Dvojročná dcéra vidí niečo zvláštne
Už pár dní mi dcérka vstáva z obedneho spánku zaplakana a ukazuje smerom na okno že je tam bacil a sa bojí. Pýtam sa jej kde je ukáže s prštekmi že tam bol (na záclone) ale že išiel spať. Pýtala som sa jej ako vyzeral tak vzala vreckovku (sama po ňu šla do poličky ďalej od nás) a prekryla si tváričku. Pýtam sa jej čo robí tak že pozerá na ňu. Tak neviem čo si myslieť keď na nej reálne vidno že sa bojí. Nebol tam žiadny pavúk ani hmyz ani nič čo ju mohlo vyplašiť. Mama tiež spomínala xkrát že v tej izbe pred rokmi videla chodiť nejaké biele dievčatko. Máte skúsenosť? Viem že deti toho nahovoria no ale aj tak
Teraz som to riešila s 11 ročnou. Tak ich občas vnima no a čo, ja o nich tiež viem odmalička, netreba si to všímať, ani sa v tom zbytočne vŕtať. A hlavne sa netreba zbytočne báť, nič nikomu neurobia.
Svet je zvláštne miesto, veľa toho o ňom ešte nevieme.
No tak dnes sa to zopakovalo ale nie keď vstala ale pred spaním. Dala som ju do postieľky a zasa mi ukazuje na to isté miesto že bacil prišiel .. ráno sa jej pýtam či tam ešte je bacil a ona že nie. A keď ju dávam spať tak že prišiel zasa. Hovorím jej že otvoríme okno že pošleme bacila preč a pýtam sa jej či už išiel tak že nie. No ja fakt neviem. Nie sme nejak extra veriaci ale asi skúsime tou svätenou vodou pokropit. Neviem čo tam stále môže byť nie je tam nič
Čítala som si vaše príspevky ale fuu až mám zimomriavky. Je pravda že mamina potratila môže to byť aj dušička jej dieťatka .. dcérka krstena nie je ani som ju neplánovala dať. A mágia? Žiaľ máme skúsenosti s čiernou mágiou v našej rodine (nerobíme ale nám bolo urobené )
Moja dcéra mala 3roky do zadu to isté. Oproti posteli v rohu dverí videla dievčatko s čiernymi očami. Neviem či len niečo videla v tv a nejak si spojila, ale začali sme jej nechávať otvorené dvere na izbe a prešlo to. Tiež som to tu riešila kedze na takéto veci verím. No bola to len jej fantázia. Skús lampicku prípadne otvorené dvere na izbe.
Ahojte, súhlasím s tým, čo napísala mirka211 aj ostatní ohľadom pôsobenia zlého v našich životoch. Baby uvedomme si, veď každá sa snažíme chrániť svoje poklady pred všetkým zlým a na druhej strane si to zlo vedome a dobrovoľne púšťame do života. Veľký pozor na mágiu - aj bielu. To nie je žiadne ťuťu-muťu, ale veľmi vážna vec, nezahravajte sa s tým!!! Povery, špiritizmus, horoskopy, homeopatia, kadejaké mantry, vyvolávanie duchov, veštenie a podobné praktiky ubližujú nielen dušičkam našich detí, celej rodine. Poznám svedectvo doktorky, ktorá sa začala venovať homeopatii a dokonca ju začala podávať svojim deťom. Po veľmi podobnej skúsenosti ako opisujes ty, prišla na to, že to jej deťom ubližuje, lebo homeopatia je založená na mágii. Prestalo to, keď zničila všetky prístroje na výrobu a obrátila sa k Bohu. Ale toto je iba jeden z množstva rôznych prípadov, nechcem sa toľko rozpisovať. Porozmýšľaj, čo zaťažuje tvoju rodinku a osloboď sa od toho. Každopádne ako 1.krok vysvetiť byt/dom - určite odporúčam - teda co najskôr sa poraď s kat. kňazom (ver, že majú s takýmito prípadmi skúsenosti). A tiež ako už bolo spomenuté - krst je veľké dobro. Krstom sa dieťa stáva Božím dieťaťom, má svojho anjela strážcu, teda je pod Božou ochranou. No väčší dar mu isto do života nemôžeš dať ako sprostredkovať krst. Detská dušička je veľmi vnimava. Nedopusť trvalé následky... 🙏
Ahoj, presne ako píšu baby, vysvätiť dom alebo byt a bude pokoj. Možno tam dávno niekto umrel ale nebolo mu odpustené alebo nevedel on odpustiť, možno nejaká vražda alebo potrat, toto sú fakt reálne veci a nie výmysel, lebo duchovno naozaj existuje a zlé sily na nás pôsobia, aj vtedy ak máte po dome nejaké amulety, talizmany, sošky z dovoleniek, lebky a kadejaké čudné veci, ktoré sú nasiaknuté démonmi aby nám škodili...
🙂
všetko dobré prajem
@frzeiovn aj my máme drevené africké masky na stene a manžel ich nechce dať preč už roky...asi ich raz vyrucim (preklad: vyhodím)
No tak hneď preč s nimi, ani nevieš ako vám to škodí, možno nie hneď, ale napr. nebudete vedieť dobre spať, budete chorí, budete počuť zvuky...s tým nie sú žarty...
A súhlasím s terzana😉
@sadika "urcite percento, ktoré sa v tele správa tak, že mu neškodí." Pracovala som na fyziologickom ústave akadémie vied Českej republiky. Pravidelne sme mali prednášky na rôzne témy od zahraničných vedeckých kapacít. Pravidelne sa opakovalo tvrdenie: Homeopati tvrdia to a to, ale z fyzikálneho (biologického, chemického, biochemického...) hľadiska je to nemožné. Homeopatia nie je placebo, lebo účinkuje na deti a zvieratá.
Homeopatia účinkuje, to sa zhodnú lekári, homeopati, vedci a pacienti. Ale vedci tvrdia, že je nereálne, aby homeopatika účinkovali na princípoch, ktoré popisujú homeopati. Je to vedecky nemožné. Ateisti a ignoranti to neriešia, veriaci ostávajú opatrní, lebo biela mágia je jedným z možných vysvetlení.
Ahojte, reagovala som na otázku autorky, predsa svoj názor k položenej otázke tu môže vyjadriť každý, no zdá sa, že sadike som "brnkla" do biznisu s homeopatiou, preto sa vopred ospravedlňujem, že reagujem aj na ňu a pre ňu samú - samozrejme s čo najjednoduchším vysvetlením...
Vieme, že homeopatia nie je legitímny medicínsky odbor a lekári nesmú oficiálne pracovať ako homeopati. Neexistuje u nás ani možnosť pracovať ako homeopat na živnosť. Niektorí lekári síce podporujú biznis s homeopatiou v rámci "poradenstva", no naozaj vážne pochybujem, že by si niekto z nich trúfol "liečbu homeopatiou" napísať aj do oficiálnej lekárskej správy.
Sadika reagovala konkrétne na homeopatiu, takže asi by mala vedieť, o čom hovorí. Možno bude prekvapená, ale nie každý tu v SR "žerie seno", že mu stačí podobné, nič nehovoriace vysvetlenie, ako uviedla. Týmto príspevkom chcem, aby tu bola povedaná pravda o homeopatii. Takže k veci:
Homeopatia je založená na dvoch princípoch. Princíp riedenia dynamizácie - pôvodná látka sa nariedi napr. 12-krát, 30-krát, 100-krát, alebo aj 200-krát... Riedenie sa ďalej robí v pomere napr. 1:10, ale aj 1:100.
@sadika hovorí, že "Riedi sa latka na urcite percento , ktore sa v tele sprava tak ze mu neskodi." V skutočnosti sa (ako uvádzam vyššie) riedi látka, pokiaľ nie je v nej (logicky) ani to "urcite percento". Po takom riedení tam nie je ani len molekula pôvodnej látky, čiže účinná látka = NIČ. NIČ, ktoré v sebe vraj ale nesie "informáciu pôvodnej látky" a toto NIČ sa ďalej použije.
Takže, čo sú vlastne homeopatiká? Je to čistý cukor, na ktorom je len vstreknutá, nanesená vlastne už iba "informácia" o tom homeopatiku. Teda v homeopatii vôbec neúčinkuje chémia, funguje na prenose "informácie" (za ktorú je po dobrej reklame niekto ochotný zaplatiť)!
Druhý z princípov homeopatie je, že podobné lieči podobné. Zakladateľ homeopatie najskôr podával jednotlivé látky priamo človeku a príznaky, ktoré konkrétna látka vyvolala, si zapisoval.
Pokiaľ je niekto chorý, má určité príznaky. Homeopatia mu podá "informáciu", ktorá bola získaná z látky, ktorá takéto príznaky vyvoláva podaním u zdravého človeka.
Jedna z foriem mágie je napodobňovanie, teda že podobné plodí podobné. A s tým vzniká otázka: Nie je homeopatia svojou podstatou jednoznačne založená na princípe mágie???
Homeopatia nie sú bylinky! Keď je niekto chorý a pripraví si čaj z bylinky, ktorá má liečivé účinky na dané ochorenie = bylinka v tele pôsobí liečivo. Istotne si nepotrebuje dávať do tela iba "informáciu" prenesenú z bylinky. Logicky by to nemalo liečivý účinok...
Každý máme slobodnú vôľu a na rozdiel od zvierat aj rozum a svedomie. A práve toto mne osobne hovorí, že homeopatia alebo iné formy mágie, okultizmu a podobné praktiky sú zlom, ktoré škodí a preto sú u mňa jednoznačne neprijateľné, ani pre účel, ktorý sa len tvári ako "dobrý". A ešte, vadí mi, keď niekto vedome zavádza iných neúplnými informáciami. Info mám aj od lekárky, ktorá prešla školeniami homeopatie, praktizovala ju na vlastnej rodine a na základe zlých osobných skúseností s tým rázne "sekla".
Prajem všetkým veľa zdravia a pokoja v tejto ťažkej dobe :*
P.S.: A @sadika - moja- ty už, prosím, radšej nereaguj, ak máš reagovať v zlom. Vieš, niektorí ľudia tu majú aj zdravý sedliacky rozum, aj zdravotnícke/medicínske vzdelanie, možno aj iné osobné skúsenosti s homeopatiou ako len fin. zisk. Prajem všetko dobré!
Pozri si film Paranormal activity a konaj

mali sme tiez taky zazitom do spalne vobec nechcela ist spat pri kupelni vraj stoji zly ujo schovavala sa pod vankus a kricala aby ju nechytal strasne nieje to sranda telku sme nepozeravali cely den tak s toho to nemala ako sme ju pokrstili bol pokoj