Čo robiť, aby dieťa nebúchalo do postieľky?
Ahojte mamicky..moja mala ked je v postielke strasne kope do postielky..ale naozaj dost silno...sa cudujem ze ju to neboli a dnes som si vsimla ze ma cervene paticky od toho buchania..ale ona to robi stale ako mam tomu zabranit? dakujem
nasa to iste a ked tam maala monitor dychu mlatila do neho kazde rano tak nam davala vediet ze je hore a nechce uz lezat....uz ju to preslo 🙂
Tak to neviem, či tomu nejako zabrániš. Najlepšie počkať, kým ju to prejde. My sme napríklad mali aj hniezdo, ale moja ho totálne poodtrhávala, museli sme ho dať preč. A vždy sa poudiera o postielku, lebo vstáva a padá, neexistuje nič čo by sme tam mohli dať, aby to neodstránila. 😉
My sme to riesili kupou cestovnej postielky 😉 a do nej sme dali kvalitny matrac-odvtedy je koniec buchaniu sa a maly spi ako v bavlnke. 🙂
Ziadne hniezdo nam nepomohlo-on si udieral aj hlavu sadol si a buch,nasledne plac. 😖
O zaseknutych rukach a nohach ani nehovorim-holt mame akcne dieta.
Cestovou postielkou sme problem s buchanim sa vyriešili behom jednej noci.
ahoj pridávam sa k odpovediam že musíš počkať kým ju to prejde alebo presnejšie kým si nájde niečo iné ako novú zábavku 🙂 neboj dlho to nebude trvať máme to za sebou a stále nás udivuje čo tie deti vie zabaviť 😀
nasa mala to tiez robila, kopala a hlavne patami 🙂
dokonca si aj prepinala takto hudbu na kolotoci 😀
potom ju to preslo, ked sa zacala zdvihat v postielke a skakat ako na trampoline 😀
je to len obdobie, to prejde a pride nieco nove zaujimavejsie pre nu

my mame na takyto pripad hniezdo do postielky, je to super vec