icon

Čipovanie detí

lucjaa
6. mar 2014

Ahojte baby. Chcela by som sa Vás spýtať čo je pravdy na tom, že od mája 2014 sa majú novorodeniatka čipovať???? Im to už načisto hrabe. Hádam to nebude povinné na Slovensku. Ako už teraz mám fakt strach. Ďakujem za všetky odpovede.

Strana
z5
zita19
4. feb 2015

@pera ja osobne uz nemienim citat bibliu. Pre mna je to len krasna literatura, ktoru som si precitala raz (rovnako ako som precitala pribehy antickych bohov, pribeh Budhu a pribeh Mohameda), aby som si doplnila vzdelanie , ktore v mojich casoch skola neposkytla. To co pre zivot potrebujem som si zapamatala, ale necitim potrebu sa Bibliou riadit a nateraz necitim potrebu ju dalej studovat a uz vôbec necitim potrebu nechat sa nou ovplyvnovat.

zita19
4. feb 2015

@simka1906 ty s takto zverejnenym zivotom na internete ako pise @babaker (predpokladam, ze uplne dobrovolne zverejnenym) sa obavas cipovania? Myslim, ze prave ty sa uz nemusis. Ti co chceli, chcu a budu o tebe chciet nieco malo vediet, uz polahky zistia uplne vsetko (aj to co nechcu). Teba cipovat nepotrebuju. Uz ta maju 😖

pera
5. feb 2015

@zita19 prepáč každého niečo ovplyvnuje a ver ak si prečítala všetko čo píseš tak máš v hlave ,,guláš mix názorov a teorii a si ovlyvnená až až

nasta55
5. feb 2015

@lucjaa ale zevraj raz v buducnosti sa ludia cipovat budu, aby ludia ktory tuzia po moci mali nad nami kontrolu 🙂 ziadne science fiction 🙂

andromeda_ja
5. feb 2015

@nasta55 Ani cipovat nas nemusia - kazdy nosi so sebou telefon a tak vedia kde sme, s kym hovorime, o com hovorime a to nielen vedome do telefonu. Ani nase maily ci tieto fora, blogy nie su sukromne... Mate doma super televizor s kamerou? Ako dobre, ze sa Vam mozeme pozriet priamo do obyvacky! Ani Vasa izba nam nie je neznama, ked mate web kameru na notebooku ci stolovu kameru. A v neposlednom rade, mate Facebook, Twiter ci nieco tomu podobne? Vieme o Vas vsetko... Cipovanie je uz zbytocnost.

zita19
5. feb 2015

@pera ty sa o moj gulas neboj. Mne ten gulas neuveritelne pomohol najst to co je pre moj zivot dolezite. A je lepsi pestry gulas vedomosti v hlave, z ktorého si vies vybrat co prave potrebujes ako jednodruhova polievka bez moznosti vyberu.

zita19
5. feb 2015

@andromeda_ja ocipuju len tych co este nie su na internete a fb 😀 😀 😀

andreota
14. máj 2015

Myslim ze to cipovanie nebude vyhlasene - stylom - ideme vas povinne cipovat, ako povinne ockovanie. Jednoducho su sposoby ako sa to dostane do tela aj bez toho aby si toho obet bola vedoma. Ved sa jedna o velkost zrna piesku. Staci injekcia a je to. Velmi smutne. Myslim si ze mala cast populacie uz aj nasich koncinach je na toto napojena a nove neurologicke syndromy (tetania) s tym pravdepodobne suvisia. Nepodliehat panike ale treba byt ostrazity. Nebudeme otrokmi nejakych okultistov. Mozno zacat podprovat rodenie doma.

miriam29
27. jan 2016

Co sa cudujete?raz to pride tak ci tak.je to v zjaveni Jana.Ako o tom vsetkom co sa bude diat potom,teda v nasej dobe,ak nie od Boha?
Ved aka stara je biblia?
A predsa nadcasova.
Kto sa z toho smeje teraz,nic v zom,ale raz sa nebude.ide o to,ze kto hlada pravdu,ten ju najde.je tu dovod
na obavy.ak sa to nestane teraz nam,kde mame istotu,ze sa to neprihodi dalsej generacii?Ved obavat by sme sa nemali len o seba,ale aj o nase deti,a ich deti...
Mnoho policajtov v inych krajinach sa zacipovalo este v roku 2004, sam vyrobca cipu,ktory prehovoril aj svoju zenu,v cine,a aj vo.svedsku.preco si myslite,ze sme vynimocni a nas to obide?
Vsetci sme len figurky jednej velkej nadvlady.a po cipovani uz stratime aj slobodu,ktoru nam Boh dal.
A ze sa nezacipujete?No potom pridete o zemske vyhody,nebudete moct kupovat,predavat,ani tu cez modry konik potom.🙂

miriam29
27. jan 2016

@miriam29
A ako by rozmyslala matka,ktora nechce svoje dieta nechat umriet od hladu?hmm.filozofujem.ja by som sa potom asi dala.
Ale drzi ma este nadej a viera ze dovtedy pride Jezis pre svojich a vytrhne ich z toho suzenia,ktore pride.inak fakt neviem,co by som potom urobila.treba sa modlit,aby sa to este dlho,dlho nedialo.

radoslavv
21. máj 2016

Vyzerá to že čipovanie ľudí je otázkou času, žiaľ. Mimochodom práve kvoli obmedzeniu slobody, pre kontrolu pohybu, dáta o väčššine už vedia ale čip bude oveľa praktickejší, možno to bude súvisieť s tým že sa stiahne používanie hotovostných peňazí a bez čipu si nič nekúpiš, bude to totálna kontrola. Toť plány elity podľa pána Rockeffelera, len nikto nie je všemocný, dôležité budú dve veci, ako sa bude vyvíjať Rusko , Čína a India ako protiváha banksterkej elity na Západe a či sa im bude dariť udržovať ľudí v "sladkej nevedomosti" konzumnej spoočnosti, ja síce mám facebook ale iba pár fotiek a používam ho maaalo, mam obyčajný mobil, nepotrebujem smartfón, ani GPS, používam hotovosť pri nákupoch, využívam len internet banking ale to si myslím že je v pohode, nepodlieham všemožným reklamám na blbosti ktoré majú zo mňa iba ťahať peniaze - myslím že týmto prístupom by sa podarilo mnoho zmeniť, všetko je totiž o prioritách v živote.

anetamoci
21. máj 2016

Neměla bych to říkat, ale morálka mi mlčet nedovolí. Na čipování se vážně pracuje. Je to celoevropský program. Nejdříve za tři roky pro všechny do získání průkazu totožnosti, pak by měl být čip deaktivován. Ale očekává se, že se by to mělo úplně nahradit průkazy totožnosti a později snad i víc. ☹

evittam
21. máj 2016

No môže sa pracovať na čom len chce - veď som určite svojprávny človek a keď niečo nechcem tak si to nedám spraviť,pichnúť, urobiť a neviem čo ešte. A všetci čo to vymysleli mi môžu vyliezť tak akurát viete kam..... 😉

Strana
z5