icon

Dá sa naučiť ročné dieťa, aby nečľapkalo vodu vo vani?

14. jún 2022

Kazdy vecer kupem malu dcerku. No uz mi zacina vadit, ako cliape vodu. Ona celou silou trepoce nohami do vody, a teda ozaj po kazdom kupani potopa, cela kupelna je mokra. A potom do toho vzdy stupim, ponozky mam mokre, mozem si ist dat suche ponozky, a vyutierat celu kupelnu. Ked poviem malej nono, zasmeje sa, aj nozku jej chytim, a poviem nono, no efekt ziaden. To ozaj sa neda naucit, aby rocne dieta necliapalo vodu? Ozaj kazdy vecer potopa po kupani malej.

Strana
z2
hanatom
14. jún 2022

To snáď nemyslíte vážne

evaachesa
14. jún 2022

Fakt hrozné že to ešte ročné dieťa neovláda a nevie pochopiť že nemá člapať vodu pri kúpaní. 😳 Tu sa nedá nič poradiť, snáď len vymeniť tvoj outfit na kúpanie. 🤷

andrea_86
15. jún 2022

Ja sa zas tak teším, keď krpec vyrastie a bude špliechať vodou všade. Tá detská radosť, ten pohľad šťastia..na nezaplatenie

autor
15. jún 2022

Este raz dakujem tym co mi poradili. A tie co tu zo mna robia krkavciu mamu ozaj ste trapne. Ja malu rozosmievam cely den. Je to vesele usmievave dievcatko. A vy ma tu urazate za to, ze som sa iba spytala ci sa da oducit aby dieta necliapalo vodu. Pisete tu tak, ako keby som malu tyrala. Vy dokonale matky roka strcte sa. A este ma tu urazajte na dalsich stranach. Lebo vy ste ako hyeny. Ked jedna zacne urazat, dalsie hyeny sa pridaju, a utocia, utocia. Vypytam upozornenie ku tejte teme. Takze hyeny piste dalej, ja to uz citat nebudem.

andreatytler
15. jún 2022

@viestta 😂 Preto ja stale napustam len detsku vanicku. Tu precerpava viac menej do velkej vane.
@danieladugard - presne, vedierko... tiez neviem co ma to napadlo.

Autorka, ked tvoje dieta pochopi pricinu a nasledok, budes ho vediet naucit nespliechat, alebo robit veci co ti vadia. Ja som nechala syna spliechat, lebo chcem aby mal kupanie rad, ale ked som ho isla na zaver mydlit, tak som mu povedala aby nespliechal, lebo nechcem byt cela mokra a ze ak bude spliechat, tak mu vylejem vodu z vanicky. A fungovalo to.

andrejka1974
15. jún 2022

Však to robia všetky deti tešia sa ja som mala postupne vo vani aj troch chalanov a to bola potopa

snezienkaaa82
15. jún 2022

To čo? Véd nezakazuj, deťom to robí radosť. A vyclapkanu vodu, ak ti vyprskne von, utri. 😉Za chvíľu tu bude otázka, ako naučiť dieťa nehybat sa 🙃🙃🙃😀😀😀

mamkalentedkova
15. jún 2022

Ja si to čľapkanie vody tiež náramne užívam 🥰..kúpem vždy bosá,pod vaňou uterák ..určite mám z vody,aj keď som mokrá aj ja ,oveľa väčšiu radosť,ako keď sťahuje všetky šampóny dookola ,ťahá sprchu a stále striehnek ,aby sa neprekkopila z vaničky von 😁😁😁

viestta
15. jún 2022

@andreatytler prosím ta, môj je už veľký, chápe co môže a aj tak celkom nedávno kybloval vodu z vane. Pekne z výšky, aby to dobre spliechalo a ešte ma zavolal, nech sa prídem pozrieť, že robí vodopád. 🙄

phiby83
15. jún 2022

@viestta určite bola 🙂 veď deti nerobia veci ktoré ich nebavia ;)

simca06022011
15. jún 2022

@viestta tak moju to nastastie preslo :DDD

andreatytler
15. jún 2022

@viestta 😀

Strana
z2