Kiedronovej perinka

vega3
20. okt 2023

Ahojte, prosím, tie, čo máte skúsenosti s touto perinku - malý má mesiac a spí v perinke na chrbatiku, pod perinkou je ešte paperovy vankúš. Ja sa ale bojím či sa, mu takto neprelezi hlavička. V porodnici bol v klasickej zavinovačke a polohovali sme raz na jednom , raz na druhom boku. Kiedronova deklaruje, vraj tým vankúšom by sa malo prelezaniu zabrániť. Dakujem za reakcie.

katarina_sm
20. okt 2023

@vega3 mierne sa zlezala, tak som potom pouzivala iba perinku bez vankusa a dosledne som polohovala hlavicku. zostal spat nadalej na chrbatiku. hlavicka sa mierne upravila, ale uz nie je dokonala. pouzivala som to potom iba na dennu stimulaciu v hniezde. moje dieta v nej bolo velmi pokojne, ale na spanok to uz pri druhom dietati pouzivat nebudem.

vega3
autor
20. okt 2023

@katarina_sm ďakujem za reakciu. Pekne v nej zaspinka, len tohoto som sa bála. Dcére sa zlezala hlava, ale to som slabo polohovala a teraz sa chcem tomu vyhnúť.

minesasubu
20. okt 2023

My sme ju pouzivali od narodenia prakticky cely den cca do 3 -4 mesiacov kym sa nezacal sam pretacat na brusko , hlavicku vobec nema prelezanu a ma uz 1,3 a stale na nej spi
ked spal mal vankusik aj ked sa iba ,,hral,, tak bez vankusika

vega3
autor
20. okt 2023

@minesasubu a spinka takto rovno alebo nejako na boku?

minesasubu
20. okt 2023

@vega3 no ja som tam to hniezdo mala otocene ze ten polkruh bol dole aby sa ten vankusik mohol pekne usposobit ked som ho tam dala v perinke a spal rovno pekne

vega3
autor
21. okt 2023

@minesasubu diky za dobrý tip 👍👍👍