icon

Denný program so 6-týždňovým bábätkom.

annicka125
19. mar 2020

Ahojte 🙂 aký je vás program s približne 6 týždňovým bábätkom? Ako vyzerá váš deň? Vrátane jedenia, ako často kŕmite, aj v noci a tak. Ďakujem veľmi pekne.

smejko25
19. mar 2020

@annicka125 moja ma uz sice skoro 5 mesiacov ale ked mala tolko tak hlavne ja som sa zariadovala podla nej 🙂
Krmim na poziadanie ziadne intervaly nemame 🙂
S takym malym babom vela rezimu nenarobis 🙂 ale zo zaciatku sme si stanovili kazdy den okolo 13tej prechadzky a okolo 19:30 kupanie 🙂 ono postupne si babätko samo urci svoj rezim 🙂 ja vidim teraz na svojej ze uz si pomaly zvykla tak kazde 2 -2apol hodinky ze potrebuje slofik 🙂 ukladam na spanok vtedy ked vidim ze je unavena skor ona sama nechce

majamat
19. mar 2020

ja uz mam teda 9r dceru,a le presne viem, ako vyzeral. dcera bola narocna. akonahle som ju polozila do postielky ( a to mi uz spala na rukach ), zachvilu rev. zachadzala sa mi od placu, mala reflux a koliky, parkrat sa aj dusila mliekom, ktore jej vybehlo do nosteka.
takze cely den s malymi prestavkami som ju nosila na rukach. v noci uz nastastie nie, ale klud som mala az po tej 22hod. pri kojeni sa dusila ( mala som nadprodukciu mlieka, preto jej tieklo az moc dobre ). dcera jedla prilis vela, pripadne ak sme jej aj trosku zredukovali mlieko, tak pytala castejsie.
takze u nas prebalenie, krmenie ( odsatym mliekom ), drzanie v zvysenej poloaj hodinu, potom odsavanie a to vselijak, lebo dcera dost revala. to som bola zufala z nej, zle sa mi odsavalo. kludna bola tak 5min na prebalovacom pulte, ci v autosedacke. a nosenie na rukach, domace prace som robila s nou na rukach, rovnako aj wc. ked zaspala vecer, tak som zehlila a varila. to som sa bala s nou na rukach. a toto dookola cely den.