Čo namiesto vlhčených utierok?
Dobrý deň
Chcela by som vlhčené utierky používať malo. Plánujem ju aj osprchovať po stolici. Co namiesto nich používate a kde to kúpim. Ďakujem
@lacibo ako vsetky baby, ktore napr. latkuju - aj tam je stolica v plienke. (ja som ale na latkovanie leniva, tak pri prvom som to striedala, doma latkovky, na von a na noc papierku ... navyse moj prvy kandil ako hodinky - raz za tyzden 🙂 to uz som vedela, kedy presne bude, tak som ho dokonca nechavala rozbaleneho a vytlacil nie do plienky, ale na pouzitu a rosztrihanu na tento ucel odlozenu jednorazovu podlozku 🙂 tolko plienok a prania sa mi takto podarilo usetrit ... dufam, ze aj cislo dva bude taketo poslusne nastavene 🙂
ja sa utierkam uplne nevyhybam, ale teda po stolici som vzdy radsej umyla vodou v umyvadle.
@ukulela no moja kakala aj 5-6 krát za deň, teraz tak 2-3 krát a veru poriadne to dáva😉 aj preto sa mi len ťažko odúča ju od plienok, lebo vždy hocikedy a nič sa nedá predvídať, a aj ciká po troche stále..no ja veru ďakujem Bohu za dnešné plienky a utierky..pri prvej dcére ( 20 r.)som prvý rok ešte aj ja vyvárala plienky až potom prišli pampersky..
My tiez latkujeme
Ked bol novorodenec, tak som pouzivala take vatove stvorce z tesca na utretie s cistou vodou.
Teraz ma tri mesiace, na prebalovaku mam misku s cistou vodou. Z Aliexpress som si kupila take male vreckovecky, material ako plienka a s tym ho pri prebalovani umyjem. Periem to zarovno s plienkami.
Ziadny krem a ani ine srandy nepouzivam, nema ziadne zacervenanie, ma krasnu kozicku.
Ja som vôbec pri mojich troch deťoch nepouzivala vlhčené utierky pokiaľ bola k dispozícii čistá voda. Umylavala som ich v umývadle. Nepouzivala som dokonca žiadne kremiky na ritku. Nikdy nemali
žiadne zapareniny.
@ma_mi
Nech sa paci:
toto pouzivam na to utieranie, teraz ked slinta, tak aj pusy, vsak je to oprate
10pcs Baby Infant Towel 28*28cm Muslin Towel Handkerchiefs Two Layers Wipe Towel
https://s.click.aliexpress.com/e/uRqW42d
Mam 3 balenia, ale od roznych predajcov, lebo bolo lacnejsie postovne.
Toto pouzivam namiesto zinky, ked kupem, je to taka trickovina
8Pcs/Lot 100% Cotton Newborn Baby Towels Baby Boys Girls Washcloth Handkerchief Nursing Towel Bibs Feeding Napkins Bath Towel
https://s.click.aliexpress.com/e/FKoqoz7
@kristina28918 Ja mám novorodenca a tiež nerada používam vlhcenky aj keď sú sensitive. Sprchovať po každej stolici sa nedá. Ja to robím tak, že mám vyčlenené klasické látkové vreckovky ktoré namočíme
@kristina28918 ja som spokojna s tymito
http://zdraveplienky.sk/littlelamb-bambusove-ob...
@keathli ja tiez pouzivam moony. Teraz idem skusit bambo nature. Ake su tie babylove?
Ďakujem za rady. Kúpila som si Perlan obrúsky, ktoré sa namacaju do vody a nerozmocia sa.
@kristina28918 Ja používam toto:
@kristina28918 ten olejček rozriedim vo fľaštičke s vodou, potrasiem a striekam všade kde je stolica a utieram s tými utierkami alebo rozriedený olej s vodou vylejem do misky. Namáčam tam tu perličku alebo perlan utierky a všade utieram 😂 Je to super olej, vydrží dlho, pekne premasťuje pokožku a odkedy ho používame, malá nemala zaparený zadoček a ani vyrážky, dovtedy ich mala neustále.
@oslo1 ahoj prosím ta vedela by si mi poslať link alebo fotku tých servitok? Aký by som to vyhľadala na Ali
Perlan/Pervin. Netkana textilia. Kupis aj na Feedo. Nastriham a potom uz len namocim.
Mile maminky, ak este stale hladate nieco miesto vlhcenych utierok ktore su plne chemie a nie najlepsie pre male babatka tak vam odporucam pozriet nas profil alebo klik na www.littleones.sk a tam najdete latkove utierky urcene pre deti na zadocek, tvar a rucky uplne bez chemie pouzitim iba vody a par kvapiek esencialneho oleja. Uz nikdy nemusite kupovat vlhcene utierky, kedze nase latkove utierky viete pouzit aj na cestach. Iba operiete a znovu pouzijete 😉
@natikasim ahoj, odtiaľto: https://www.japonskeplienky.sk/ 🙂

@vlasica19 no to by som chcela vidieť, ako by to prala po mojej malej, čo kaká riadne od narodenia niekoĺkokrát za deň ( aj teda poje toho😉) prepáč nemyslím to v zlom, ale ťažko je si to predstaviť..😉