Do akého veku vaše deti sedeli v detskej stoličke na jedenie?
Do akeho veku sedeli vase deti v detskej stolicke na jedenie? Kolko rokov mali, ked uz sedeli na normalnej stolicke pri jedeni?
Do výše 2 rokov
2r
Môj mal 1rok a 2 mesiace keď už sedel na stoličke za stolom dôvod bol že už bol veľmi vysoký a odmietal v nej sedieť a vždy tam vstával
Medzi 1,5rokom a 2rokmi
Do roka a pol obaja, potom sedeli pri malom stole na malej stoličke
Mame tripp trapp a decka sedeli este v lete, v jeseni sme stolicky prestahovali do izby ku stolom. Mladsi ma 2 a stale sedi
Do roka asi, ale viac sa mi osvedčila rastúca stolička 😊
necele 2 roky. Potom uz tolko nerozlievala a dociahla na stol aj z normalnej stolicky. A nechcelo sa mi ju tam taku tazku nakladat a vykladat
Môj syn má 2,5r a ešte stále sedí v detskej stoličke. Dcéra už presne neviem, asi do tých 2,5 s tým, že sme jej dali dolu pultik a sedela pri stole.
strašne dlho, hádam do 4,5 r. 🙂 ale jej sa to páčilo, že tam má pultík a akurátnu výšku, radšej sedela v tom ako pri malo stolíku..ten je len na hranie.
má 5 a stále tam sedí. On by mi od stola stále utekal takže to máme poriešené takto.
V dvoch rokoch decká prešli na model IKEA URBAN. Na tej mi sedí ešte skoro 6 ročná.
@jankalukasova aj u nas to iste, dcera presla na urban ako 1,5rocna a syn ju vyuziva stale tiez v 5,5r. A ja si na nu tiez obcas sadnem 🙂
Tak ako pisu cca do 2 rokov. Podla toho,aka stolicka. xD
Ma 2 a stále sedi. Starší tam bol asi do roka a pol, potom sme mu kúpili taky malý stol a stoličku.
Ja som nemala ani stoličku ani choditko,a všetko klapalo..
Môj má 3 a má podsedak kde ho priputam inak by mi neobsedel 😊 v detskej stoličke bol asi do 2-2.5 roka
@kris_tin257 dcéra má 8 a doteraz ma vrtulu v riti
@laurikalalinka ja sa tiež nespolieham že ten môj z toho vyrastie 😀

Nieco vyse 2r