icon

Čo dávate na večeru vášmu 5 - mesačnému bábu?

monita662
1. sep 2011

co davate na veceru vasim deturencom ? bo mne sa zda ze mlieko ked vyppije vecer tak jej je malo a o 3 hodinky je hore a pocujem ze jej skrka v bruchu 😅

Strana
z2
kokorunecka
14. jún 2012

Mne lekár povedal, že kaše nemáme dávať, lebo z toho deti zbytočne len tlstnú 😅
Ale teda, ja som to neriešila.. Večer vypije mlieko (sme na UM) a prespí celú noc... A to už asi od troch mesiacov 🙂
Ak dojčíš, tak to vydrž 🙂 Nebudeš predsa dojčiť celý život 🙂

sladkasue
14. jún 2012

ak mas svoje mliecko, tak to uplne staci!

cecil36
14. jún 2012

Nas polrocny krpec papa stale mliecko, kase sa nam neosvedcili, lebo mu nechutia. Vyskusala som uz xy druhov, po dvoch hltoch zistil, ze to nie je mlieko tak vypluval vsetko co sa mu dostalo do pusy. Spime zvycajne na jednu nocu prestavku pekne. Myslim, ze to mliecko by mu malo stacit, pripadne mliecko pre hladosov- sytejsie 😉

A super matky ako to robite, ze vam nevadi vstavat aj kazdu hodku? Moj ked sa niektoru noc castejsie budi som ako zbity pes, nevladzem fungovat. Samozrejme, ze aj mna hreje pocit, ze ma ma moje dieta rado a potrebuje ma, ale kurnajs ten spanok mi aj tak chyba 😀 😀 😀 Svoje deti milujem nadovsetko, ale keby mam vstavat kazdu hodku tak dobrovolne odkracam do Pinelky 😝 😀 Asi nie som supermatka 😠 😝

kytykenka
14. jún 2012

my mame rok a papame na ranajky a veceru mliecko 😀

zuzkalenka
15. jún 2012

určite len mliečko by som dala a keď sa zobudí a tak jej daj ešte kľudne mliečko veď mlieka nikdy nie je dosť 🙂

fomarik
16. jún 2012

mliečko, a ked vyhladne tak opäť mliečko. ja mojej dávam až doteraz na večeru len mlieko a vydrží. Síce umelé, lebo bohužiaľ, kojiť som nemohla 😢 😢 😢 😠 😠 😠 😠 , ale mliečko je alfa omega pre tak malé dieťa 😉

pimpulienka
16. jún 2012

MM som dávala 😉

nanulik
16. jún 2012

určite mlieko, v tej dobe mal malý príkrm iba na obed.
a čo sa týka spania v noci, tak ešte aj teraz papá mlieko aj v noci. a je mi jedno či by mal alebo už nemal ho piť. ked ho chce tak mu ho dám, určite mu neublíži

kralicica
16. jún 2012

môj syn vstával do 13 mesiacov 6x za noc. bol kojený dovtedy. bola som strašne vyčerpaná, odstavila som ho vtedy, dala do vlastnej izby a spí mi celú noc. u 5 mesačného mi ani nenapadlo, že by mal spať celú noc. teraz mám dcéru, má 5 mesiacov, bohužiaľ kvôli jej aj mojim vážnym zdrav. problémom ju kojiť nemôžem, prespí mi celú noc od 3. mesiaca. na noc jej dávam stále iba mlieko, vlastne okrem mlieka papá iba mrkvičku na obed. nepredpokladaj, že ak jej dáš na noc niečo iné, tak ti ju prespí celú. nie je to o hlade.

radlinka
16. jún 2012

LEN MLIEKO 😉 a v noci zas len mlieko, treba nakrmit pripadne dojcit pokial sa da.... 😉 takemu malemu este netreba kase na veceru.

jurkovamiluska
16. jún 2012

sprav jej kasicku, a bude pekne spinkat. to mliecko ju uz tak riadne nezasyti, mne sa maly tiez takto budieval, potom po kazdej hodine. spravila som kasu a prespal celu noc 🙂

boka79
16. jún 2012

ahoj, ako pisu baby, MM jev tom veku najlepsie. Bud rada, ze sa budi az po 3 h, moj sa uz dovtedy zobudi 2 krat

beruska.zuzanka
16. jún 2012

Taká maličká iba mlieko 😉 a jasné, že sa ešte budí na papanie 🙂 treba vydržať a užívať si to, vyrastú a nebudú nás potrebovať vôbec 😝 😀

sampo
16. jún 2012

no moja do 6,5 mes. poznala len materske mlieko 🙂 takze celodenny jedalnicek vyrieseny

e37
16. jún 2012

Ak uz papa bananik, je super ho rozmixovat s mlieckom, najlepsie odsatym, ked sa neda, umelym. Je to ovela lepsie ako kasicky a deticky po tom dobre spinkaju 🙂 🙂 🙂

lauricka
16. jún 2012

to si musis zistit ty sama, kasi je na trhu viac, tak mozno vyskusat nieco ine, neviem, co presne znamena, ze ho zapiekla, urcite? Mozno len zrovna nekadil, ale to nemusi znamenat hned zle. Ja myslim, ze zeleninu by uz vecer asi nemal mat, co ja viem, to uz by malo byt mliecko alebo kasa alebo kasa s mlieckom taka redsia do flasky...tazko povedat, kazde babatko je ine. Totiz, ani po kasi nemusi dlhsie spat. Ja mam dve deti naraz a po kasi nespia dlhsie ako po mlieku, je to jedno. Proste, maju svoj rezim, denny aj nocny a hotovo. Takze sa len treba prisposobovat a vydrzat. Mozno neprespi noc este velmi dlho. Niektore prespia, niektore nie, s tym sa asi vela nenarobi. Su aj take mliecka na dobru noc, napr. Hami Hajaja si minule niektora chvalila. Ja mam Nutrilon Good Night, ale nebadam nejaky rozdiel. Ani to dako neriesim, proste, dostanu aj v noci, ked su hladni, co uz. Kase 5,5 mesacne kludne moze, nie je pravda, ze nie a podla mna je blbost aj to, ze z toho tlstnu. To uz predsa zavisi od kase, ktoru mam da a ko ju pripravi a kolko jej dava....ked sa dieta stravuje normalne, urcite nebude tlstnut.

arasidka123
24. nov 2012

my mame kasicku alebo bananik tak okolo piatej a po kupani este mliecko ale tiez v noci este pijeme raz...sice nevypije cele ale aspon polovicu....

angelika222
7. mar 2013

Co sa toho týka,nemyslím ze by to autorke az tak vadilo ze sa jej budi dieta,ale to ze chce aby jej dietatko bolo nasytene poriadne.Totiž asi by ste si mali uvedomit,ze aj my ked sa dobre najeme ovela ovela lepsie sa nám spí. A na vecer to aj dobre padne.Ja tak isto hladam na forach nejake recepty pre malu ,ale ako vidim tu prebieha viac komentovanie odveci ako pomoc mamám.Naco sem aj pisete ked nehovorite k teme...

simca06022011
7. mar 2013

Rezen so zemiakmi.... jasne, ze mlieko, podla mna je na kase trochu skoro, ale skusit mozete, niektore su uz od 4teho mesiaca... ja som najskor presla mna UM na dobru noc (cize nutrilon na noc), neskor na kase hami a ine... na vecer sa ziadna ina strava okrem um, mlieka alebo kase nedava... darmo spekulujete.. je to male dieta, podla mna nema ani taky siroky jedalnicek este.. cize o inom rozmyslat je zbytocne. A najlepsie poradit sa s lekarkou.. (v 5 mesiaci sme my mali rano mlieko, desiata mlieko, obed normalny prikrm (zelenina, maso) a olovrant a vecera mlieko (s prikrmom som zacinala az koncom 4 mesiaca/zaciatkom 5teho, neponahlala som sa vobec), ja som davala veceru okolo 7mej ked sa mala okupala (to mlieko.. v 5 mesiaci obycajne) a o polnoci zase... a potom spala az do cca 7mej... Neskor sme zmenili mlieko na dobru noc (nie je to kasa, je to zahustenejsie mlieko) a s tym vydrzala niekedy celu noc, niekedy nie... musite si vyskusat...

burina4
8. mar 2013

kašičku na dobru noc je jej veľký široký výber stačí si len vybrať

Strana
z2