Čo je pre vás najťažšie pri každodennej hre s dieťaťom?
Ahojte, chcela by som sa spýtať mamy detí vo veku 0–6 rokov:
Čo vás najviac trápi pri každodennej hre s deťmi?
1.Neviete, aké aktivity sú vhodné pre vek dieťaťa?
2.Rýchlo sa nudí a potrebujete stále niečo vymýšľať?
3.Chceli by ste, aby sa chvíľu vedelo hrať aj samé?
4.Máte výčitky, keď si potrebujete oddýchnuť?
5.Hľadáte niečo, čo je rozvojové, ale zároveň jednoduché na použitie doma?
6.Niečo iné — čo konkrétne? (budem rada za detail)
Budem vďačná za úprimné odpovede.Snažím sa pochopiť, čo je pre mamy aktuálne najväčšia výzva, aby som vedela pripraviť užitočný obsah.
Ďakujem.
@anonym_autor 2 a 3
@anonym_8b0ca0 Ďakujeme veľmi pekne za komentár a odpoveď. A viete aj koľko minút alebo hodín by ste chceli, aby sa dieťa hralo?
6. -mne osobne najviac ,,nudí ,, že syn3r sa chce hrať stále to isté dokola po sebe napríklad hráme sa na policajta a zlodeja , robíme to aj pol hodinu , striedame sa ale stále je to to isté - tá istá scéna dokola , dosť veľa sa teraz hráme scénky čo vidí vonku alebo doma a to mňa nebaví ale viem že jeho áno tak sa prekonám a hráme sa spolu ako on chce
inak tie ostatné body mňa vôbec netrápia to doma nemám potrebu riešiť
Pre mňa osobne sú tiež najhoršie predstieracie hry. Väčšinou je to pre mňa nuda a musím sa prekonať.
3 ale pracujem na tom, aby sa sam zahrat vedel, s ostatnym problem nemam
6. Nestíham striedať hry každých 10 minút 😅
Nuda pri role plays. A do nemlatom. Hodiny a hodiny to iste. Nastastie som mu vybrala dobreho otca ktory je snad este vacsie decko v tomto, naozaj zazitok ich pocuvat niekedy. Ja som skor na spolocenske hry, prechadzky, tvorenie…
Do tych 4 rokov to boli hlavne body 2 a 3, teraz sa uz syn zahra aj sam a potom ked sa hrame spolu, ako bolo spominane je pre mna narocne vkuse dookola hrat rolove hry. Skladat lego alebo projektovat trat je fajn, karty, clovece, pexeso a take sa tiez da aj opakovane, to sa aj ja zabavim sem-tam. Ale parkovat auticka do garaze, hrat sa s panacikmi, na piratov, sermovat s mecom... Oj to je pre mna ako za trest. Premozem sa z casu na cas, ale pocitam minuty. Pritom ako dieta som taketo hry milovala.

@anonym_autor 2 a 3