Denný program so 6-týždňovým bábätkom.
Ahojte 🙂 aký je vás program s približne 6 týždňovým bábätkom? Ako vyzerá váš deň? Vrátane jedenia, ako často kŕmite, aj v noci a tak. Ďakujem veľmi pekne.
ja uz mam teda 9r dceru,a le presne viem, ako vyzeral. dcera bola narocna. akonahle som ju polozila do postielky ( a to mi uz spala na rukach ), zachvilu rev. zachadzala sa mi od placu, mala reflux a koliky, parkrat sa aj dusila mliekom, ktore jej vybehlo do nosteka.
takze cely den s malymi prestavkami som ju nosila na rukach. v noci uz nastastie nie, ale klud som mala az po tej 22hod. pri kojeni sa dusila ( mala som nadprodukciu mlieka, preto jej tieklo az moc dobre ). dcera jedla prilis vela, pripadne ak sme jej aj trosku zredukovali mlieko, tak pytala castejsie.
takze u nas prebalenie, krmenie ( odsatym mliekom ), drzanie v zvysenej poloaj hodinu, potom odsavanie a to vselijak, lebo dcera dost revala. to som bola zufala z nej, zle sa mi odsavalo. kludna bola tak 5min na prebalovacom pulte, ci v autosedacke. a nosenie na rukach, domace prace som robila s nou na rukach, rovnako aj wc. ked zaspala vecer, tak som zehlila a varila. to som sa bala s nou na rukach. a toto dookola cely den.

@annicka125 moja ma uz sice skoro 5 mesiacov ale ked mala tolko tak hlavne ja som sa zariadovala podla nej 🙂
Krmim na poziadanie ziadne intervaly nemame 🙂
S takym malym babom vela rezimu nenarobis 🙂 ale zo zaciatku sme si stanovili kazdy den okolo 13tej prechadzky a okolo 19:30 kupanie 🙂 ono postupne si babätko samo urci svoj rezim 🙂 ja vidim teraz na svojej ze uz si pomaly zvykla tak kazde 2 -2apol hodinky ze potrebuje slofik 🙂 ukladam na spanok vtedy ked vidim ze je unavena skor ona sama nechce