Dokedy používať perinku od Evy Kiedronovej?
Ahojte maminky,
pokud jste mely/mate hnizdo a perinku maxi dracek od Evy Kiedronove, do kdy jste v tom nechaly vase deticky spinkat? Podle Evy se tak muze nechat miminko spat klidne do 1r, ale slysela jsem i nazory, ze od 3m uz by se nemelo davat miminko do perinky. Jaka je Vase zkusenost?
Dekuji 😊
syn ma 2,5 r a doteraz na nej spi aj na jej vankuši
ak sa pretača alebo dieta nejak obmedzuje tak ju nechaj uvolnenú nemusis zapinat gombik
hniezdo som nemala na spanie iba ked sa hral alebo lezal cez deň na perinke kym nezačal ,, cestovať ,, ptm som ju cez deň zrušila ale na spanok mal stále velmi rad spal takto ,,zahniezdeni,, v perinke
nechavam ju rozprestrenú , je to velmi fajn aj v pripade choroby aby bol trošku vyssie
Odkedy sa dieťa pretaca by nemalo byť v perinke, kvôli bezpečnosti.
Dekuji za odpovedi. Ona perinka od Kiedronovej neni klasicka zavinovacka, ale miminko se v ni spise hnizdi, nezavinovava ( i kdyz muze). Podle me tedy nehrozi nebezpeci ani kdyz se miminko nauci se pretacet. Zajimalo me, jestli nemuze existovat duvod, proc nehnizdit, napr. kvuli psychomotorickemu vyvoji. Perinka a hnizdo v noci omezuje v pohybu. Mozna jak pise @minesabubu je lepsi davat spat bez hnizda

@saransz nemali sme od kiedronovej ale perinku som zrusila ked sa zacali pretacat.