icon

Deti z KETu

juliet86
18. okt 2022

Mam otazku na tie co maju deti z KETu. Povedali by ete ze tieto deti su "pricuckove"? Moje dieta je z KET a od narodenia je na mna brutalny pricucok a moja mama zacala rozvijat teoriu ze ci nie je taka kvoli KETu 🙄😏😅🤔🤨
Tak ak tu nazbieram reprezentativnu vzorku aspon neviem 100mamiciek ktore by to zhodnotili ;)

dorka_33
18. okt 2022

@juliet86 ja som otehotnela prirodzene a od narodenia je to môj "cecok" a to už bude mať 3roky takže nemyslím si, že to je kvôli KET ale jednoducho má takú povahu. 🙂

juliet86
autor
18. okt 2022

@dorka_33 ano to si presne myslim aj ja ale potrebujem data pre mamu 😄😄😄

martyzpp
18. okt 2022

@juliet86 ja som pocala prirodzene a ten moj je tiez cecok a to sa aj narodil prirodzene. Kdezto prvy syn sa narodil sekciou (vraj deti narodene sekciou su viac naviazane na mamu) a ten taky cecek nie je.

marticka85po
18. okt 2022

Ja mam dcerku z KETu a je antipricucok 🤣🤣🤣

diewcatqoo
18. okt 2022

Ja som otehotnela prirodzene, moje dieta bude mat uz 6 rokov a stale je to mamin cecok a vyzera to tak, ze aj v 40tke si bude pytat kakavko do postele 🙄

andula1988
18. okt 2022

Moj maly z KET a neobsedi a uz vobec nie sa mojkat 🤷🏽‍♀️

tessa2299
18. okt 2022

Tak to nechapem aku suvislost moze mat kryoembryotrasfer s tym, ze dieta je mamkin cecok 🙂 je to o povahe dietata a vychove.

kiki68
18. okt 2022

@juliet86 nas je z doggie style je to pricucka uz dva roky, neviem kde sme spravili chybu 😂 druhy raz iba misionara no😀

jarnajar
18. okt 2022

@kiki68 a keď to bude v polospánku, tak vraj bude aj dieťa dobre spať. My sme žiaľ pri oboch boli príliš bdelí 😁

bombulka1987
18. okt 2022

@juliet86 Prepáč, ale je to zvláštna otázka. Aby by mohol spôsob počatia ovplyvniť povahu dieťatka? Veď každý viacnásobný rodič ti predsa povie, že každé z jeho detí je iné a určite nemajú všetci viacnásobní rodičia jedno dieťa z KET, druhé prirodzene, tretie IUI a štvrté už ani mi nenapadá. My máme v rodine dvojičky, dvojvaječné a každé je iné a samozrejme boli počaté naraz rovnakým spôsobom.

bombulka1987
18. okt 2022

@jarnajar dobrý nápad 😁

zorkahorka
18. okt 2022

Prd. Prvy bol z ket a pricucok nie je. Druhy z et a pricucok je. Skor u nas je to kojenim. Druhy kojeny bol. A urcite aj povahou

1mina
18. okt 2022

To su take nezmysli podla mna.... Ja mam dve deti prirodzene a obidva su hrozne pricucky, a starsia doteraz ju to nepreslo :D

leamax
19. okt 2022

@juliet86 🤣 a co by si mamka vymyslela,keby nevedela,ze drobec je z KET?

juliet86
autor
20. okt 2022

@leamax asi ze to je kvoli dojceniu

leamax
20. okt 2022

@juliet86 cize nieco by si aj tak nasla.kedze starsia generacia obvykle nebyva nejak stotoznena s umelym oplodnenim,tak to zrejme prislo vhod ako "pricina".ale je to uplna blbost,vobec sa tym nezaoberaj.my mame deti z ivf a presne kvoli takymto reciam to nikomu nehovorime.ani rodina to nevie,nikoho do toho nic

juliet86
autor
21. okt 2022

@leamax ano ja som to svokrovcom nepovedala ale s mamami a sestrami sme.si blizke. akoze nevadi. ona ju zboznuje len rozvijala teorie