Deti z KETu
Mam otazku na tie co maju deti z KETu. Povedali by ete ze tieto deti su "pricuckove"? Moje dieta je z KET a od narodenia je na mna brutalny pricucok a moja mama zacala rozvijat teoriu ze ci nie je taka kvoli KETu 🙄😏😅🤔🤨
Tak ak tu nazbieram reprezentativnu vzorku aspon neviem 100mamiciek ktore by to zhodnotili ;)
Ja mam dcerku z KETu a je antipricucok 🤣🤣🤣
Ja som otehotnela prirodzene, moje dieta bude mat uz 6 rokov a stale je to mamin cecok a vyzera to tak, ze aj v 40tke si bude pytat kakavko do postele 🙄
Moj maly z KET a neobsedi a uz vobec nie sa mojkat 🤷🏽♀️
Tak to nechapem aku suvislost moze mat kryoembryotrasfer s tym, ze dieta je mamkin cecok 🙂 je to o povahe dietata a vychove.
@juliet86 Prepáč, ale je to zvláštna otázka. Aby by mohol spôsob počatia ovplyvniť povahu dieťatka? Veď každý viacnásobný rodič ti predsa povie, že každé z jeho detí je iné a určite nemajú všetci viacnásobní rodičia jedno dieťa z KET, druhé prirodzene, tretie IUI a štvrté už ani mi nenapadá. My máme v rodine dvojičky, dvojvaječné a každé je iné a samozrejme boli počaté naraz rovnakým spôsobom.
@jarnajar dobrý nápad 😁
Prd. Prvy bol z ket a pricucok nie je. Druhy z et a pricucok je. Skor u nas je to kojenim. Druhy kojeny bol. A urcite aj povahou
To su take nezmysli podla mna.... Ja mam dve deti prirodzene a obidva su hrozne pricucky, a starsia doteraz ju to nepreslo :D
@juliet86 cize nieco by si aj tak nasla.kedze starsia generacia obvykle nebyva nejak stotoznena s umelym oplodnenim,tak to zrejme prislo vhod ako "pricina".ale je to uplna blbost,vobec sa tym nezaoberaj.my mame deti z ivf a presne kvoli takymto reciam to nikomu nehovorime.ani rodina to nevie,nikoho do toho nic

@juliet86 ja som otehotnela prirodzene a od narodenia je to môj "cecok" a to už bude mať 3roky takže nemyslím si, že to je kvôli KET ale jednoducho má takú povahu. 🙂