icon

Imunita u detí, niečo osvedčené?

janulienka144
23. okt 2018

Mamicky, prosim vas co sa u vas osvedcilo na imunitu u deticiek, moje maju 2 a 7 rokov tak nieco co by uz mohli obe, pripadne ak je nieco overene u vas tak aspon pre tu starsiu 🙂

Strana
z3
samanta44
16. jan 2019

@mladenca áno má tuším ešte väčší ako C.A kombinácia C-D. Najlepšie a nemusíš kupovat predraženych martankov a podobne somariny

mladenca
16. jan 2019

@samanta44 zaujimave o tom som nepocula, myslela som podla toho, co som tu citala, ze cecko ma velky vplyv na podporu imunity 🙂

marty_4
23. jan 2019

@mladenca mojim detom to staci, staci im tento vitamin 🙂 my nic ine nedavame, nevidim na to dovod, kedze sa drzime, kedze im to staci, ze su zdravi 🙂 len ako vidis zrejme kazda mame ine skusenosti 🙂

mladenca
28. jan 2019

@marty_4 lenze aky vitamin C im davas? Myslis, ze aj to je podstatne? Ze aky sa detom dava? Lebo co som pozerala tak moznosti je strasne vela :-O

marty_4
30. jan 2019

@mladenca cebion kvapky im davam 🙂 uz davnejsie som to pisala, len zrejme si to nevidela, par kvapiek a deti maju tolko vitaminy kolko potrebuju aby boli zdrave, aby ich problemy obchadzali 🙂 mas pravdu, ze moznosti je velmi vela, ale zalezi aj od kvality aj od toho kolko maju rockov deticky 😉

eliska13
30. jan 2019

@mladenca mne pediatrická poradila z tých klasických D vitamín ten chyba všetkým ľuďom v zime, zinok, selén, c vitamín, b vitamín, ak má kútiky v ústach
Hlavne probiotiká
A z tých iných výťažok z hlivy, colostrum

mladenca
18. feb 2019

@marty_4 na zaklade coho si sa rozhodla pre tieto kvapky? V com su ine ako nejake ine?
@eliska13 ak ma kutiky, tak becko? To je vhodne vtedy??

marty_4
25. feb 2019

@mladenca pretoze su to kvalitne kvapky s kvalitnym zlozenim 🙂 a hlavne su urcene aj pre dojcata, co ine doplnky nie su aspon co viem, co som pozerala 🙂
len aj pri tomto vitamine je najdolezitejsia pravidelnost 🙂

mladenca
28. feb 2019

@marty_4 to fakt? To by mi ani nenapadlo, ze niektore nemusia byt pre male deti, som myslela, ze ked je to vitamin, tak ze bude proste vhodny pre vsetky vekove kategorie v podstate, no asi som sa preratala :-O

marty_4
26. mar 2019

@mladenca to som si aj ja myslela, ale ako som ti pisala pozerala som si viacero tych vitaminov aby som mala prehlad, aby som vedela, ze ake su, co sa oplati kupit a prisla som prave na toto, preto som sa rozhodla, ze radsej kupim nieco, co je pre dojcata urcene, co vyrobca odporuca pre tak male deti 😉

nuska
28. mar 2019

Ešte par dni je v akcii tekuté 100% colostrum alebo vítaaktív, kupujem väčšie množstva lebo tak mam lepšiu cenu, tak keby sa niekto chcel pridať piste

mladenca
2. apr 2019

@marty_4 dakujem, ze si mi to takto napisala, ze si mi to vysvetlila, potrebovala som to asi takto 🙂 Lebo sama by som na to asi nedosla 🙂 Asi sa musim ozaj viac zaujimat o niektore veci 🙂

dagmara17
18. apr 2019

@mladenca Zaujímaj sa o to viac. Ti poviem, že ja dnes by som urobila už všetko pre to, len aby malá bola zdravá.
Aby som nemusela čeliť tomu, že bude fuuurt plakať, že bude nervná 😀

mladenca
25. apr 2019

@dagmara17 viem, verim ti, som na tom podobne. Musim viac dbat na zdravie. Na to ako sa problemom vyhnut.
Zdravie mojej rodiny je u mna na prvom mieste 🙂

martuska321
25. apr 2019

Produkt od Duolife , pozrite na FB stránke Duolife by Viki , sú to prírodné produkty bez konzervačných látok, za mňa top 😉

mladenca
25. apr 2019

@martuska321 co to je zac? Co to obsahuje? Myslim ake vitaminy??

martuska321
25. apr 2019

@mladenca pozrite tú stránku...je to veľa..dcére dávam.sunvital sirup a ja pijem.cecko a Borelis , top za.nas...

marty_4
23. máj 2019

@mladenca podla mna vela tych vitaminov kombinovat pri imunite netreba, pri imunite je velmi podstatny vitamin C. tym sa ja riadim a davam vsetkym mojim detuskam Cebion 🙂 a odkedy som toto zabezpecila im tak sme problemy nemali a som rada, ze ani teraz ked to pocasie je take kadejake a mnoho deti je chorych, ze my nie sme 🙂

Strana
z3