Dve deti hneď po sebe
Je to veľmi náročné mať dve deti hneď po sebe?s rozdielom necelý rok a pol.ak to prvé je veľmi aktívne nepohrá sa samo a treba neustálu pozornosť lebo všade ide.
@januska1211 aj ja to tak mam a budem mat-v zahranici, muz v praci a ja sama s malym a domacnostou a coskoro k tomu novorodenec🙂 ale holt zvladneme to nejako🙂
@kwr jasné, ako nebudem klamať na začiatku bolo aj párkrát zúfalstvo. Jeden sa zobudil, druhý išiel spať. Žiaden čas nič, ale keď sa nájde ten systém. A robíme to pre deti nie pre seba 🙂
chce to len system jasne ze to nepojde hned ale nebala by som sa zasa sa potom aj zahraju spolu a budu si viac rozumiet ako keby mal byt 5 rokov rozdiel videla by som v tom aj vyhody takze neboj sa a kludne chod do toho zvladnes to urcite kazde dieta je ine mozno druhe bude ako med a potom si povies ze si sa bala zbytocne .-)
A ako ste to riešili s kočiarmi? Môj ma 11 mesiacov a už chodí a keď sa narodí druhé bude mať rok a pol presne....
Dobrý deň! Nájde sa tu Mamička s ktorou by som mohla sem-tam prehodiť reč v správach prosím? Máme 8 mesačnú dcérku a vizerá to tak, že bude mať sestričku či bračeka. Vekový rozdiel vychádza na 1,5 roka. Citim sa ako šchizofrenička...ráno je moja hlavá plná stresujúcich myšlienok typu: ako to budem zvládať a že mi je luto našho prvorodeniatka- nechcela som ju ukrátiť o nič čo jej patrí(tu myslim na moju pozornosť a čas).... poobede som už však celá usmiata a mám radosť.... už si predstavujem, že tu máme druhé babatko.... Mali ste to aj vy niektore mamičky prosím podobne?

@lalinka323 drz sa, ja mozno uz v decembri, prvy syn sa narodil 36+3 🙂 uz sa neviem dockat, behat okolo neho s tehu bruchom uz je trosku unavne🙂