Čím natierate zadoček po kúpaní?
Mne poradila doktorka sudocrem ? Len som počula že nieje až taký dobrý
Sudokrem. Ale skor nic ako to. To davam len ked vidim cervene..
Od narodenia nic.
aviril baby
nicim, jedine ak som videla, ze ma zadok zacervenany a pouzivala som rybiu pastu, sudocrem alebo bepanthen
Načo po kúpaní natierať?
Natierala som rybou masťou, len ak bol zadoček červený - alebo ešte v prípade, že mala dcéra tvrdšiu stolicu - išla potom ľahšie
Ničím som nrnatierala. Iba keď mala zapareninove obdobie. Inak nič.
Ja vždy bepanthen alebo rybacia Mast, keď som po umytí alebo skákaní nenatrela, tak vždy mali všetci traja červené riťulky
Stačí dobre vysušiť
Preventívne som nedávala nič.... V podstate nutné bolo le. Jedenkrát asi zo dva dni keď mapa hnačky a z toho vystipane inak sme nenatierLi
Rybacia masť
všetko mastné krémové som prestala používať hlavne počas letá ešte viac sa zaparuje, najviac nám pomohol klasický púder
Ja mam Hipp proti zapareninam, ale nepouzivam pri kazdom prebalovani. Vacsinou natriem po kakani, stolicu ma rsz denne.
Po kupani nic. Vzdy som davala sudokrem len ked mal cervenu ritulu. Na cistu a zdravu mi to pride zbytocne
@mamusa123456789 nebolo to tym, ze pokozka uz bola zvyknuta na krem, a ked nebol, reagovala citlivo?
@zorkahorka oni majú všetci traja citlivejšiu pokožku a najstaršia ma aj ekzém
@zorkahorka takže netreba po každom kúpaní mastiť ? Iba keď sa vykaka tak ju umyjem a namastim ?
Preventivne nic naco
Sudocrem a bepanthen obsahuju ropu pozor
@autorka ak po vykakani nema červenú rritku, netreba natierat. Len ak je cervena, podrazdena. Ja som natierala ozaj parkrat do mesiaca. A nepouzivala som ani vlhcene

Ahoj, ja používam obyčajnú rybiu mast od Vulmu a syn nikdy nemal ziadnu zapareninu. Za mna výborne a lacné