Feniklový čaj u mesačného bábätka
Ahojte prosim mozem dat mesacnemu babatku feniklovy caj? UM nas troska upchava nekakame ako sme kakali na MM. Niekde sa pise, ze viac uskodi ako pomoze a ine ze doplni tekutiny, ktore UM mliecko nema. Aky je Vas nazor?
Dakujem.
Skúste, môže /nemusí pomôcť, sestra má dve deti, im to tiež pomáhalo, veľa státia, detičky sú veda. 😅
@veron2811 veru ano skusim prevarenu vodicku lebo maly nekaka a menit mlieko neviem kazde UM zapeka a nechcem riskovat, ze zacne zvrackat znova a podobne 🙈
Harmancekovy nie feniklovy!
A miesaj um s cajom nie vodou
V našom prípade viac pohoršil a ešte viac ju naduvalo.. ako som ho vysadila, nebol problém.. mala ale sab simplex nič iné
nie, buď dve zrniečka rasce alebo dve zrniečka fenyklu
@monika19852 naozaj stacia 2?
@taktotedanie harmancekovy, ja sa zblaznim kazdy inak 🙈 viem, ze kazde babatko funguje inak ale nemozem na nom 30 veci odskusat ako na pokusnom onom 🙈 ach jaj ja uz neviem chcem len nech sa sam aspon raz denne vykaka 😔
Harmančekový by som mesačnému určite nedávala, kvôli možnej alergii.
Ideálne daj čistú dojčenskú vodu na doplnenie tekutín, na tú je zvyknuté z UM.
Čaje môžeš skúšať aj neskôr.
Harmancekovy na kakanie, feniklovy na bolest bruska- pediatricka nam toto odporucala
Dokonca som zarabala tak, ze 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho um a bol pokoj, kakala pravidelne ako hodinky
Po novom sa feniklovy čaj neodporúča keďže sa zistilo že je potencionálne škodlivý pre detičky. Nedávať vôbec!
Skúste, hádam bude dobre, a probiotika dávate? Aj to pomôže
@taktotedanie normalne do cajiku s vodou dat UM?
@veron2811 ano davam Biogaia, dnes skocim ten harmancekovy cajik kupit 🙈
mojim deťom fenikel koliky zhoršoval, pomohol kmínový, takže jedine skúsiť. A čo sa týka toho kakania, tak v prvom rade si je treba uvedomiť, že takto maličkých bábatiek može nastať aj 10 dňová pauza v kakaní a neznamená to nič. Upraví sa to. Ale čaj skús, tým nič nepokazíš
Ano robila som 120ml vody a 4 odmerky mlieka- hipp
Tak som dala 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho 4 odmerky mlieka, zamiesala a tak sme pili..
Super ta je podľa mňa naj. Najskôr od skúšajte ale či nemá alergiu, my sme len fenikel zatiaľ, harmanček nie
@taktotedanie dobry napad asi to skusim, samotny harmancekovy moc nechce 🙈

@nikpa dakujem, je pravda, ze cistou vodou nemozem nic pokazit 🙈