Dm kozmetika pre dieťatko
Zdravim, dievcence, pouzivate niekto z dmky znacku babylove?
Skorej myslim hygienu pre babatko, ze co nanu hovorite? Viem ze kazdemu babatku sadne nieco ine, len by som chcela vediet nazor. A este nazor/skusenost so sudocremom ? Babatku na plienkove zapareniny, znama mi hovorila ze nie je dobry, ze sa jej malemu po tom nerobilo na kozicke dobre. Ale tak ako ktoremu babatku. Mne napr sudocrem pomohol, na vyrazky. Ale tak male dieta a dospely clovek a ina diagnoza tak sa to velmi neda zrovnavat...
Od narodenia používame iba mydlo babylove. Ked už dorástli vlásky, tak aj šampón. Vsetko v poriadku. Na zapareniny rybiu masť zelenu z lekárne, babylove nesadla.
@katches69 z dm lepsie a jemnejsie nez babylove mi pride Weleda baby bio (tuhe mydlo, tekute mydlo, sampon, krem na tvar, telove mlieko). Sudocrem mal pred par rokmi skandal, ked sa v jeho zlozeni potvrdili nejake zakazane latky z ropy. Mne sa najviac osvedcilo striedat pod plienku Rybilku a Bepanthen.
aj my používame babylove - umývací gél, šampón atd a nie je žiaden problém..
sudocrem mi príde zbytočne drahý.. používam len rybiu masť, ktorý nestojí ani 2€.. dlho vydrží a nemáme žiadne zapareniny.... raz sme vyskúšali ale inú plienku, hned bola riťka červená, ale s tou masťou to raz dva zmizlo

Jansom pouzivala sudocrem ale len ked mala problem , preventivne nie, naco....takisto kozmetiku som mala minimalne najpr len mandlovy olej par kvapiek do kupela lebo mala suchu pokozku , neskor na ekzematicku polozku umyvaci gel a ovseny kupel...inak do roka nic ine