Dávate už deťom do škôlky oteplovačky?
Nie
Nie
Ano
Nie ved este ani pod 0 nie je 🤦🏼♀️
Ráno bol včera už mráz dnes ešte vetsi aj cez deň bolo včera mrazivo hoci slniečko svietilo ..nie nedávam ešte len minulý týždeň začala nosiť pančuchy tento týždeň zimné topánky inak mojej je teplejšie keď ma pančuchy a na Tom atepmene legíny ak keď ma pančuchy a oteplovacky..oteplovacky dávam kôli snehu keď napadne sneh
My v Ba mame nad nulou. Davam malej leginy a na to softshellove nohavice. Tie jej v skolke aj obliekaju, ked idu von. Na zimne oteplovacky sa mi zda skoro aj inde na SK.
Este nie, rano bolo 0 stupnov, pocitovo urcite menej, dala som spodky a na to hrubsie teplaky, tie si nechava v skrinke a zase oblecie, ked pojdu von
už bolo aj mínus, ale zatiaľ ešte nie
Oteplovacky? Veď ešte ani poriadne nemrzlo. Že je ráno chvíľu okolo nuly to ešte nie je na oteplovačky. Veď obliekajte tie deti podľa počasia, nie podľa mesiaca v kalendári. Keby bolo mínus 15 tak už čo mu dáš?
nie, oteplovačky alebo overal dávam ked je sneh
Syn ma v skolke leginy a na to si natahuje softshelky.zatial podsite fleesom,ked klesne teplota tak okolo nuly a menej dam softshelky s barancekom.oteplovacky davam len ked je sneh.inak celu zimu len tieto softshelky.sme z ba.
Ja som dnes dala, aj mne je zima fest, nie to este takemu malemu dietatu, obcas su aj dlho vonku a to uz clovek pociti
Nie, nedavam este ani pancuchy

jo