icon

Dopláca sa za pobyt v kúpeľoch s 2 ročným kojeným synom?

kaciatko1909
5. apr 2012

chcem sa poradit v roku 2008som bola s dcerou v kupeloch s astmou mala6 rokov a ako doprovod som platila900eur teraaz mam cca2rocneho syna s astmou neviem si poradit budem aj prinim platit ak nema este3a kojim ho?bo naozaj dat900eur aj teraz to urcite nepojdem z materskej sa to nada

Strana
z2
kaciatko1909
autor
6. apr 2012

@maca_p no maly ma stmu tam sa lieci co,

maca_p
6. apr 2012

@kaciatko1909
- Atopický ekzém
- Dermorespiračný syndróm
- Opakované infekcie dýchacích ciest
nie je to vysokohorske prostredie, je to v ovela horsej kvalite ako lucivna, ale je to take male, skor rodinne.
ja som sa kedysi liecila na exemy a dychacie problemy, avsak doktori tomu nevenovali extra velku pozornost a tiez som schytala astmu. tak svoje deti stale kontrolujem ako dychaju 😀. starsi je na tom horsie, predpokladam, ze aj u neho to vypukne. je silny atopik.

kocky z temy, ak by som vas mohla poprosit, z casovych dovodov by sme potrebovali helfnut s peticiou. tu som zalozila temu: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/peticia-za-zachovanie-liecebne-pre-atopicke-deti/
ak by ste mali cas a chut, rada preposlem harky 🙂
ono sa jedna aj o to, ze je to jediny liecebny ustav pre deti od 0-3 rokov. moj starsi ma sam exem od 2 mesiacov...

kaciatko1909
autor
6. apr 2012

@maca_p chudatenko male aj moj nico to take maval teraz uz ale nie len zriedka samozrejme k peticii sa pridam

maca_p
6. apr 2012

@kaciatko1909 posli mail. adresu cez IP, poslem ti ich via mail. prosim, vyuzi aj vsetkych sibacov a polievacov. za podpis vajicko 😀 . dakujeme 🙂 , dufam, ze tam nebudeme posledny turnus.

kaciatko1909
autor
6. apr 2012

@maca_p
@maca_p dakujem kaciatko1909@azet.sk

maznacik007
6. apr 2012

@cairka
@mima595

cairka aj ja mame deti z domova ... u ktorych sa to odlucenie posudzuje inak... my citovu vazbu budujeme... a tam su studie a odporucania psychiatrov kde taketo dieta vobec co nema byt bez pritomnosti s materskou putajucou osobou... my tu vazbu len budujeme... tam neni problem s tym ze by to poistovna neschvalila... tymto detom myslim doprovod po 6 roku veku...
a narok mas na bezplatnu spravu.... len si to pytaj....

mima595
6. apr 2012

@maznacik007 - aha, prepac..o tebe viem, že mas domovacika, u cairky som nevedela ☹
ale vy asi aj navstevujete psychologa nie?,
ja som to vztahovala na seba, ked mi dr. vyslovene naznacila, že ak jej prinesiem potvrdenie, tak ma ako sprievodcu schvali...nakoniec po veeeelmi dlhej konverzacii, ked som sa jej snazila vysvetlit, že ja už chcem ist ako samoplatca sme doli k omu, že kedze mame rezervovany termin v okobri a dvojky budu mat aj tak viac ako 6 rokv, tak nemožem ist ako sprievodca schvaleny....

maca_p
6. apr 2012

@kaciatko1909 poslane. diky za pomoc. 🙂

nibiru
10. mar 2013

@maznacik007 nerozumiem tomu že chceli od teba na kramaroch an infekčnom hned 85€ bola to len neochota sestričiek ja som bola na kramaroch v decembri 2012 tiež stym že mala rotavirus a ak som chcela bit pri nej musela som si zaplatit za 4 dni čo bolo cca 28€ to bola podmienka aby som tam mohla bit snou je to vlasen minimalna doba ktory tam stravite ,platila som to ked ju akurat napajali na infuzie,ono pokial si na bežnom oddeleni do 3r. ako doprovod ked nechceš stravu pre seba ako samozrejmost,
len na infekčnom platiš na den stravu za seba dovažat ,vyvažat sa nesmie nič! mi sme tam ležali 6dni stym že zvyšok som vyplacala pri odchode a s ustrižkom mi nasledne bola vydana prepuštacia sprava. dokonca prvy a posledny den sme mali zaraty ako jeden na den to vychadzalo cca 7€ niake drobne spolu nas stala nemocnica cca 50€

maznacik007
10. mar 2013

@nibiru ano chceli odo mna tolko bolo to preddavkovo na styri dni.... ty si mala inu sumu predpokladam preto lebo tvoje dieta bolo mladsie uz si uplne presne nepamatam ako to bolo odstupnovane vekovo ale bolo... aj ja mam o tom doklad... bohuzial na tej klinike sme boli uz viac krat hospitalizovani aj s detmi aj sama so sebou som tam bola... ja som bola tam s dietatom ktore malo tri roky a kusok... takze tak...
ked tam bola dcera a mala nad sest rokov tak uz doprovod ani neumoznili....
ja rozumiem ze vyvazat strava sa nesmie ... neni som blba.... 😉

nibiru
10. mar 2013

@maznacik007 to som ja nevravela že si preboha len ma zaskočilo že až taku sumu za 4 dni pretože tam si paltiš stravu za seba nie za dieta a ta je 7,60 tušim dieta ma všetko hradene poistovnou,sila toto no musim najst cennik aby som bola pripravena keby niečo lebo ja som tam tiež v pocte ostala zaskočena a suseda mi niesla peniaze lebo pri sebe som mala len dakych 16€ neratala som stym kamošku pustili par dni predtym s chirurgie a neplatila nič takže som nebola pripravena.dcerka mala 2,5r. no musim to kurna zistit keby dačo.

Strana
z2