icon

Chrápanie manžela a spánok novorodenca

25. jún 2021

Idem si k vám po radu baby. Manžel chrape. Nič nové, všetko sa dá zvyknúť.... Lenže, pribudne do nás novorodenec. Termín o chvíľku. Postieľka pri posteli. Ako to vy riešite s chápaním? Nieje to celu noc ale predsa. Budí sa bábo na chrapot? 😏 Spávate oddelene? Rozmýšľam, že manžela budem posielať spať do hosťovskej. Prosím poraďte ďakujem ☺️

11mirka22
25. jún 2021

Babo sa budiť nebude... Už teraz chrápanie svojho otca vníma cez teba. Len ho nikam neposielaj, to jeho bude čoskoro budiť detský plač 😃, nech si to užije s tebou.... Žiadne také chrápanie si spokojne v inej izbe....

vandica
25. jún 2021

Môj chrape príšerne!!! Až tak že je v spálni, ja v obývačke pozeram telku, a ešte aj cez tú zapnutú telku ho počujem a dvere na spálni zatvorené! A malý sa vôbec na to nebudil.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
janci05
25. jún 2021

Pekne buvajte spolu. Babatka prespia aj ohnostroj na Silvestra. Moj ma teraz uz 11 r. a sem tam spi pri mne. Ja chrapem a muz je tichucko. Ja som ta hlucna. Na pocudovanie mu to nevadi.

bunka1
25. jún 2021

U nás to, že manžel chrape dopadlo tak, že spi v inej izbe. Budilo to mňa a podla mňa i malú.

aurorastone
25. jún 2021

To Ta obdivujem že si si zvykla ja za 9 rokov veru nie a ide mi to na nervy riadne 😤😡😠🤬 ale od iných viem ze babatku to vadiť nebude 😊

whatever1
25. jún 2021

Pre bábätko to bude podľa mňa niečo ako "biely šum"🤣

whatever1
Autor odpoveď zmazal
sruma
25. jún 2021

Aj moj chrape. Maly sa nebudi. Ja ked nemozem po kojeni zaspat drgam do neho pokial sa neotoci a neprestane 😂😂 potom ked uz spim sa nezobudim na to. Urcite by som mojho chlapa nevyhnala do druhej izby. Sme manzelia 🥰

lvula
26. jún 2021

Poslať manžela spať do inej izby by bolo to najhoršie rozhodnutie. Manžel má spať s tebou v manželskej posteli, nech tam je stále tá intimita, nech si zvyká a vytvára vzťah s bábätkom...
Ja som asi divný človek, ale mne manželovo chrápanie nevadí, dokonca mi príde roztomilé 😊🥰

andreatytler
26. jún 2021

U nas chrape muz a od tehotenstva aj ja 😀
Dieta ma uz 18 mesiacov a tiez je postielka pri posteli. Na chrapanie sa nikdy nezobudil ale ak este len zaspaval a chrapla som, tak to ho vyrusilo. Pocas jarnej alrgie, kedy bolo moje chrapanie najhorsie, som spala oddelene,

pininka1
26. jún 2021

Ja chrapem ozaj hrozne, mam velky problem s dutinami a malu som veruze budila, inak bola super spac. Tak som sa odstahovala ked mala 4 mesiace do druhej izby, samozrejme dvere som nechala otvorene a spala cele noci bez problemov.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janezz
26. jún 2021

Tak ja budem asi jediná, ktorá napíše, že malého manželovo chrápanie budí 🤷‍♀️ ten potom začne pišťať a zobudí manžela 😂 a to ma drobec 3 týždne. A takto si to pekne vracajú, až to tatinko vzdá a vstane.

zuvelyn
26. jún 2021

Na chrápanie sa syn nebudil ale na bežný ruch uz áno(resp ani nie budil a vrtel sa, vadilo mu to pri spánku, ) chodenie na wc, rozprávanie sa,svetlo pri čítaní knihy, otváranie fľaše na vodu, chodenie hore dole, tak v 2mesiacich išiel do vlastnej izby a spi kľudne celú noc 🙂 paradoxne kosačka, vŕtačka a podobne fakt veľké hluky mi nevadili nikdy 🤷🏼‍♀️😅

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zuvelyn
26. jún 2021

@ptmt1011 nemáme úplne ticho v dome, spi pri otvorených dverách do svojej izby, čiže počuje zvuky,len mu vadil ten obyčajný zivot (ako som písala,chodenie po izbe, rozprávanie sa, pustený film, orehadozvanie v postelie etc...) hneď vedľa jeho hlavy 🙂 mne to nevadí, ja som spokojná ze máme svoj dospelacky zivot v spálni s mužom bez obmedzení a syn pekne spi u seba v izbe prakticky nerušene 🙂

luccija
26. jún 2021

A bol u lekára?má nadváhu problém s dutinami?bábo to počuje už teraz a časom uvidíš či ho to bude budiť🙂muža neposielaj preč skôr k ORL doktorovi