icon

Dvojmesačné bábätko a návštevy

30. aug 2023

Chodievate? Ako často? Ak nie, dokedy sa ešte chystáte byt s bábätkom výlučne doma? Ďakujem

vikusjk
30. aug 2023

Dvojmesacnu sme krstili, dovtedy boli u nas doma nasi aj svokrovci, potom sme s nou presli cele SK na krstiny a tam uz bola s celou rodinou. Preco by sme s nou mali byt len doma? Ved aj tak chodis na prechadzky atd, nie? Samozrejme na co sme si davali pozor, aby pri nej nebol nikto chory, t.j .s nadchou a podobne, ale to je normalne.

patka06
30. aug 2023

Od narodenia sme neboli výlučne doma. Normálne sme fungovali, nie sme návštevové typy, ale neodmietali sme ich ani u nás, ani že by sme my k niekomu nešli.
Na návšteve sme boli 1.x keď mala dcéra týždeň u starých rodičov

nikpa
30. aug 2023

Výlučne doma sme neboli ani s jedným. Von sme na prechádzky chodili takmer hneď z pôrodnice ale to znamená, že naozaj von, nie obchody ani nákupné centrá. Vyslovene niekomu do bytu sme išli až cca po pol roku, nakoľko predtým bolo akurát vždy obdobie chripok a vírusov. Domov prišli pozrieť len rodičia a svokrovci, nikto viac.

jesenzima
30. aug 2023

Prečo chces byť výlučne doma? My sme už den po príchode z pôrodnice boli vonku, a to bol december a január . Detičky sme zababušili a tak sa im dobre spalo 🙂
A sa týka návštev, a cestovania, tiež sme to nejako neodkladali..

abbey1
30. aug 2023

Od narodenia deti sme vždy fungovali úplne normálne. Čiže aj nákupy, výlety, návštevy.

autor
30. aug 2023

Práveže vôbec nie sme len doma. Vonku sme takmer každý deň, chodievame pravidelne aj k starým rodičom, jedni bývajú dokonca hodinu od nás. A tiež ďalšie návštevy... Len som chcela vedieť, či aj iní to majú podobne alebo v takom veku ste skôr doma.. 😊

mima1608
30. aug 2023

Nikdy sme neboli výlučne samé. Po pôrode sme boli 2 týždne len doma, ale to preto lebo som sa cítila hrozne a nevedela som prejsť viac ako pár metrov. Ale chodili k nám aj moji rodičia, aj mužova mama a súrodenci. Od toho druhého týždňa sme začali na prechádzky chodiť, do obchodov, a aj na návštevy ☺️

petamich
30. aug 2023

maly mal necele dva mesiace, ked sme sli na oslavu 70 tky najskor do restauracie a potom k oslavenkyni domov, to je taka prva vacsia vec, ktoru si pamatam, dovtedy skor vonku alebo navstevy rozumej nasi, svokrovci, svagor prisli ku nam, na prechadzky von sme chodili od prepustenia z porodnice a aj na kavu, zmrzlinu na terasu a pod., asi tych 6 tyzdnov sme boli skor outdoor, vynimka tie babky a potom uz v pohode