icon

Cikanie a kakanie 8 týždňového bábätka

kaca1985
20. mar 2018

Ahojte prosím vás, začíname 8 tyzden a neskutočne veľa míňame plienok, vadí jej co i len cvrknutie. Kedy sa to začína meniť, že menej babo kaka a udrží dlhšie moč?

marion09
20. mar 2018

@kaca1985 az ked zacne chodit na nocnik

nika898
20. mar 2018

@kaca1985 prve mesiace babo cika cca kazdych 20 min. Co si ja pamatam tak okolo pol roku mi zacal syncek menej cikat teda vlastne ked sme prechadzali na prikrmi. Ked jej to takto vadi skusila by som latkove plienky. Objednaj z aliexpresu vyjde ta to o 70% menej ako tu na sr a je to to iste. Ja som ich pri prvom syncekovi pouzivala tusim az do 4 mesiaca a jednorazove plienky len ked sme niekam isli. Pri druhom pouzivam uz len jednorazove plienky lebo nemam cas ho stale prebalovat kedze mame 20 mesacny rozdiel a musim sa vela.aj starsiemu venovat.

vikinko204
20. mar 2018

Jeeej aj my sme to tak mali.Moj maly nezniesil trocgu pocikanu plienku.Menila som cca kazde 2 hodiny ale aj castejsie.Ale casom to preslo.Takze v pohode.Vtedy som nechapala, ze ako moze niekto nechat plienku 12 hodin, ze kto to tak ma 😁.

veronika9797
20. mar 2018

A aku znacku pouzivate? Nemoze byt ze ho plienky nejako drazdia a skusit inu znacku?

cecilia68
20. mar 2018

@kaca1985 Nemôžu jej vadiť plienky? Neverím, že cíti v plienke nasiaknutých pár kvapiek moču :(

katrin21
20. mar 2018

skus Pampers premium care s pasikom...a ak nevyhovuju tak Babylove z DM.tie su asi najsuchsie..
inak my sme bezne minali 10-11plienok za den prve 2-3 mesiace urcite..

kaca1985
autor
21. mar 2018

Plienky jej nevadia, ona hneď ako sa vycika alebo vykaka dá najavo ze niečo spravila. A po chvíli keď jej plienku nevymenim začne plakať.

kaca1985
autor
21. mar 2018

@veronika9797 mali sme už mali tri značky plienok a vždy to isté...

nika898
21. mar 2018

@kaca1985 aspon to mozes vyuzit pri uceni na nocnik. Mne svokra hovorila ze jej dcera bola taka ista. Stacilo male cvrknutie a musela prebalovat. Vela razi ze musela hladat ze kde je to mokre. No hnet ako vedela sediet davala na nocnik a ze vraj uz ako rocna bola bez plienky. A ja som bola tiez zevraj taka ista 😀😀😀😀😀

ivanamyl
24. mar 2018

V prvych mesiacoch je to tak. Skuste aj ine plienky poskusat, nam sa osvedcili babylove z dm. Pampers boli tiez ok, ale tie stare. Potom tie novsie uz nie.