icon

Čo namiesto vlhčených utierok?

kristina28918
24. sep 2018

Dobrý deň
Chcela by som vlhčené utierky používať malo. Plánujem ju aj osprchovať po stolici. Co namiesto nich používate a kde to kúpim. Ďakujem

Strana
z2
lacibo
24. sep 2018

@vlasica19 no to by som chcela vidieť, ako by to prala po mojej malej, čo kaká riadne od narodenia niekoĺkokrát za deň ( aj teda poje toho😉) prepáč nemyslím to v zlom, ale ťažko je si to predstaviť..😉

ukulela
24. sep 2018

@lacibo ako vsetky baby, ktore napr. latkuju - aj tam je stolica v plienke. (ja som ale na latkovanie leniva, tak pri prvom som to striedala, doma latkovky, na von a na noc papierku ... navyse moj prvy kandil ako hodinky - raz za tyzden 🙂 to uz som vedela, kedy presne bude, tak som ho dokonca nechavala rozbaleneho a vytlacil nie do plienky, ale na pouzitu a rosztrihanu na tento ucel odlozenu jednorazovu podlozku 🙂 tolko plienok a prania sa mi takto podarilo usetrit ... dufam, ze aj cislo dva bude taketo poslusne nastavene 🙂
ja sa utierkam uplne nevyhybam, ale teda po stolici som vzdy radsej umyla vodou v umyvadle.

lacibo
25. sep 2018

@ukulela no moja kakala aj 5-6 krát za deň, teraz tak 2-3 krát a veru poriadne to dáva😉 aj preto sa mi len ťažko odúča ju od plienok, lebo vždy hocikedy a nič sa nedá predvídať, a aj ciká po troche stále..no ja veru ďakujem Bohu za dnešné plienky a utierky..pri prvej dcére ( 20 r.)som prvý rok ešte aj ja vyvárala plienky až potom prišli pampersky..

oslo1
25. sep 2018

My tiez latkujeme
Ked bol novorodenec, tak som pouzivala take vatove stvorce z tesca na utretie s cistou vodou.
Teraz ma tri mesiace, na prebalovaku mam misku s cistou vodou. Z Aliexpress som si kupila take male vreckovecky, material ako plienka a s tym ho pri prebalovani umyjem. Periem to zarovno s plienkami.
Ziadny krem a ani ine srandy nepouzivam, nema ziadne zacervenanie, ma krasnu kozicku.

ma_mi
25. sep 2018

@oslo1 das link prosim ta na tie utietky 😊 dakujem 😊

tatianamaria
25. sep 2018

Ja som vôbec pri mojich troch deťoch nepouzivala vlhčené utierky pokiaľ bola k dispozícii čistá voda. Umylavala som ich v umývadle. Nepouzivala som dokonca žiadne kremiky na ritku. Nikdy nemali
žiadne zapareniny.

oslo1
25. sep 2018

@ma_mi
Nech sa paci:
toto pouzivam na to utieranie, teraz ked slinta, tak aj pusy, vsak je to oprate
10pcs Baby Infant Towel 28*28cm Muslin Towel Handkerchiefs Two Layers Wipe Towel
https://s.click.aliexpress.com/e/uRqW42d

Mam 3 balenia, ale od roznych predajcov, lebo bolo lacnejsie postovne.

Toto pouzivam namiesto zinky, ked kupem, je to taka trickovina
8Pcs/Lot 100% Cotton Newborn Baby Towels Baby Boys Girls Washcloth Handkerchief Nursing Towel Bibs Feeding Napkins Bath Towel
https://s.click.aliexpress.com/e/FKoqoz7

nikiki29
26. sep 2018

@oslo1 je to z Číny bezpečné? 🙂 čítala som o kadejakých toxických farbách 😱 ale tiež som chcela niečo objednať, no zatiaľ som sa neodvážila...

oslo1
26. sep 2018

@nikiki29 ja uz z Aliexpress objednavam dlhu dobu. Tieto vreckovky su bavlna a je tam malo potlace. A okrem toho vacsina bavlnenych vyrobkov v Europe je z Ciny a podobne.

nikiki29
26. sep 2018

@oslo1 ja som doteraz kupovala (osušku, plienky,...) len s certifikátom oko-tex že je to vhodné pre deti do 3 rokov... aj oblečenie len v kamenných obchodoch. ale pravdu povediac som sa nikdy nepozrela kde to bolo vyrobené 😃 vyskúšam asi objednať a uvidím...

szana
26. sep 2018

@kristina28918 Ja mám novorodenca a tiež nerada používam vlhcenky aj keď sú sensitive. Sprchovať po každej stolici sa nedá. Ja to robím tak, že mám vyčlenené klasické látkové vreckovky ktoré namočíme

oslo1
26. sep 2018

@nikiki29 my byvame v UK, tu o takom certifikate mozem iba snivat 🙂.

amalka1991
27. sep 2018

@keathli ja tiez pouzivam moony. Teraz idem skusit bambo nature. Ake su tie babylove?

kristina28918
autor
27. sep 2018

Ďakujem za rady. Kúpila som si Perlan obrúsky, ktoré sa namacaju do vody a nerozmocia sa.

gabika4
3. okt 2018

@kristina28918 Ja používam toto:

gabika4
Autor odpoveď zmazal
gabika4
3. okt 2018

@kristina28918 ten olejček rozriedim vo fľaštičke s vodou, potrasiem a striekam všade kde je stolica a utieram s tými utierkami alebo rozriedený olej s vodou vylejem do misky. Namáčam tam tu perličku alebo perlan utierky a všade utieram 😂 Je to super olej, vydrží dlho, pekne premasťuje pokožku a odkedy ho používame, malá nemala zaparený zadoček a ani vyrážky, dovtedy ich mala neustále.

majusska202
3. okt 2018

@oslo1 ahoj prosím ta vedela by si mi poslať link alebo fotku tých servitok? Aký by som to vyhľadala na Ali

miskaska
3. okt 2018

Perlan/Pervin. Netkana textilia. Kupis aj na Feedo. Nastriham a potom uz len namocim.

littleones
12. okt 2018

Mile maminky, ak este stale hladate nieco miesto vlhcenych utierok ktore su plne chemie a nie najlepsie pre male babatka tak vam odporucam pozriet nas profil alebo klik na www.littleones.sk a tam najdete latkove utierky urcene pre deti na zadocek, tvar a rucky uplne bez chemie pouzitim iba vody a par kvapiek esencialneho oleja. Uz nikdy nemusite kupovat vlhcene utierky, kedze nase latkove utierky viete pouzit aj na cestach. Iba operiete a znovu pouzijete 😉

natikasim
1. feb 2019

@keathli ahoj a odkial objednavas tie plienky nepia?

keathli
1. feb 2019
Strana
z2