icon

Je hanba, keď má chlapček bábiku?

15. sep 2022

Ahojte, eozmyslam, ze synovi 17m kupim nejaku babiku "chlapca", pretoze strasne sa mi paci, ako sa stara o svoje plysaky. 😅 Dava im jest pizza hracku hovori mnam mnam mnam, da ich do svojho velkeho kocika a uspava 😅 a hovori sssss. No proste na zjedenie.

Ja by som mu rada kupila aj nieco, len co ak sa ma vysmejue rodina/kamosky? Ba ze aj mu ublizujem. Raz kamoska mala pripomienky, ze nikdy by nedala kocik synovi, ved nie je gay. A pritom ma len 16m. 🤦🏻‍♀️

Inak hraje sa aj s autami, tlaci ich a hovori brm brm.

Strana
z3
miadi
15. sep 2022

Sestryna babika a kocik su jeho oblubene 😝ale najradsej mà aj tak dinosaurou a auta bude teda bisexual.. a Strasne rad mi vari v kuchynke v domcek

miadi
15. sep 2022

Jessica s nami chodi aj na vylety do hotela 😂je to ich “ sestra “. Malu babiky nezaujimali kym nemala brata a bola moc drsna som jej povedala ze on nie je babika ani hracka tak chcela babiku babatko s ktorou sa moze hrat ako chce. Mal aj Barbie chlapca omylom z Barbie sady kde nevidis co je v nutri .. ale ten ho nezaujima mà radsej morske panny vo vani segrine 😉

adalmba
15. sep 2022

Môj syn má asi 15 bábik, elzovske šaty (kostým) kúpia som mu aj korunku a vlasy na gumicke keď chcel. Má 4r. 3 psychológovia tvrdia že ho mám nechať žiť dectvo, nemám riešiť. Neviem keď sa hrá baba s autom, tak sa to tak nerieši, ako keď chlapec s bábou...

miadi
15. sep 2022

Vari pecie polieva ☺️Spravny chlap robi vsetko 😉

baluinka
15. sep 2022

inak k tej kuchynke...ved predsa vacsina sefkucharov v dobrych restikach su muzi 😀

panb
Odpoveď bola odstránená
siska53
15. sep 2022

Na mam parik.. a mali sme aj kuchynku a samozrejme, mame aj babiky a kociky.. co myslis? Hral ci nehral sa syn aj s.tym?? Jasne, ze ano, on tak po "chlapsky", ale hral.. a co? Ja som zas ako dieta mala rada auticka a tanky a sanitky a kocky.. k babikam som nejaky velky vztah nemala, az ked sa narodila sestra, tak ma to nejak zacalo bavit ( mala som5 rokov).. . Mam dve deti.. a nie som ziaden transexual, netuzim sa dat preoperovat na chlapa, ani nie som lesba len za to, ze ma v utlom detstve viac bavili chalanske hracky a do kocika som si zasadne davala maca, nie babiku.

Cize za mna kludne.. mama dodnes spomina situaciu, ako som ja sla s kocikom, oproti mne chlapcek s autickom, ktore si tahal. On sa rozbehol k mojmu kociku a ja zas k jeho auticku.😂

janulik2008
15. sep 2022

@miadi aký je rozkošný ❤️❤️❤️❤️❤️

Toto bolo malej najobľúbenejšie tričko keď mala 3 roky 😀😀😀

miadi
15. sep 2022

@janulik2008 Moja tiez do 3 frcala zasadne na autickach nic “ dievcenske” ju nezaujimalo potom sa to zmenilo a zacala zboznovat unicorn 🦄 rainbow 🌈 a ine 🏳️‍🌈 LGBTQ veci 🤣

janulik2008
15. sep 2022

@miadi unicorn nespomínaj 🤣 ale vždy sú to deti. Trz sa tu hraje s Barbie pieskoviskom a momentálne sa hádajú lebo jedna druhej rozkazuje 🤣 dúfam že jej to vydrží čo najdlhšie 😀

miadi
15. sep 2022

@janulik2008 Moj muz vzdy frflal preco musi byt vsetko unicorn 🦄 teraz sa jej zacala trosku aj cierna pacit mala tasku skolsku unicorn trbliekovu ( chlap frflal) a teraz mà novu ciernu s napisom tick tock ( chlap zas frflal 😂) som mu povedala vidis este mozes byt rad kym frci na unicorn 🦄 este fajn Kym sa hraju s hrackami nie elektronikou potom uz budu velkaci 🥲

barra2
15. sep 2022

Moji chlapci sa vzdy na navsteve hrali s babikami a kocikami lebo to doma nemali, samozrejme kazdy si suskal ze su teply a podobne. Ale mne to bolo absolutne jedno a preto maly doma aj babiky, kuchynku, domcek pre babiky, buginu, hojdacku, nocnik, plienky, oblecko no proste vsetko co som nasla v bazari. A samozrejme ked to uz doma bolo, hrali sa s tym asi tyzden a skoncilo to v kute a na bazosi 😅

liena111
15. sep 2022

Kazde takéto sprosté názory ktoré sú 100 rokov za opicami ihneď odignoruj..alebo im povedz svoje na to ...ja mam syna a dcéru a keď ideme von a dcéra si zoberie kocar na prechádzku a syn tiež tak tiež každého kto má sprosté poznámky typu že chlapec nemôže predsa kocarovat tak ihneď ich schladim ...môže a bude keď chce!!!!!! Kocarovanim a staranim sa o babiky sa z neho určite nestane gay, ale slušny a starostlivy chlap, neskôr starostlivý otec...plus ...s kuchynkou sa môj syn tiež hravá, vari mi a podobne...

mikadooo
15. sep 2022

Kuchynka úplne v pohode. Kočík - nechala by som ho voziť plyšáky. Bábiku by som mu asi z vlastnej iniciatívy nekupovala, podľa mňa on nerieši, či je to plyšák alebo bábika.

nwnw
15. sep 2022

Zaujimave ze naopak to nikomu nevadi. Ked sa dievcatko hra s bagrami, je to OK. No zrovna kocik a barbie by som mu nekupila, ale kuchynka je perfektna pre vsetky deti.

wiccawicca
15. sep 2022

Môj synovec vždy u nás rád varil v dcérinej detskej kuchynke, potom mu tiež kúpili, už ju nemá ale je úplne v poriadku. No a čo, veď aj muži sú kuchári.

alanko20
6. dec 2022

Chudaci chlapci. Nasa mala sa hra len s autami, bagrami, psami, miluje vlaciky, lietadla. Nikto o nej este nepovedal, ze je lesba a ze my sme nenornalni. Nerozumiem tym rozdielom.

Strana
z3