icon

Do čoho namáčate cumlík na ukľudnenie?

8. mar 2023

Ženy poraďte prosím...do coho namáčať trochu cumel na ukludnenie,ked bábätkám( 6 mesiacov) sa med neodporúča?Prosim o rady mamičky,ktorych deti cumlikuju a majú s tym skúsenost.Dakujem.

Strana
z3
andreatytler
9. mar 2023

@bluka2 Ano, priserne. Urcite je to komplexny problem, ale Coca Cola zaraba miliony v celom svete a potrebuje este aj na tychto chudakoch. K tomu lahostajny postoj vlady. Je to velmi tazke.

bluka2
9. mar 2023

@andreatytler to je pravda, v tých chudobných teplych krajinách všetci pijú tie soft drinky ako cola, fanta, Sprite (to sú akože tie lepšie), potom majú aj vlastné značky za polovičnú cenu. Sama som do toho spadla, lebo v 40 stupňoch a vlhku to dodá pocit osvieženia a energie, ale hneď som to stopla. Ale že to dávajú babatkam, to som si nevšimla. V mozambiku v škôlkach to pijú. Musela som im to vyslovene zakázať,aby to moja trojročna dostala piť

kp7333
9. mar 2023

Sab Simplex kvapky som zvykla kvapnut na cumel pri kolikovych placoch.

brrrrrciatko
9. mar 2023

@andreatytler maly ten dudel cumlal kym tam mal to susene mlieko, potom znovu rev a tak dokola namacala do toho suseneho mlieka.. Ja som iba pozrrala ako puk.. Ale na druhej strane lepsie ako tu niektore namacaju do praskoveho cukru ci medu.. To je uz u mna fakt no comment.. Som zvedava ci im potom hned aj zuby umyju..

tehotna40
30. mar 2023

@lubkovaandrejka
@letfenixa lekárke som vravela ze jej ho dávam a nič mi nepovedala. Naozaj som netušila ze sa neodporúča, je prírodný, je zdravý. Zasa som o niečo múdrejšia ďakujem

majulino
30. mar 2023

Ak nechce cumlík neurobíš s tým absolútne nič, vyskúšané pri 3 detoch. Mohla som sa rozkrajat aj kúpiť najdrahší, najospevovanejsi cumlík na svete a stále ho vypluli

Strana
z3