a stačí sa nadýchať vzduchu, aspoň to dieťa nebude dráždiť 🙄
Ze ake aktivity...no jedinuuu 😂 odkedy sa zacal topiť sneh, nasa 2rocna nechcela robit nic ine len skakat po mlakach, takže sme ju namotali,ze ked kupime gumaciky...včerajší dážď jej zahral do karát,lebo cely den sme pocuvali clup clup...tak hold,slovo treba dodrzat...potom rovna ciara pracka a teply kupel 🙊🙈🙉
Ano chodili sme s dievcatami a planujem aj s malym na tzv "kaluzove vypravy" obliekla som ich od hlavy po paty do dazda a sli sme zboznovali to a ked vonku prsalo tesili sa ze bude vyprava vtedy som im dovolila fakt vsetko co sa kaluzi tyka potom sa mi nikdy nestalo ze mi v botaskach chodili po kaluziach kaluzove vypravy plne pokryli tuto potrebu a zafixovali si ze sa to robi len na nich 🙂
Vyslovene že ked prší tak nechodníme nakoľko malá po chvíli dáždnik nechce a kapucňa jej končí v polke hlavy. Ale keď len popŕcha tak áno bavia ju kaluže skákať alebo kýblik lopatka a varí polievku :D Začali sme ale chodiť až ked vedela dobre chodit aby neskončila v kaluži cela 🙂 A samozrejme aj na ihrisko hojdat a smyknut skonci az na zemi vzdy :D

Nie ani ma nenapadlo. Nemam rada dazd a velakrat ani do prace nejdem ked prsi🤣🙊 Este tak ze sadnem do auta a skocime na nejake interierove ihrisko nech sa pohra ale vonku nieee.