Imunita u detí, niečo osvedčené?
Mamicky, prosim vas co sa u vas osvedcilo na imunitu u deticiek, moje maju 2 a 7 rokov tak nieco co by uz mohli obe, pripadne ak je nieco overene u vas tak aspon pre tu starsiu 🙂
@mladenca cebion kvapky im davam 🙂 uz davnejsie som to pisala, len zrejme si to nevidela, par kvapiek a deti maju tolko vitaminy kolko potrebuju aby boli zdrave, aby ich problemy obchadzali 🙂 mas pravdu, ze moznosti je velmi vela, ale zalezi aj od kvality aj od toho kolko maju rockov deticky 😉
@mladenca to som si aj ja myslela, ale ako som ti pisala pozerala som si viacero tych vitaminov aby som mala prehlad, aby som vedela, ze ake su, co sa oplati kupit a prisla som prave na toto, preto som sa rozhodla, ze radsej kupim nieco, co je pre dojcata urcene, co vyrobca odporuca pre tak male deti 😉
Ešte par dni je v akcii tekuté 100% colostrum alebo vítaaktív, kupujem väčšie množstva lebo tak mam lepšiu cenu, tak keby sa niekto chcel pridať piste
Produkt od Duolife , pozrite na FB stránke Duolife by Viki , sú to prírodné produkty bez konzervačných látok, za mňa top 😉
@martuska321 co to je zac? Co to obsahuje? Myslim ake vitaminy??
@mladenca pozrite tú stránku...je to veľa..dcére dávam.sunvital sirup a ja pijem.cecko a Borelis , top za.nas...
@mladenca podla mna vela tych vitaminov kombinovat pri imunite netreba, pri imunite je velmi podstatny vitamin C. tym sa ja riadim a davam vsetkym mojim detuskam Cebion 🙂 a odkedy som toto zabezpecila im tak sme problemy nemali a som rada, ze ani teraz ked to pocasie je take kadejake a mnoho deti je chorych, ze my nie sme 🙂

@mladenca áno má tuším ešte väčší ako C.A kombinácia C-D. Najlepšie a nemusíš kupovat predraženych martankov a podobne somariny