icon

Dávate med na cumlík pre upokojenie dieťaťa?

simaa111
1. apr 2025

Zdravim. Davali ste niekto medik na cumlicek ak ste nevedeli babo ukľudniť poprípade uspať? Dakujem

Strana
z2
sisa_s
6. apr 2025

@lucialucy43 to si sa teraz zaregistrovala, aby si hluposti pisala?

lucialucy43
Autor odpoveď zmazal
lucialucy43
6. apr 2025

@leuska1997 jasne po roku dieťaťa sa môže trochu dať nič sa nestane samozrejme netreba prehaňať ale presne alergie ako pišeš môžu byť z čohokoľvek..😉

anavixy
6. apr 2025

@lucialucy43 a kvoli comu by si rocnemu dietatu davala cisty cukor doslova na zuby? Absolutna hlupost. Co to ma tomu dietatu dat? Co to da rodicovi? To aj lizatka davas rocnemu dietatu? Ved rob si co chces, ked niekto chce robit blbosti, nech ich robi, ale nerad to inym, lebo konkretne na tomto nie je ale ze vobec vobec nic dobre, na co by si mal rozumny clovek povedat ze aha, tak toto vyskusam.
A este raz, vobec NEJDE o alergiu.

milanemila
6. apr 2025

@simaa111 nie nedavali a hadam to v 21st uz ani nikto nerobi 🤦🏼‍♀️

lucialucy43
Autor odpoveď zmazal
joannita
6. apr 2025

@simaa111 ja som dávala med na cumel a takmer vždy to pomohlo. To som ale teda vtedy nevedela o tom že je to riziko....

lucialucy43
6. apr 2025

@anavixy ešte raz opakujem že viac ako ročné dieťa štipku medu môže na dudlik treba si naštudovať odborné rady píšu to aj tam 😉

anavixy
6. apr 2025

@lucialucy43 hahha tak to by som si precitala. Este raz opakujem ze cukor rocnemu dietatu NIKTO neodporuci a uz vobec nie na cumel 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lucialucy43
6. apr 2025

@anavixy bez komentára ...🙈

evcagabi
6. apr 2025

@lucialucy43 mozem poprosit link na tie odborne rady?

Strana
z2