icon

Feniklový čaj u mesačného bábätka

14. máj 2023

Ahojte prosim mozem dat mesacnemu babatku feniklovy caj? UM nas troska upchava nekakame ako sme kakali na MM. Niekde sa pise, ze viac uskodi ako pomoze a ine ze doplni tekutiny, ktore UM mliecko nema. Aky je Vas nazor?
Dakujem.

Strana
z2
autor
14. máj 2023

@nikpa dakujem, je pravda, ze cistou vodou nemozem nic pokazit 🙈

veron2811
14. máj 2023

Skúste, môže /nemusí pomôcť, sestra má dve deti, im to tiež pomáhalo, veľa státia, detičky sú veda. 😅

autor
14. máj 2023

@veron2811 veru ano skusim prevarenu vodicku lebo maly nekaka a menit mlieko neviem kazde UM zapeka a nechcem riskovat, ze zacne zvrackat znova a podobne 🙈

taktotedanie
14. máj 2023

Harmancekovy nie feniklovy!
A miesaj um s cajom nie vodou

sajmonka_1216
14. máj 2023

V našom prípade viac pohoršil a ešte viac ju naduvalo.. ako som ho vysadila, nebol problém.. mala ale sab simplex nič iné

monika19852
14. máj 2023

nie, buď dve zrniečka rasce alebo dve zrniečka fenyklu

autor
14. máj 2023

@monika19852 naozaj stacia 2?

autor
14. máj 2023

@taktotedanie harmancekovy, ja sa zblaznim kazdy inak 🙈 viem, ze kazde babatko funguje inak ale nemozem na nom 30 veci odskusat ako na pokusnom onom 🙈 ach jaj ja uz neviem chcem len nech sa sam aspon raz denne vykaka 😔

patka06
14. máj 2023

Harmančekový by som mesačnému určite nedávala, kvôli možnej alergii.
Ideálne daj čistú dojčenskú vodu na doplnenie tekutín, na tú je zvyknuté z UM.
Čaje môžeš skúšať aj neskôr.

taktotedanie
14. máj 2023

Harmancekovy na kakanie, feniklovy na bolest bruska- pediatricka nam toto odporucala
Dokonca som zarabala tak, ze 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho um a bol pokoj, kakala pravidelne ako hodinky

kkovacovak
14. máj 2023

Po novom sa feniklovy čaj neodporúča keďže sa zistilo že je potencionálne škodlivý pre detičky. Nedávať vôbec!

veron2811
15. máj 2023

Skúste, hádam bude dobre, a probiotika dávate? Aj to pomôže

autor
15. máj 2023

@taktotedanie normalne do cajiku s vodou dat UM?

autor
15. máj 2023

@veron2811 ano davam Biogaia, dnes skocim ten harmancekovy cajik kupit 🙈

tiezjedna
15. máj 2023

mojim deťom fenikel koliky zhoršoval, pomohol kmínový, takže jedine skúsiť. A čo sa týka toho kakania, tak v prvom rade si je treba uvedomiť, že takto maličkých bábatiek može nastať aj 10 dňová pauza v kakaní a neznamená to nič. Upraví sa to. Ale čaj skús, tým nič nepokazíš

taktotedanie
15. máj 2023

Ano robila som 120ml vody a 4 odmerky mlieka- hipp
Tak som dala 60ml vody 60ml harmancekoveho caju a do toho 4 odmerky mlieka, zamiesala a tak sme pili..

veron2811
15. máj 2023

Super ta je podľa mňa naj. Najskôr od skúšajte ale či nemá alergiu, my sme len fenikel zatiaľ, harmanček nie

autor
16. máj 2023

@taktotedanie dobry napad asi to skusim, samotny harmancekovy moc nechce 🙈

Strana
z2