Je bezpečné posadiť bábätko, keď ešte nesedí?
Moze sa davat babatko sediet aj ked nesedi?? Lebo doteraz som si myslela ze nie ale vidim u strasne vela mamiciek ze ich davaju sediet aj ked este same nesedia
Nie, je to absolútne nevhodné
Nie. Ani pocet needukovanych alebo odporucania ignorujucich mamiciek na tomto fakte nic nemeni.
Nie nie nie
Tak ked ma 9 mesiacov tak by som dala. Ja nie som zastanca ze musi zacat samo. Ja som zastanca ze treba dopomoct.
Nie. Sadne si samo.
Však daj sadnúť bábätko tak ako iné mamičky a potom tak ako iné mamičky behaj s dieťaťom po ortopedoch a neurologoch a rieš skoliózu a plochace
Ja neviem, ale treba používať mozog a nie opakovať po iných matkách
Nie, aj keď tu ti môžu niektoré tvrdiť, že je to ok. Nie, nie je to ok. Dieťaťu netreba nijak dopomôcť (zdravo vyvíjajucemu). Na všetko prídu sami..
To je ako keď tu sú otázky, že ako naučíš dieťa hovoriť. No nijak, nedá sa to naučiť 🙈
Sama od seba som nedávala nikdy. Moja svokra dávala raz za čas na par minutiek a nič sa nestalo. Našťastie nie som jedna z tých hysterickych matiek a neriešila som. Syn je úplne ok
To je ten typ “ved nasi nas tak davali a sme tu”
A samozrejme v 40 sedia u neurologa s chrbticou ako 75rocni
prečítaj si po sebe tú vetu v názve a zistíš, že si úplne protirečíš… nie je správne dieťa usádzať keď ešte nevie samé sedieť, nemá na to prispôsobené telo, chrbtica trpí a môže to vieš k rôznym komplikáciám v budúcnosti… netráp bábätko a radšej mu dopraj dostatok času na brušku a aktívne ho motivuj k učeniu sadnúť si, keď bude pripravené zvládne to samo
urcite netreba davat dieta sediet, ked to same nedokaze... ja by som to nerobila
@aurora33 dieta sa skor posadi pri trenovani brusneho svalstva. Cize je to cvik na sed. Comu stale nerozumies? Ako ti to mam este vysvetlit, aby si to pochopila neviem.. ak tocis hlavou so strany na stranu tak cvicis hlavou, ale je to cvik na krcnu chrbticu, napriklad. Rozumies? Neviem preco ta to tak tankuje, ze nejake dieta zacne skor sediet pretoze cvici a necaka sa do 3 rokov kym si sadne samo 😀
Najnevrazivejsia tema na MK je sedenie maleho decka.neskutocne co dokaze tato tema vyvolat medzi stadom primitivnych zien 😀😀😀