icon

Detská izba pre 3 deti

anda123
30. júl 2012

Ahojte maminky. Rada by som nabrala inspiraciu na vytvorenie detskej izby pre 3 deticky. Izba je panelakova s rozmerom 4 x 3,5 m....potrebujem tam skrinu, postele a pisaci stol. Dakujem za vase nazory a napady.

orgovanka
30. júl 2012

@anda123 mam tri deti a poriesila som to postelou pre troch,byvame v panelaku.
http://www.fines.sk/katalog/action/productdetai...

anda123
autor
Autor odpoveď zmazal
lucia80
3. sep 2012

@anda123 a ako ste nakoniec poriešili? Nedáš foto?

anda123
autor
Autor odpoveď zmazal
lucia80
7. sep 2012

@anda123 no my tiež v budúcnosti plánujeme tretie dieťa a máme panelákovú izbu ako vy, preto ma to veľmi zaujíma. Určite ste to dobre vymysleli, ja zatiaľ len zbieram nápady. Tiež som myslela že skrine na jednu stenu budú najlepšie, ale teda ešte to určite zvážim. Posteľ čo ste vybrali je pekná, a ako tak pozerám, má uvedené rozmery 180x80, to je tá menšia, lebo ja som natrafila všetko na 200x90 a jednu stenu kam som ich chcela dávať máme len 190 cm, tak toto by nám aj celkom vyhovovalo rozmerovo. No ale ja mám ešte času dosť do doriešiť, ale budem vďačná za každý nápad. Tak nech sa vám pri prerábke dobre darí a určite o nejaký čas nakuknem, či náhodou nemáš nejaké nové foto v albume ak sa nenahneváš.

sofika78
20. sep 2012

ja mam tiež tri deticky vo veku 3,5 a 12.Teraz mame vysuvaciu postel.Je pravda že je viac miesta ale deti sa tam necitia dobre tak som to vymyslela takto.Na tu najdlhsiu stenu pojdu vyvyšene postele vo vyške asi 60cm.neviem ešte presne miery to len tak odhadom a pod postelami budu dva rady sufliky na hračky paplon a ost. veci.Tak aby som už žiadne policky nemusela davat.Oproti oknu skrina po strop zasuvacia na vsetky vecičky a pod oknom oproti sebe stoliky a nad stoliky tiež este nieco vymyslim.Vedla toho druheho stolika na kratsiu stenu tiž postel kde spodna cast bude pristelok vytahovaci a nad tym zase sufliky.Bude sice menej miesta na hranie. 😒 Dufam,že z tohto nemate chaos... 😅

fra
20. sep 2012

tiež mam par inšpiracii na detske izby pre 3, vidim, že zakladateľka problem už vyriešila, ale možno sa niekomu ešte budu hodiť, odtialto listovať dalej...
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/fra/album/d...

lenka2912
25. dec 2012

Ahoj, prosím ťa nevieš kde by som našla takúto nejakú posteľ na predaj? ďakujem

lenka2912
25. dec 2012

@iva87 lenka2912 Ahoj, prosím ťa nevieš kde by som našla takúto nejakú posteľ na predaj? ďakujem

iva87
25. dec 2012

@lenka2912 Ahoj veru neviem, my sme si davali robit na mieru a uz ju mame doma, neviem si ju vynachvalit, ta skrina je velmi priestranna a momentalne mame ulozny priestor aj v perinari kde je potom mozne dat 3ti matrac, takze je tam kopec ulozneho priestoru nie len na oblecenie, ale aj hracky 😉

lenka2912
25. dec 2012

@iva87 tak to je super a môžem sa opýtať čo vyšla na mieru? tiež ju zvažujeme, lebo ináč sa nám nedá priestor vyriešiť

adelajda2012
25. dec 2012

@fra Super album!

barboragondova
10. feb 2013

😉

freezii
11. feb 2013

Ahoj mi sme sta nechali inšpirovať tu. http://napady.albumy.biz/2013/02/11/postel-ako-...
Kúpili sme sice postel v Ikei ale normalnu poschodovú - staršia 3,5 ročná má hore hrací kútik keď chce byť sama a dole osm jej usila závěsy - tam spí a cez deň sa hra s mensou 10mesacnou. Ked podrastu budu tam spat.

gretocka
19. jún 2013

anda123, urcite by som sla do nejakej kombinacie poschodovych posteli - ale mne osobne sa pacia nie klasicke rebriky na vrchnu postel, ale schodiky , ktore su zaroven suplikmi na veci, na nete si vypozeram nejake napady a potom si ich dam vyrobit znamemu na mieru 🙂

ivanakosovanova
29. jún 2013

ta je uzasna! Mozem sa spytat kde ste si to dali spravit? Nemohli by ste mi dat prosim kontakt?

ivanakosovanova
29. jún 2013

@iva87 Mozem sa spytat kde ste si to dali spravit?

iva87
29. jún 2013

@ivanakosovanova robil nam ju nas znamy, stolar, dali sme mu len fotku a on si to uz pomeral 😉

tinika
14. aug 2013

ahojte su normalny http://www.detske-izby.itr.sk/nabytok/detska-iz... za toto chcu 3tis e???? to nie je normalne sak za to mam nabytok do celeho domu

zuzana32
14. aug 2013

@tinika - tak ale stránka aspoň na motiváciu dobrá, ale ceny? 😕 😕 😕 😕

tinika
14. aug 2013

@zuzana32 ved ano to hej ale chcela som aj cenu vediet a sa mi oči skrižili zaujimalo by ma čo by na to stolar povedal kedze aj linku sme mali lacnejsiu oproti obchodu :D

zuzana32
14. aug 2013

@tinika - tak ja som si teraz dala dorobiť ku kupovanej detskej izbe ešte jeden stolík väčší a 2 skrine a bude ma to stáť 255 €. A pred 10 rokmi som kupovala junior zostavu za 9900,- Sk

tinika
14. aug 2013

@zuzana32 a urobi na mieru :D a posklada :D

zuzana32
14. aug 2013

@tinika - áno, urobila som nákres čo chcem, prišiel pomeral, zavolal cenu a robí. Potom všetko donesie, posladá a vycentruje. Nám robí všetko a som spokojná.

tinika
14. aug 2013

@zuzana32 mas niekde aj foto izbičky?

zuzana32
14. aug 2013

@tinika - na 1 strane v tejto téme je foto našej 3 postele, ktorú mi tiež robil ten stolár
inú celkovú foto zatiaľ nemám, ale keď budem mala dorobené skrine ako chcem hodím

darzneba
14. aug 2013
zuzu100
1. dec 2013

@iva87 Ahoj...za kolko vám urobil stolár tu postel? Vyzerá ako na fotke?

iva87
2. dec 2013

@zuzu100 ahoj spravil nam ju za 300 eur 😉 vyzera rovnako len na spodnu postel sme dali tiez urobit tu zabranu ako je hore kedze mame male deti a maly este obcas zleti z postele 😅 😀

katarinka27
20. feb 2014

@iva87 .citam tieto komentare nakolko mam tiez 3deticky a vasa postelka ma zaujal je velmi krasna.dobry vyber.dali ste mi inspiraciu.dakujem